סובב כנרת

איריסג

New member
סובב כנרת

נפלה החלטה - השנה אני עושה את כל הסובב (65 ק"מ, באופניים....). מה שעוד הוחלט זה שאנחנו ישנים ערב קודם בקיבוץ "האון", כדי לא לצאת מהבית ב 4 בבוקר. זה הוסיף לי עוד שעתיים שינה לפחות (ועוד 5 ק"מ לרכיבה... אבל מילא) אז עכשיו צריך למצוא מסעדה נחמדה לשישי בערב. ב"צל תמר" היינו לפני שנתיים (אותו סיפור, ערב לפני הסובב) . האוכל היה לא רע, אבל הם עיצבנו אותנו ברמות כל כך קשות, שאני לא חולמת להגיע לשם שוב. למי יש רעיון? חשבנו על חווה בכפר (ברמות). מישהוא היה שם לאחרונה? הביקורות לגביהן מעורבות. רעיונות נוספים יתקבלו בברכה.

ראובל

New member
קצה הנחל. אחלה אוכל, לא פנסי

אחלה אוכל. מבחינת חוויית אכילה, לא משהו: כמו חדר אוכל בקיבוץ. אבל האוכל מדהים מדהים.

ח ר ו ב

New member
לאיריס שנולדה ביום שלי, רוטנברג ,

למרות שהפעם האחרונה שלי שם , נהניתי פחות. עדיין היא שווה. עיצוב, שרות, מחיר. ברמה גבוה. הטעם מטוב למצוין. שלחתי חברים שבת אחרונה, נהנו מאוד. ובהצלחה. חרוב. אוסף ביקורות.

איריסג

New member
כמה רוטנברג רחוקה מ"האון"?

כי בכמה פעמים האחרונות שהיינו בצפון חשבתי עליה. אולי היא תהיה עוד אופציה, בדרך הביתה, אחרי הרכיבה. ו... תודה.

mars4

New member
אם את לא מתעצלת להגיע לקצרין

אז הבית של אביבה. חוויה מיוחדת במינה. אפילו שגיא ילמד לחיות עם זה.

ronityu

New member
פעם חליל המליץ על מטבחו של נחי-

בטי בתי עץ במושב רמות. זה היה נשמע מעולה.נראה לי שווה לנסות.

איריסג

New member
חשבתי על בטי ונחי.

זו אמורה להיות חוויה מאד מעניינת. ויחד עם זה - מאד יקרה... לא בטוח שבשלב המובטל הנוכחי שלי אני אוכל להרשות לעצמי.

איריסג

New member
שגיא יאלץ להתמודד בכל מקרה...

אני נוסעת לצפון כדי לרכב 70 ואולי 75 ק"מ על אופניים. שינוח... אחרי כזו רכיבה (וגם לפני) מותר לי מה שאני רוצה... תספר לי עוד על המסעדה הזו. איזה סגנון היא? מה יש לאכול שם? האם פתוח בשישי בערב?

מה זה מסעדה נחמדה?

בקיבוץ כנרת יש את "על הנהר" מקום שהוא חצי פאב, חצי מסעדה, בעל המקום אוהב רק שירים ישראלים ולכן זה שמתנגן שם כל הזמן. האוכל סביר ++ , אנחנו בשתיים בלילה (כן לפני כחודש התיישבנו שם בשתיים בלילה) נהנו מאוד מ - סלט עם סוג מסויים של סרדינים שהיה מיוחד ומצויין. מסלט על הנהר. (השילוב של חומץ הפטל עם הגבינה והכבד היה מצויין) כריך סינטה - המנה הכי "רגילה" שלקחנו, לא היה בה שום ייחוד כריך סינטה רגיל. צלע לבנה שהייתה מעולה ספייריבס שנאכלו עד כדי ליקוק אצבעות. נהנו מאוד מהמלצרים הם היו צעירים, מתוקים וקשובים. בשלוש וחצי בבוקר ויתרנו על קינוח.

איריסג

New member
שירים ישראלים זה מעולה!

החתונה שלנו היתה "מסיבה עברית". נשאלת רק השאלה מה בעניין הווליום (אוזני הקשישות כבר לא סובלות ווליום מחריש אוזניים), ומה בעניין העישון - כי פאבים זה מקום שיוצאים ממנו עם ריח של מדורה וממש לא בא לי. זה אכן אחד המקומות שבהאון המליצו עליהם.

תראי אנחנו ישבנו בחוץ

(גם אני סובלת מווליום גבוה) ככה שהסיגריות לא הפריעו. ישבנו בשולחן בקצה ככה שהצלחנו לנהל שיחה. לדעתי הרעיון הוא לשבת רחוק מהרמקולים.

איריסג

New member
אני לא משערת שנוכל לשבת בחוץ

מדובר על עוד שבועיים, והערבים כבר מתחילים להיות קרים - בוודאי בצפון.

אז הייתי מתקשרת למקום

ובדקת מה קורה שם בשעות בהם אני רוצה ללכת. (אני מאמינה שלפני עשר אחת עשרה אין שם באלאגן)

איריסג

New member
תודה.

הצצתי בתפריט. מעבר לניסוחים שמנסים להתיות מתוחכמים ("נושקים"? שו הדא נושקים....) אני חייבת להגיד לך שהם קצת הצליחו לעורר בי אנטגוניזם. וזאת למה? כי הם חמדנים. ואני לא אוהבת את זה. מה זאת אומרת תוספת מחיר (אםילו שזה שני ש"ח. זה העיקרון) לקצת רוטב יוגורט לעלי גפן? שלא לדבר על זה שהם גובים כסף בנפרד על הרטבים לסטייקים. זו חמדנות לשמה.

למעלה