סוגייה...

BiGuy3000

New member
סוגייה...

יש לי סוגייה שהייתי רוצה להעלות: במלא מקומות כתוב שיש לרוחות רפאים את היכולת לעוף. אבל, סך הכל רוחות רפאים הן בעצם אנשים שמתו. ממתי אנשים יכולים לעוף
אם אני טועה, והסוגייה אינה במקומה, תקנו אותי בבקשה... שלכם,

I am a freak

New member
מעלה השערה....

אני, אישית, לא ממש מתעניין ברוחות רפאים, אני מתעסק במאגיה ולסוגיה... אני לא יודע למה אבל אני מתאר לעצמי ש:
רוחות אלו נפשות של בני אדם. לבני אדם יש משקל, משקל פיזי. בגללו, בתאוריה, כוח המשיכה מושך אותו לאדמה (הניסוח שלי לא ממש הכי טוב כרגע אבל.... השעה עושה את ההבדל...
). ברגע שהנפש של האדם יוצאת ממנו, כשהאדם מת או בכל מקרה אחר, הגוף הפיזי ששוקל ונמשך לאדמה בעזרת כוח המשיכה נשאר על האדמה והנפש, שהיא חסרת משקל, יכולה לרחף. אני לא הייתי מגדיר את הפעולה של הרוח כ"התעופפות" אלא כ"ריחוף מעל פני האדמה". מקווה שעזרתי....

BiGuy3000

New member
ממממ...

מאוד אפשרי... ההסבר שלך נראה לי הגיוני ביותר... תודה

BiGuy3000

New member
מממ...

עוד משהו: איך אמורות להיראות רוחות (אם כבר רואים אותן)
האם הן נראות כמו שהן נראו בחיים
כי, הרי, הגוף הפיזי שלהן נמצא מתחת לאדמה, והן כבר עזבו אותו... תודה

I am a freak

New member
מנסה לענות...

כיוון שלא ראיתי בחיי רוח, אני לא יכול להגיד לך מה צבען, או לענות על השאלה "האם רוחות רפאים אכן קיימות". לפי מה שאני יודע, צבען אינו ברור, ישנם כאלה שראו רוחות בצבע לבן, כאלה אחרים שראו בצבע אפור וישנם אנשים שאומרים שהן שקופות, אבל יש את האפשרות להבחין בהן כיוון שרואים מין דמות מעורפלת (אם אתה לא מבין: מין דמות כמו של קול, מהסדרה מכושפות [לפני שהוא הפך למקור, סליחה אם אני הורס למישהו...], כאשר הוא מעביר את גופו מקום). בכל מקרה, כל הדברים הרשומים למעלה הן השערות כיוון שעצם קיומן של רוחות אינו בטוח וכיוון שאני, אישית, לא ראיתי אף פעם רוח... מקווה שעזרתי,

Broom rider

New member
דעה, בתקווה שזה מעט יעזור..

לרוחות כמו לכל דבר הקשור במיסטיקה ישנם הרבה תאוריות והרבה מקורות שונים שיתנו לך תשובה שונה, לכל הדבר הוא אינו חד משמעי, הרב רואים את הרוחות בצורה שבא רואים בטלויזיה את "קספר" אולי באמת תיאור הלך על-פי משהו... כל אחד אכן רואה את הרוחות בצורה שונה לכן גם קשה לענות על השאלה במיוחד כי אני לא ראיתי רוח אך נדמה לי וראיתי את ההילה שלה. לפי דעתי הרוחות לא נראות כמו שהן נראות בחיים מכיוון שאני מאמינה שאחרי שבן-אדם הולך לעולמו נשארת הנשמה של אותו בן אדם שהיא לא ממש קשורה לגוף, אלא שוכנת בתוך הגוף ומשתמשת בו בשביל צרכיה בעולם הזה. ושהאדם מת נשמתו יוצאת לחופשי לעולם הבא, ולדברים שמחכים מעבר למושג עולם שאנחנו מכירים. ולכן גם אני לא חושבת שיש קשר לעובדה שהגוף מתחת לאדמה והנשמה שהיא בעצם ה"רוח" אותה אנו מכנים.. אולי.. עכשיו שאני חושבת על זה.. הנשמה משנה את הצורה בהתאם לצרכיה גם כן, אם היא מופיעה בצורה שבה הופיעה על האדמה או למקום אחר... מקווה שהסברתי כראוי, הבנת מה שרצית? שלך, מיכל.

I am a freak

New member
משהו שקשה לפספס....

מה המצב מיכל? לילה טוב... תראי, קראתי את ההודעה שלך ונראה לי שהבנתי את קו המחשבה שלך, אבל לא הבנתי את החלק, ואני מצטט: "שאחרי שבן-אדם הולך לעולמו נשארת הנשמה של אותו בן אדם שהיא לא ממש קשורה לגוף..." אפשר לשאול למה את חושבת שלנפש שלנו אין קשר לגוף שלנו? אשמח אם תפרטי.... תודה.... i am a freak

למעלה