סוגיה קשה

jingle

New member
סוגיה קשה

היי לכולם! יום הגיוס שלי מתקרב בצעדי ענק,ונשאר לי לארגן כמה דברים. העניין הוא שאני לא יודעת אם להביא ליום הגיוס בנוסף לתיק הגדול גם תיק קטן(תיק צד) שיהיה בו הארנק,פלאפון,מפתחות למנעולים של התיק.. אני לא יודעת אם חייב לאפסן גם אותו ביחד עם התיק הגדול,ואז..הוחמצה הפואנטה של התיק.. אז מאפסנים את כל התיקים,או שנותנים לנו להיות עם איזשהוא תיק?

jingle

New member
אבל..

מחיפוש שהרצתי פה היו כמה הודעות שאמרו שהיה חייב לאפסן את הכל. את כבר התגייסת?

RENI1

New member
עדיין לא התגייסתי

מחיפוש שערכתי מצאתי הודעות שאמרו שאפשרי להסתובב עם תיק קטן, ובתשובתי הסתמכתי על ההודעות הנ"ל. נחכה שמישהו נוסף יענה לך..

את צריכה לאפסן הכל

אם נגיד את מגיעה למקום ריכוז ומשם אתם נוסעים לבקום, אז כדאי שיהיה לך תיק קטן. התיק הגדול נכנס לתא המטען באוטובוס, ויכול להיות נחמד שיש אנשים שיתקשרו אליך במהלך הנסיעה, או שתאכלי משהו או תשתי. בבקום את צריכה לאפסן הכל, פשוט תכניסי את התיק הקטן לתיק הגדול, ותנעלי.

fireman

New member
האפסון בבקו"ם נועד בכדי למנוע

מכם להתרוצץ ברחבי הבקו"ם כאשר אתם משנעים איתכם את תיקי הענק שסביר להניח תמלאו בהרבה דברים שאתם לא צריכים (שזאת בערך תזכורת לעבור על המאמרים בנוגע לציוד לגיוס) וישקלו קילוגרמים רבים. מעבר לתיק הגדול והעיקרי אפשר לקחת תיק קטן, אף אחד לא ימנע מכם להשאיר אותו אצלכם ואפילו מומלץ להביא תיק שטן שבו יהיה קצת אוכל של בית, טלפון, ת"ז ושאר ירקות

למעלה