סוגדים לכרמן

• פותח הנושא V.W
  • פורסם בתאריך

V.W

New member
סוגדים לכרמן

אתמול שמעתי את קרים פעם ראשונה, אם אני לא טועה זה היה גירסה של אין דה וייט רום יחד עם אריק קלפטון בכל מקרה אני לא ממש מכיר אותם יש המלצות אולי??? ובהזדמנות גם לשירים טובים של מייק אולדפילד שכדאי להוריד כי אני לא ממש יודע מה כדאי... בברכת קריידל אוף פילט של סיקי סיקי סיקי

epitaph

New member
בקשר למייק אולדפילד

תנסה את Moonlight Shadow (שזה השיר הכי מוכר שלו) Shadow on the wall Celtic Rain Tubular bells

Sunshine of your Love

אני חושבת שזה השיר הטוב שלהם, אני פשוט לא מצליחה להתאים שירים של קרים לשמות שלהם. יש להם דיסק עם אותו שם, הוא נחמד מאוד, אולי יותר מזה... אני אצטרך להקדיש לו עוד קצת זמן בשביל להחליט עד כמה הוא טוב. והקשר שלהם עם אריק קלפטון.. הוא היה קבוע אצלם? מי הקרים האלה בכלל? (אני מצטערת, קשה להתמקד אך ורק במוזיקה)

epitaph

New member
Sunshine of your Love?

זה לא שיר של הנדריקס (או יותר נכון קטע אינסטרומנטלי)?...אבל ייתכן וזה השם של שניהם בגלל שאני לא ממש מכיר את קרים.

Black Rose

New member
הכוונה ל: Cream?

הלהקה ההיא משנות השישים? אם כן שתדעו שהלהקה הוקמה עם אריק קלפטון. הוא היה החלק השלישי של הלהקה. עוד שירים מצויינים שלהם: Dance the night away strange brew אגב- sunshine of your love זה שיר מקורי של קרים לא של הנדריקס. הנדריקס כנראה עשה לשיר קאבר, כמו שהוא עשה לביטלס ולבוב דילן. אתה יכול למצוא עוד שירים מצויינים שלהם ברדיו הרוק הקלאסי של מומה. הם שמים קרים כל 3-4 שירים בערך. באמצע יש דורז, הנדריקס, ביטלס וקינקס- עוד להקה מעולה שקצת נאבדה בדרך...

למעלה