סובארו פורסטר

Flakor

New member
סובארו פורסטר

שלום, אני עצמאי ומתפקד יפה עם הבלנו סטיישן שלי.. אני רוצה להשתדרג אל הפורסטר של סובארו, אך מאחר ואני לא חיית שטח ואולי אולי אצבור כחצי אחוז מהק"מ שלי בכביש- בשטח, חשוב לי המחיר שאשלם על ה"שידרוג" מאחר ולא מצאתי סטיישן 4X4 (ועדיף עם גיר רגיל) שווה ויפה כמו הבלנו שלי, התמקדתי בפורסטר: 1. האים הפורסטר מחייבת אותי ליסוע 4X4 כל הזמן ? 2. מה צריכת הדלק שלה בעיר ומחוצה לה ? 3. מאיזה שנה ניתן למצוא אותם? והאים למישהו ידוע על שנתון בעייתי? 4. אם למישהו ידוע על אלטרנטיבה לרכב שיודע גם ליסוע 4X4 וגם סטיישן אשמח לדעת תודה רבה

denver101

New member
קיימת סובארו אימפרזה סטיישן שהיא 4על4 עם

הילוך כוח וגיר רגיל מתחיל משנת 97

kfirba

New member
נכון מאוד, שכחתי ממנה אופציה חלופית נוספת../images/Emo45.gif

kfirba

New member
ארבע על ארבע קבוע כל הסובארו זה גם עם מערכת

יציבות נגד החלקה לכביש.

kfirba

New member
פורסטר

הפורסטר מחייבת אותך לנסוע בארבע על ארבע עם מערכת של ארבע על ארבע קבוע, נמצאת כאן משנת 1998 עם אופציה גם לגיר ידני, ממוצע הדלק הוא 1:8-9 שמע הרכב עצמו הוא נמוך אז בהתאם לכך ביצועי השטח שלו, לא קיים שנתון בעייתי רכב יחסית אמין מנוע 2000 סמ"ק בנזין 125 כ"ס. (המפרטים פה הם על הפורסטר דור קודם שנמצא מ1998 עד 2005 אם חשקה נפשך בפורסטר מ2006-חדש זאת חיה אחרת !!) וקיים לך עוד אופציות של סטיישן שהן: הוולוו אקסי 90 אוודי אולרואוד סובארו אווטבק אבל אלה רכבים כמה כיתות מעל בתקציבים יותר גדולים לא כמו של פורסטר.

אור36

New member
הביאו כמה רכבים

מהדגם הנ"ל טורבו עם הילוכים ועם תחום LOW ערכת הגבהה שקיימת ואיין על הרכב הזה, לא על הכביש ולא בשטח(ולא רק שבילי קק"ל) דלק ברוך אשם...... 5-6 ק"מ לליטר בעיר 8 ברגוע מחוץ לעיר 5 ק"מ לליטר בהשתוללת בכביש ערד סדום.

למעלה