סוגיית בולים לשבת... שלום לכולם ! אני רוצה לשתף אותכם בסוגייה מסויימת שקרתה לי בימים האחרונים ולשמוע את דעתכם. לאחרונה רכשתי דרך EBAY, סדרת בולים ישראלית מסויימת, משנת 1951. המחיר היה מאוד מפתה. למעשה, יש לי כבר את אותה הסדרה באוסף, אך חשבתי לעשות רווח קל, ע"י מכירה שלה שוב פעם ב EBAY. ואכן כך עשיתי. מכרתי אותה שוב תמורת רווח נחמד. כשהגיעו הבולים לביתם החדש (הולנד), נלקחו ע"י האספן ההולנדי לבדיקה אצל מומחה הולנדי שהלך אליו לבדוק את האוסף האישי שלו. לא היתה כל כוונה לבדוק דוקא את הסדרה הספציפית ! לאחר בדיקת כל האוסף של האספן ההולנדי אצל המומחה, צדה את עיני המומחה הסדרה המדוברת. פסיקתו היתה שאחד מבולי הסדרה, ה HIGH VALUE, "טופל בעבר". כוונתו היתה שהשובל התחתון (השני) הודבק בעבר אל השובל האמצעי !!! כמובן שהאספן ההולנדי יצר עמי קשר וסיפר לי את ממצאי המומחה ההולנדי. אני מבחינתי הבטחתי את כל כספו חזרה. אני מצדי יצרתי קשר עם הבחור שקניתי ממנו את הבולים (הם הגיעו אלי מארה"ב). הוא מצדו, רצה לבדוק את הבולים. הסכמנו שהאספן ההולנדי ישלח לארה"ב ישירות את הבולים לבדיקה שנית. היום קיבלתי מייל מארה"ב, שהכל "חרטא", והבול "כשר למהדרין !!! אך ללא שום היסוס הוא מוכן להחזיר לי את הכסף חזרה, וכבר שלח לי REFUND ב- PAYPAL. אני במקרה מכיר את ה DEALER מארה"ב (רכשתי ממנו בעבר המון פריטים) והוא נשמע לי מאוד אמין תמיד. גם את האספן מהולנד אני מכיר תקופה ארוכה, דרך EBAY (אני קניתי ומכרתי לו/ממנו בולים בעבר). רצוני לשמוע מכם, את דעתכם על הסיפור (למי שהיתה סבלנות לקרוא את כל ההודעה הארוכה).