אני לא אכנס לאספקטים הפסיכולוגיים
שהחברים כאן מנסים לייעץ לך לגביהם, זה לא יהיה אחראי מכיוון שאני לא איש מקצוע, הגם שאני לא מכיר אותך בכלל. לגופו של המקרה שתיארת: אם החברה היא אכן "אחת הטובות שלך", כמו שתיארת, צריך לחשוב מה גורם לה להרגיש כל כך נוח לצרוך כאוות נפשהּ כשהיא מתארחת; יש לי כמה וכמה חברים מאוד טובים, אבל מעולם לא עלה בדעתי פשוט לפתוח את המקרר ולקחת מה שבא לי מבלי לשאול, גם אם ברור לי שהתשובה תהיה חיובית. מדובר לדעתי בעניין של נימוס, מוסכמה חברתית כללית ואופי מע' היחסים בינך לבין החברים שלך (לאנשים שונים יש סטנדרטים שונים). אם היא לא היחידה שמרגישה כל כך חופשי אצלך, אז כנראה שזה נובע מהדרך שבה אתה מציג את הדברים כשמתארחים אצלך חברים, ואז תוכל לעבוד על עצמך בכיוון הזה; אם זאת רק היא, אולי שווה לקחת אותה לשיחונת קטנה, לרמוז לה על המקרה, ואם זה לא עוזר אז לדבר איתה ברצינות אבל ברוח טובה. אני ממש לא חושב ששיחה משמעותה כניסה מיידית ל"עימות". אם היא באמת חברה טובה, גם אם השיחה לא תהיה לכם הכי נעימה, הידידות ביניכם אמורה לשרוד את זה ואפילו להתחזק. דבר אחד בטוח: לשמור דבר כזה בבטן עליה, בטוח לא יעשה לך ולחברוּת ביניכם טוב!