סובארית/ סובארו E10...

Noam Katzir

New member
סובארית/ סובארו E10...

האם מישהו ראה סובארית (או בכינויה העממי מקרר/ קופסאת נעליים
) זרוקה או שעומדת בלי שימוש? או האם מישהו מכיר מישהו שמוכר כזאת במחיר זול?? תודה מראש!

שי ז.

New member
חפש במזבלות ואם תמצא מישהו שמוכר

דבר כזה תהיה בטוח שזה יהיה בזול

patishh

New member
למה הרכב הזה כל כך לא מוצלח?

מישהו יכול להסביר לי למה כמעט לא נשארו כאלה? לי היא דווקא נראית ממש חמודה.

be_roo

New member
פחד מוות לנסוע בדבר הזה

נסיעה קצרה בתוך אחד מבסיסי צה"ל וביקשתי שיעצרו בצד כי העדפתי ללכת ברגל. אם תעמוד לידו ותעשה אפצ´י הוא יתהפך.

blueeye

New member
נסעתי בצבא על כזה

תקופה די ארוכה... נסיעות באיילון .. באמת רכב מפחיד שעף ברוח.. אבל אני חושב שכמעט את כל הסובאריות הוציאו כבר מצה"ל ואגב נמכרו ב 3000 שקל בערך..

זה לא הרכב........

זה בד"כ הנהגים שחלקם יודעים למה הרכב מסוגל, כאשר אין רוח צד, אני אישית השתחררתי לפני מיצוי היכולת של הכלי הזה,אבל לא לפני מיצוי כלים אחרים, פשוט זה רכב למתקדמים, בוגרי קורס "שחוט את הפיג´ו" בעלי טירונות 02 ומטה עם סעיף נפשי הורשו להתקדם לקורס "צלחת עם סוברית". ותאמינו או לא - אפשר.

be_roo

New member
תאמין לי, זה הרכב

שום נהג לא משתולל עם סובארית באמצע בסיס צבאי עמוס קצינים ונגדים.

blueeye

New member
ענק ונכון !! :)

ולי הייתה סובארית עם מספר צהוב בצבא.. החל מנהיגה עם רגל בחלון... וברקסים מפתיעים לא פחות מהרכב עצמו.. שפשוט מצחיק אותי כל פעם מחדש היכן מוסיפים מים ? איפה בודקים בו שמן ? כל מיני פטנטים מגוחכים.. טמבון נופל..ועוד..:) חוויה..

שי ©

New member
ראיתי אחת למכירה

על רחוב ויצמן בכ"ס (בחלקו המזרחי). אם אני זוכר נכון, לוחית הרישוי מסתיימת ב-15, מה שכנראה מצביע על עבר צה"לי. שי

zvit

New member
זו ספינת מוות

לפני כמה שנים נהרגו 6 רבנים מבני ברק בנסעם בסוברית שכזו. אין שום הגנה על הנוסעים במקרה תאונה אגב כתוצאה מן התאונה המדוברת אבדו יותר מ-50 ילדים את אבותיהם ואם כבר בסוברית עסקינן הנה תמונתה של הסבתא שלה מודל 1961 מנוע 360CC

למעלה