סוגיה מענינת...

pain is MY love

New member
סוגיה מענינת...

"אני לא בנוי/ה לקשר" יש חיה כזאת?!?!?! אז אתמול אני וחבר שלי נפרדנו... אל תדאגו לא היה בכי.. אבל אני החלטתי שאני לא בנויה לקשר. לפחות לא כרגע. אני כרגע קשורה נורא למישהו שאין לי שום סיכוי איתו ובלי קשר לזה אני לא מוכנה לתת את הלב שלי והחיים שלי והזמן הפנוי שלי לבחור אחד... הוא כעס שיום שישי לא יצאנו והעדפתי להיות עם חברות שלי ות'אמת העדפתי להיות עם חברות שלי שחזרו מהצבא ולצאת לרקוד כמו שאני רגילה בכל סוף שבוע מאשר להתקע איתו לבד ביום היחיד שיש לי לצאת ולהתפרק... לרוב המשפט "אני לא בנוי לקשר" הוא תירוץ של בנים חרמנים לזיין מישהי ואחר כך לזרוק אותה בלי להניד עפעף... נגיד אני מכירה בחור בן 29 שיש לו בית, אוטו, עבודה, תואר, תחביבים, חברים. ואיך קיבינימאט הוא אומר לי שהוא לא מוכן לקשר?!?!?!? אתה כבר פאקינג מזדקן!!! במה תלוי החוסר בניין הזה?... האם זה תלוי בתקופות (למשל אחרי קשר ארוך בחור לא ירצה להיכנס ישר לקשר רציני) או שאולי זה תלוי בבן אדם?.. (למשל בחורה מסויימת יכולה לתפוס את הבחור יותר מבחורה אחרת...) או שאולי אחרי הכל הכל בולשיט אחד גדול וזה עוד משפט בסגנון "זה לא את זה אני..." מה אתם אומרים?..

TheWhiteTigris

New member
תני לי להבין...

את רשמת עצמך שאמרת כשנפרדת: "אני לא בנויה לקשר" ואת יורדת על הבחור האחר?...

pain is MY love

New member
לא יורדת

רק מעלה סוגיה לדיון. יש מצב שגם אני נפרדתי מחבר שלי באמצעות תירוץ עלוב אני רוצה רק לדעת אם מושג כזה באמת קיים לדעתכם...

TheWhiteTigris

New member
רגע...

אז אם השתמשת בזה בתור תירוץ עלוב... אז את לא חושבת שזה צביעות לרמוז אפילו על ה"גועל" שבנים משתמשים במשפט הזה?

TheWhiteTigris

New member
נו אז מה הבעיה פה?

אם לבנות מותר להפטר מבנים בדרך כזאת "מפגרת" (על פי הגדרתך)גם לבנים מותר להשתמש בדרך הזו, הלוא כן?... (וידעתי שמי שמגדירה עצמה כטייזרית לא תעמוד בחברות...
)

pain is MY love

New member
לא אמרתי שאסור

רק רציתי לדעת אם אתם מאמינים בזה ואכן אני מודה... לטיזרית היה קשה. אבל אני לא דוגמא...

יש חיה כזאת

וגם הצבא באמת באמת גורם בעייתי במערכת יחסים. הוא לא צריך לכעוס עלי וגם לא הייתם צריכים להפרד בגלל יום שישי אחד, (למרות שנשמע כאילו לא כואב לך מידי...) אבל בכל זאת, אם רוצים באמת להשאר יחד, מוצאים דרכים לתמרן.. אפשר לצאת איתו בחלק אחד של הערב ובחלק השני ללכת לרקוד או עוד הרבה פתרונות מקוריים אחרים..! אפשר לא להיות בנוי לקשר באופן זמני, או לא בנוי לקשר עם אותו בן אדם ספציפי אבל כמו שאמרת.... אף זקנה 80 עם שלושים חתולים לא תגיד שהיא לא בנויה לקשר... מערכת יחסים היא מעיין ברירת מחדל בחברה וכולם בשלב כלשהוא רוצים בן זוג לחיים.

Kolmus

New member
"קשר" היא מילת המפתח

וממה שכתבת את לא היית קשורה אל החבר יותר מדי, אז הפרידה במקרה כזה היא לטובה. בכל מקרה, אני לא רואה קשר כמשהו שאפשר להיות מוכן אליו מבחינת גיל, זה יותר לכיוון של מצב רוח
לפני יותר משנתיים הייתי בטוח שקשר זה מה שאני צריך, אז נכנסתי לאחד שנמשך שנתיים (
) ועכשיו, מספר חודשים אחרי הפרידה, אני לא מסוגל לחשוב על מעורבות במערכת יחסים מבלי לקבל תחושת גועל בלתי נסבלת בבטן. אני מניח (מקווה) שזה יעבור לי
ועדיין, הכל תלוי בבן אדם. כשמישהו (כמו שתיארת) אומר לך "אני לא בנוי לקשר, יש סיכוי שהכוונה היא שהוא לא בנוי לקשר... איתך.

ChilD SouL

New member
אתה עוקב אחריי../images/Emo35.gif../images/Emo70.gif ../images/Emo7.gif ../images/Emo12.gif

Kolmus

New member
../images/Emo2.gif

את עוקבת אחריי
אז מה שאת כותבת כאן לפניי

Cobe1982

New member
המממ..תראי,זה באמת תלוי במלא דברים.

למשל בך, ביחס שלך אליו, בזה שיש לך מישהו אחר על הלב, בנסיבות (צבא זה לא כמו החיים. אין מה לעשות.) הכל משתנים... גם לי יש כמה בעיות עם קשרים.. אני תמיד מפחד שכשתגיע האינטימיות, הקשר ידעך ויהפוך לסתם יזיזות, אני תמיד מפחד מה יקרה אם אשת החלומות שלי תופיע לי פתאום מול העיניים... אז מצאתי פיתרון: חיכיתי וחיכיתי, עד שמצאתי מישהי שבאמת לא יכולתי לבקש יותר ממנה (טוב.. למה היא שונאת קולההההה?????), ואחרי שנה של התנזרות, גם הגעתי למצב שסקס, מבחינתי, כמעט לא מהווה אישיו... ואת יודעת מה? אני, הרווק הנצחי, מוצא את עצמי במערכת יחסים, ומרוצה מזה! אז לדעתי, אין חיה כזו, `לא בנוי לקשר`, יש פשוט אנשים שפשוט צריכים יותר מהקשר, כדי שיעבוד. ועוד משהו אחרון: מה ז`תומרת אין לך סיכוי איתו? בגישה הזו באמת אין לך סיכוי. רשמי גישה, לכי תשיגי אותו! אררר...זהו.

pain is MY love

New member
כפרה עליך!

הלוואי שלכל הבנים הייתה את הגישה שיש לך לחיים... אבל לצערי זה לא ככה וכשאני אומרת שאין לי סיכוי איתו אני יודעת על מה אני מדברת...

Cobe1982

New member
יש סיבה מיוחדת שהוא לא ירצה?

כי אלא אם הוא נשוי, או מקורב אלייך משפחתית, אני לא רואה שום סיבה שלא תצליחי, תוך השקעת מאמצים קלים, להשיג כל אחד. באמת. זהו.

pain is MY love

New member
רוצה להתערב על זה?...

על הבחור הנ"ל נכתב המשפט "לא בנוי לקשר"..... וכל המשתמע מזה...

למעלה