ועל כך נאמר: הללויה!
C Cobe1982 New member 10/8/04 #22 לא יודע..נראה לי שאני אתן לזה צ`אנס אני לא אחזיק שומדבר בבית חוץ מקולה, ואז היא תהיה חייבת להתרגל.. אולי זה נשמע קצת מרושע, אבל זה בטוח לא גרוע כמו פשוט לא לתת לה לשתות כלום!!!
לא יודע..נראה לי שאני אתן לזה צ`אנס אני לא אחזיק שומדבר בבית חוץ מקולה, ואז היא תהיה חייבת להתרגל.. אולי זה נשמע קצת מרושע, אבל זה בטוח לא גרוע כמו פשוט לא לתת לה לשתות כלום!!!
I impossible dreamer New member 10/8/04 #23 ועדיין יש אנשים שאומרים שאתה לא בן אדם טוב... באמת שאני לא מבינה את זה...
C Cobe1982 New member 10/8/04 #24 המממ... טוב, טוב, טוב... אני מוכן להתפשר על קרטיב לימון... רק שאני לא אתן לאפ`חד לגיטימציה לפקפק בעובדת היותי אדם טוב...! זהו.
המממ... טוב, טוב, טוב... אני מוכן להתפשר על קרטיב לימון... רק שאני לא אתן לאפ`חד לגיטימציה לפקפק בעובדת היותי אדם טוב...! זהו.
I impossible dreamer New member 10/8/04 #25 וואו! באמת בן אדם מיוחד... אני מקווה בשבילה שהיא יודעת מה יש לה ביד... במחשבה שניה, מה כבר אפשר לצפות מבן אדם שלא אוהב קולה.. מה האנשים האלה מבינים כבר?
וואו! באמת בן אדם מיוחד... אני מקווה בשבילה שהיא יודעת מה יש לה ביד... במחשבה שניה, מה כבר אפשר לצפות מבן אדם שלא אוהב קולה.. מה האנשים האלה מבינים כבר?
C Cobe1982 New member 10/8/04 #27 אני בהחלט מקווה שהיא מבינה... לא להרבה בנות אני מייחס כזאת חשיבות עד כדי כך שאני מוכן לוותר על שתיית קולה ביחד...
אני בהחלט מקווה שהיא מבינה... לא להרבה בנות אני מייחס כזאת חשיבות עד כדי כך שאני מוכן לוותר על שתיית קולה ביחד...