סובבתי את הכינרת

איריסג

New member
סובבתי את הכינרת

62 ק"מ של רכיבה עברו בשלום... (בשלוש שעות... היתי בטוחה שייקח יותר). אז הרשתי לעצמי פינוק ערב קודם. (וגם בבוקר) את הבוקר פתחנו בארוחת בוקר ב"פרח" ביהוד. היה טעים כרגיל. בעיני - אחד המקומות הראויים לארוחת בוקר בשישי. אבל לא לשם כך התכנסנו כאן. התכנסנו כדי להגיד תודה למי שהמליץ לנו (לא זוכרת מי. מבחינתי זה הפורום כולו...) על "חווה בכפר " במושב רמות. שורה תחתונה - היה תענוג. וקצת יותר בפירוט: הזמנתי מקום יום קודם. שני דברים מאד מאד שימחו אותי. הראשון והחשוב ביותר - לא מעשנים במסעדה. נקודה. אין אזור עישון פיקטיבי, אין "מעשנים במרפסת / על הבר". לא מעשנים, וזהו. מי שרוצה לעשן - יואיל ויתכבד וייצא החוצה. כבר התחלה טובה. שנית, לאור טראומות עבר - וידאתי שלא מגבילים אותנו במשך הישיבה במסעדה. התשובה שקיבלתי "מצידי, תשארו עד 1 בלילה". ועכשיו - לאוכל... הגענו בשישי בערב, המסעדה הית המלאה כמעט עד אפס מקום. נזכרתי בכמה ביקורת שדיברו על זה שכשהמסעדה עמוסה הם לא מתפקדים מי יודע מה. קיוותי לטוב. קיבלנו תפריטים כמעט מייד אחרי שהתיישבנו. יחד עם התפריטים הגיעה צלוחית חמוצים תוצרת בית טובים (למרות הקימל. אני שונאת קימל). הזמנו: 1 חציל קלוי עם יוגורט ופסטו ופרמזן וכל מיני דברים טובים, שהיה טעים נורא, והוגש עם לחמניה תוצרת בית, שהיתה אידאלית לניגוב של הרוטב שנשאר. 1 מרק פטריות עם שמנת - טעים - טעים, מוגש בטמפרטורה המדוייקת - חם מספיק אבל לא שורף. טחון מעט גס, אבל מספיק כדי שישארו חתיכות גדולות של פטריות לנגוס בהן. המנות הראשונות לא היו ענקיות - אבל בגודל מספיק לגמרי. למנה העיקרית הזמנו מנה של כבדי עוף על פירה , ברוטב בורדלייז - הכבדים נחרכו קודם על הגריל, היו טעימים ונימוחים, בדיוק בדרגת הצליה שאני אוהבת, והרוטב ציפה אותם - אבל לא הציף את הצלחת. האיש לקח קדירת פטריות ובקר - שהיתה עמוסה גם בירקות שורש. מנה גדולה וטעימה מאד, שהגיעה במיני-פוייקה לוהטת לשולחן, ומלווה גם היא בלחמניה טעימה, כי זה היה ממש מתבקש לטבול את הלחמניה ברוטב של התבשיל. אני גנבתי לו קצת - ויכולה להגיד שעל הפירה זה היה מאד טעים. הבשר היה נימוח, הפטריות שלמות - אחלה מנה. בקבוק יין קטן של גמלא (סן ג'ובינזו?) - יין עדין שהיה ליווי ראוי לארוחה. יחד עם בקבוק פלגרינו גדול (על הקינוחים ויתרנו, לא היה לנו מקום וגם יש גבול לכמה אפשר להעמיס לפני רכיבה) - וחשבון של 280 ש"ח , כולל היין, לא כולל שירות. ובעניין השירות - היה מעולה, זריז, אדיב וקשוב. היו המון מלצרים, וכנראה גם את צוות המטבח תיגברו מאד - כי אכלנו, ונהנינו, - וסיימנו בפחות משעה וחצי. לא הרגשנו שדוחקים בנו חלילה, פשוט לא היתה המתנה ארוכה ומתישה למנות. המנות הראשונות הגיעו כעבור פחות מ 10 דקות מרגע ההזמנה, ולמנות העיקריות אני לא חושבת שחיכינו יותר מ 5 דקות מהרגע שסיימנו עם הראשונות. האוירה במסעדה כפרית ומאד נעימה, נזכרנו במסעדות הנהדרות של זקופנה בפולין, וחזרנו למלון מרוצים מאד מאד. בטוח נחזור.

כל הכבוד לך

הצטרפת למשפחת הרוכבים המכובדת
. שלא תחשבי שאני זזה מכיסא המכונית. אבל את 65 הק"מ עשה האיש שאיתי בכיף גדול. גם 3 שעות, אלא שמצוייד בדגם יעודי להרים ונראה לי שהצליח בזמן יפה עם דגם כזה
(באופני כביש "רצים" מהר יותר). על המסעדה שמחתי לשמוע, לא ידעתי בכלל על קיומה. תודה

איריסג

New member
למשפחת הרוכבים הצטרפתי מזמן...

אני רוכבת כבר 3 שנים, אבל היום נשבר שיא המרחק - זו היתה הרכיבה הכי ארוכה שלי... אגב - הייתי ממש אטרקציה לאנשים מסויימים - כי רכבתי על אופני השטח שלי, שהן אופניים די משוכללות - אבל עם צמיגי כביש - וזה היתה אטרקציה לא נורמלית (ולי זה עזר לקצר את משך הרכיבה ככל הנראה. אז היה שווה)

ssyוM

New member
כל הכבוד ....../images/Emo47.gif

המשפוחה נסעו מיסי נשארה בבית מסיבות טובות
נירשמה המסעדה

גסטרו

New member
עוד סיבה לבקר את הבת דודה

שעוברת להתגורר בגולן . תודה על הדיווחוהידד על ה 65 קמ (הישבן כואב לי רק מלקרוא)

ssyוM

New member
../images/Emo6.gif

חבל"ז ... אחרי 50 ק"מ שעשיתי על אופניים ב"גלגלים של תקווה" איבדתי את היכולת לשבת לאיזה יומיים .

איריסג

New member
הספידומטר שלך מזייף....

כי גלגלים של תקווה היה השנה 57 ק"מ... זה מה שעודד אותי שהקפת הכינרת קטנה עלי - אם כבר שרדתי שני גלגלים של תקוה, ואת רוכבים וחיים עשיתי בשעה וחצי... הדבר היחידי הקשה בהקפת הכינרת זו העליה של הטבחה, שנראית מאיימת, והיא הית ההמקום היחידי בו ירדתי לדקה-שתיים מהאופניים להסדיר דופק... חוץ מזה, אם אני לא אעשה הקפה של 62 ק"מ באופניים, איזה תרוץ יהיה לי לארוחה שדפקנו ערב קודם????

ssyוM

New member
איזה מזייף....

חתכתי חלק מהדרך ...
סתם...סתם....
השתתפתי ב"גלגלים של תקווה" שהתקיים לפני שנה . אם אני לא טועה גם השנה וגם לפני שנה מדובר באותו המסלול ( 55 ק"מ לטענת המארגנים לא טרחתי למדוד עוד 2 ק"מ, פחות 2 ק"מ ...
). בכל מיקרה היה כיף אדיר ( יש לי תמונות ב"שוונג" של לפני ואחרי
).

איריסג

New member
נוו. זה אבל לא חמישים...

ואגב - ההבדל השנה היה באמת רק בזה שבסיום המסלול הם העבירו את כולם מסביב - אז זה הוסיף עוד איזה ק"מ וחצי. שטויות... אז אם עשית את גלגלים של תקווה - מה זה עוד 6-7 ק"מ של הקפת הכינרת? קטן עליך (זה מתקזז עם זה שבהקפת הכינרת יש מזג אויר הרבה יותר נוח).

ssyוM

New member
צודקת ...צודקת ...

אני האחרונה שאגזול ממך 7 ק"מ שהרווחת בכבוד רב
. נו...שוין....בשנה הבאה...

smartblonda

New member
../images/Emo13.gifWAY TO GO

רק מלקרוא על 62 ק"מ נעשתי עייפה,כל הכבוד לך על הכושר:)) ותודה על הביקורת המחמיאה נהניתי לקרוא

anatc

New member
פשייייי...תשמעי - אין לי מילים!!!

התרשמתי עמוקות מהספורטיביות שלך (ד.א. הארוחה נקראת נחמדה)

איריסג

New member
למה נחמדה?

או שמא למה ר ק נחמדה? בעיני היא הית המאד טובה. נכון, זה לא גורמה נורא פלצני ... אבל זו היתה אחת התמורות היותר טובות לכסף של הזמן האחרון (מבחינתי לפחות).

anatc

New member
נחמדה זה טוב../images/Emo70.gif

אני מאד אוהבת אוכל בסיסי, שעשוי מחומרי גלם משובחים אוכל לא חייב להיות גורמה/פלצני כדי להיות מהנה - לפעמים להיפך

Merav B R

New member
כל הכבוד על הרכיבה ../images/Emo47.gif

והיין - סנג'ובזה - הצלחה גם אצלנו...

אשכר ש

New member
../images/Emo12.gif גם אנחנו היינו בפרח ביום שישי

בבוקר. פעם ראשונה שלנו שם. נהנו מאוד. סוף סוף מקום ראוי באזור...

למעלה