סובארו טנדר 4x4...

bellaiguan

New member
סובארו טנדר 4x4...

אני מעוניין לקנות סובארו טנדר עכשיו כל אחד אומר משהו אחר על הרכב הזה אני צריך שמישהו יישר אותי לגביו כי אני כבר מבולבל לחלוטין. אני הבנתי שב-4X4 יש 1600 ו-1800 יותר נדירות הם ה-1600 מה ההבדל ביניהן ואיזה מהם עדיף? דבר שני הילוכי כוח באיזה מהדגמים יש? ואיך אני מזהה את זה בדיוק<? כאילו מה זה בתחלס? דבר שלישי הסובארו 1600 4X4 זה מנוע כמו של הדי אל (סובארו שפיץ)? ודבר אחרון בממוצע כמה דלק האוטו שותה? תודה רבה מראש!

denver101

New member
הייתה לי אחת כזו

עד כמה שאני יודע לא קימות 1600 (מה שיש זה מנוע שהוחלף ל1600 מ1800 כי המנועים של 1800 קשה מאוד להשיג או שהפכו את הרכב ל4על 4 בסובארו אין בעיה לעשות את זה כי קימות כל ההכנות ) דבר שני הרכב מגיע רק עם 4 הילוכים קדימה הילוכי כוח זה רגיל כמו בכל הרכבים שזה אומר איטי ומהיר לזהות את זה זה הידית במרכז הרכב צמוד לבלם היד ודלק הרכב עושה בממוצע אם הכל תקין ומכוון 1ל10 ואני ינסה לצרף תמונה של הטנדר שהיה לי מכרתי אותו לפני שנה ב20 אלף

smile2life

New member
בהחלט

זכור לי לטוב מתקופת השל"ת בקבוץ, אחלה רכב עבודה במטע....

אור36

New member
נוסטלגיה נעימה

אחד הרכבים היותר כייפים שהיו לי רכב אמין ופיראי מנוע 1800 גיר ארבע הילוכים קצר הילוך שלישי קטלני (ירדתי איתו את מעלה שחרות בערבה,רוכב סיקס מסוקס שעלה מולי שיפשפ את עייניו בתדהמה גמורה)

למעלה