סובלת מכמה בעיות

ronitmorg

New member
סובלת מכמה בעיות

יש לי מזה כמה שנים בעיה בבלוטת התריס והייתי צריכה לעבור ניתוח אבל בגלל שאני סבלתי מפחד לא עברתי את הניתוח עם הזמן גבר אצלי לחץ דם שהיום הוא מאוד גבוה + כולסטרול + סוכר ואני לוקחת את הכדורים הבאים : enaladex 10 מ"ג בבוקר ובערב ללחץ דם גבוה normiten 50 מ"ג בבוקר בערב ללחץ דם גבוה micropirin 100 מ"ג למניעת אירוע מוחי 850 meeformin מ"ג סוכר 40 simvastapin מ" לכולסטרול המצב היום שהכדורים כבר לא עוזרים לי יש לי פתאום התקפי קשיי נשימה והלחץ דם מאוד גבוה ואין אפשרות לנתח אותי בגלל הלחץ דם גבוה האם ניתן לטפל בי בטיפול אלטרנטיבי אחר?

רונית שלום.

מרשימת התרופות, אני משערת שאובחנת כסובלת מיתר לחץ דם, מ- Stage 1- לחץ דם מתחת ל 160 [סיסטולי] או 100 [דיאסטולי], לפחות בעת שנרשם לך ה Normiten יתכן כי המצב השתנה והרופא ירצה לשנות את התרופה לכזאת שמתאימה ל Stage 2 לכן מומלץ לגשת אליו בהקדם. התקפי קוצר הנשימה, עשויים להיות תופעת לוואי של ה Beta Blocker בגלל הצירות של הסימפונות. האספירין וה- Simvastatin למיטב ידיעתי אינם גורמים לתופעה זו, מכל מקום, מניחה שכאשר תגיעי אל הרופא שלך, הוא ידע טוב מכולנו, מה הגורם ומה ניתן לעשות. יחד עם זאת, ניתן בהחלט לשלב טיפול משלים שיסייע לשיפור מצבך, אך חשוב מאוד לגשת למטפל בעל נסיון וידע בטיפול בחולים הנוטלים תרופות רבות ואשר נמצאים בדרגת סיכון לפתח סיבוכים, באם לא תהיה הקפדה על כל צעד בטיפול, עם התייחסות מוקפדת לאינטראקציה בין התרופות לאפקט של הטיפול המשלים. הרגישי טוב, שירי.

freearth10

New member
תגידי ../images/Emo51.gif

שכרגע לא ניתן לנתח אותך, חפשי את התחום ברפואה ההוליסטית אליו את מתחברת ואת המטפל הנכון לך והתחילי בטיפול.
מאיה

למעלה