סוגיה קלה

סערונת

New member
סוגיה קלה

שלום לכם, אני קוראת לעיתים קרובות את עצותייכם/ן לאנשים השונים שמבקשים עזרה ואהבתי את התשובות... עד כה לא הייתה לי שום בעיה במערכת היחסים (טפו טפו ...) אך חשבתי בכל זאת לשאול לגבי עניין שמטריד אותי. שנינו בני 21, יחד מיזה 8 חודשים, קשר מצויין. לאחרונה אני מוצאת את עצמי "רודפת" אחריו כדי שנתאם יציאה משותפת או להיות יחד עד שלפני כמה ימים ממש התרגזתי עליו. חברי הוא חייל (אני לא) שעובד בעבודה אחרי הצבא. לפעמים אני מגיעה אליו לעבודה כדי שאת השעות האלו נבלה יחד ובד"כ אני יוזמת את ההגעה. אתמול עבדתי ערב והוא לא עבד בכלל, שאלתי אותו אם הוא רוצה להיפגש והוא אמר שהבטיח את הרכב לחבר שלו ולמה לא אמרתי לו קודם לכן, אני לא מבינה למה אני הייתי צריכה להגיד לו את זה? הוא לא יכל לחשוב על זה לבד? היום הוא גם עבד... חשבתי לבוא לישון אצלו ומסתבר שגם מחר הוא עובד מ 6 בבוקר.... אחרי שהוא אמר לי את זה אמרתי לו שאני כבר מתייאשת ממנו... נראה לי שזה לא היה במקום.. בכל זאת.... נכון לעכשיו לא ראיתי אותו כבר שבוע וחצי ונראה כאילו זה מפריע רק לי כי הוא לא מדבר על זה ואפילו לא יוזם דברים. כן, יכול להיות שזה באמת "צרות של עשירים" .... אבל זה באמת מציק לי... כאילו שאני רוצה יותר והוא לא. דיברתי איתו על זה קצת פה ושם אבל הוא דיי סגור וגם זה לא לטלפון... מחר אני כנראה אפגש איתו... (בתקווה)... יש לכם הצעות איך אני יכולה לפנות אליו? אני לא טובה בדברים האלה.... תודה מראש וסליחה על החפירה... סערונת... :)

Snoopy2612aj

New member
שקיפות

מאוד פשוט, תשאלי אותו אם הוא לא התגעגע, אם הוא לא מרגיש צורך לראות אותך יותר מפעם בשבוע?! אלו ממש לא צרות של עשירים, נכון שלא קל לנהל מערכת יחסים בצבא ועוד יותר עם עבודה, אבל כמובן שאחרי 8 חודשים אמור כבר לעבור השלב ששומרים דברים בבטן.

סערונת

New member
זאת בדיוק הבעיה

כל פעם שאני מתחילה לדבר איתו על משהו שקצת מציק הוא אומר לי "את צודקת, את צודקת" כאילו להיפטר ממני.... אני לא יודעת אם זה באמת בגלל שאני צודקת או משהו אחר... מה גם כשביקשתי ממנו לדבר איתי על דברים שמציקים לו הוא אמר שהוא שומר בבטן כי... "ככה אני". אנשים יכולים במצב כזה להשתנות?

ישירות-

תגידי לו שאת מרגישה שאת רק יוזמת ומציעה ושזה לא בא ממנו. ועצה קטנה ממני: לעולם אל תחשבי שמשהו שלך ברור ברור לו או לאחרים- למדתי את זה בדרך הקשה...

תגובה

אם אין לכם הרבה זמן, כדאי שתנצלו את הזמן הנותר לכם להשקעה בקשר. פתחו את השיחות ואת הענין, דברו הרבה על דברים רגשיים. בעתיד אולי יהיה לכם יותר זמן.

למעלה