סובל מהראש שלי

romi103

New member
סובל מהראש שלי

בס"ד אמרו לי שזה נובע מ"מלאות המחשבה" כלומר בגלל עומס על המחשבה יותר מידי , התחלתי להרגיש סבל בראש שלי (שאני לא יודע איך להגיד אותו כאן). בכל אופן מישהו מכיר את התופעה? איזה סוג של רפואה או טיפול מתאים לזה? תודה רבה.

0 אור 0

New member
התופעה מוכרת

אצל אנשים שבלשון העם "חופרים" יותר מדי, אני מליצה על יעוץ יותר רוחני - אם זה רב, פסיכולוג או מאמן הוליסטי מאד יכול לעזור לך לסדר קצת את החשיבה

מכירה את הבעיה

היא יכולה להיות מאד מאד מטרידה. טיפלתי באנשים שסבלו בצורה דומה בהומאופתיה-זו ההמלצה שלי. כל טוב עירית

אסתר884

New member
אני לעיתים סובלת מזה

זה קורה בצמתים של דרכים.. במצבים בהם אני מתקשה לקבל החלטה ולצעוד בה.. בכל מיני מאבקים פנימיים. תרגילי נשימות זה דבר מאוד עוצמתי במצב זה. יש פה גם שיעור מסויים שאתה צריך לעבור כדי לזהות מה בדיוק יושב שם כדי שתוכל להתיר. זה גם מסוגל לספק לך רמז על התנהלות מסויימת בחייך שאינה נכונה לך. לילה טוב אסתר

עדינה77

New member
טיפול להורדת עומס

בטיפול קינסיולוגי האדם מגדיר מה הבעיה ומה הרצון לשינוי וכך מצליח לשנות אתהמצב שקשה לו. יש בטיפול קינסיולוגי תהליך נפשי שמוריד עומס וגם תרגילים פיזיים שמטפלים בכך. תרגיש טוב

יעל ND

New member
תופעת בהחלט מוכרת

ממליצה לך על טיפול בפרחי באך/קריסטלים - הכי פשוט, הכי זול ובדרך יפתרו לך עוד כמה דברים.

oreni6

New member
פעילות גופנית ולשתות הרבה מים

אין לי שום הסמכה רפואית, אבל ממצב דומה שחוויתי אני יכול להמליץ אישית על דיקור סיני ואבחון אצל רודריגז או מטפל אחר במרפאה שלו ברמת אביב

למעלה