סוגיה לעיון

דיקאפ

New member
סוגיה לעיון

נפרדתן פעם ממישהו על בסיס מוזרות מינית? אני לפני שבוע נאלצתי להגיד לח' ששרותיו אינם נחוצים עוד לאחר שחודשיים שלמים-פרק זמן הכרותנו- הוא התעקש שהוא גומר רק על הרגל שלי. מצחיק, אבל מעצבן. מה, אין חלקים אחרים? אם לא גומרים לנו בעוד מקומות אנחנו לא נעלבות? בקיצור-פוטר. היום לכם מקרים דומים? האם אתן נשלחתן לחופשי בגלל מוזרות מינית כלשהי? (יש לי חברה שחבר שלה לא הסתדר עם זה שהיא צורחת) שתפו ונדע.

על הרגלללללללללל??????????????

תראי, אני מכיר אנשים ונשים שהפטיש שלהם זה ללטף זה את איבר מינו של השני ע"י הרגליים..חמוד, קינקי ואף לפעמים עושה זאת... תראי, הייתה לי חברה שלא סבלה, יותר נכון הראתה לי סימני מצוקה כשירדתי לה...ולכן השתמשתי במונח "הייתה"..

דנטל

New member
הגיוני בעיני לשלח בגלל מוזרות מינית

שילחתי (ובטח שולחתי) בגלל חוסר התאמה מינית, ולצורך הענין חוסר התאמה יכול להיות גם במוזרויות.

הגיוני?

זה תלוי לדעתי בסוג הקשר. אם הקשר מתבסס על סקס ואין התאמה מינית - כדאי לחתוך אבל אם זה קשר שמבוסס על יותר מסקס (רגשות למשל) לא חושבת שהייתי חותכת. הייתי מדברת איתו על זה רק אולי אם הז היה ממש מפריע לי אז אולי אבל לא מאמינה שעל בסיס של מוזרות מינית הייתי "משלחת" מישהו...

מסכימה איתך ב100%! זה באמת תלוי

איזה חלק מהקשר הסקס משחק. כי אם הקשר מאוד פתוח אז סקס ואיפה גומרים... אפשר לשנות לכיוון של השני. אך אם הקשר הוא רק על בסיס סקס ואולי קצת חיבה אז אין טעם! אבל על הרגל?!?

שלחתי ושולחתי

היה לי בוס בעבודה שההנאה שלו היתה לגמור בין השדיים שלי, עד שזה נמאס לי כי זה השאיר ריח אפילו אחרי מקלחת, ומזלי שבעלי לא הבחין בריח. והיה לי ידיד שקם באמצע סקס והתלבש והלך ותקע אותי באמצע - וכל זאת בגלל שצעקתי. אז יש ויש

אוי אוי אוייייייייייייייייי

טוב שהזכרת לי.... חייב לקחת למחר אטמי אוזניים שהצימר לא ירעד
ולא, לא התכוונתי אלייך....

למעלה