סוגיית בדירת מי שפיר

מירבי*

New member
סוגיית בדירת מי שפיר

האם לדעתכם זוג בתהליך פונדקאות המשיג הריון אחרי קשיים רבים צריך לשקול באופן אחר את ההחלטה לעשות בדיקת מי שפיר? בהנחה שכל הבדיקות עד כה לא הראו על בעיה כרומוזמלית וגיל האם לא עולה על 35. מה הייתם עושים? האם העובדה שהשגנו את ההריון אחרי קשיים רבים תשפיע על ההחלטה אם לעשות בדיקת מי שפיר? להזכירכם, הסטטיסטיקות מדברות על הפלה אצל 1 ל-300 מקרים. יום נפלא לכולם

שאלה קשה שאלת ......./images/Emo5.gif

ממש לא יודעת מה להגיד ..( לא עזרתי אהה..) אומרת תודה שלא הייתי צריכה להחליט והחליטו בשבילי... היו תאומים ולכן הסיכון להפלה הוכפל בדיקת מי השפיר ירדה מהפרק . מלבד זאת לאם עוד לא מלאו אז 35. מה שקרה בסוף - סוף טוב הכל טוב... היום הם בני ארבע וחצי מקשקשים בלי הפסקה, חכמים להדהים ! אז, תזכרו חלומות מתגשמים !

עָנת

New member
דילמה לא קטנה../images/Emo4.gif

מצד אחד רוצים שהכל יהיה בסדר עם העובר. ומהצד השני,פוחדים לסכן הריון כל כך יקר. אני חושבת שאם יש
גורפת מהרופא לבצע הבדיקה,אין מנוס
.

אני נגד מי שפיר בהליך פונדקאות

אצלנו הפרופסור שליווה אותנו אמר שאין צורך בבדיקת מי שפיר ובצדק אם כל הבדיקות יצאו מצויינות ,אז למה שאסכן את העוברים הכל כך יקרים כל מי שהולך על הליך פונדקאות עבר גהנום כדי שישמע את המילה אמא,אז למה הסיכון,נכון שהרבה ישללו דעתי,אני לא מתחרטת לרגע והרי הראיה שהכל הגיע תקין כפי שהבדיקות הראו. אחות של בעלי הרתה בגיל 40 לאחר הרבה שנות סבל זה היה לה הריון ראשון ויומיים אחרי מי השפיר איבדה את בנה,לאחר שנה הרתה שוב ויש לה בת בגיל ליבי בדיוק,בהריון הזה לא העזה לעשות מי שפיר והכל היה תקין. זו דילמה קשה מאד!הביציות שלי היו בגיל 44 כאשר שאבתי אותן ,אבל לקחתי סיכון כדי שלא אעבור את האובדן חלילה. האמינו אך ורק בטוב,כלל לא חשבתי על זה בהריון מאחר וכל הבדיקות זרמו מצויין. אירית

milamark1

New member
אתם מתיחסים לגיל 35

זה גיל של אם הנושאת או אם ביולוגית? לדעתי, אם כל הבדיקות יצאו תקינות אין צורך במי שפיר. בהצלחה לכולם, מילנה

מירבי*

New member
גיל האם המיועדת

מילנה, ההתייחסות היא כמובן לגיל האם המיועדת, גיל הביצית הוא זה שקובע את הגיל האמיתי. לגילה של הפונדקאית אין שום חשיבות בבדיקת מי שפיר.

למעלה