סואסייד נשים, סידני

סואסייד נשים, סידני

אז השבוע הראשון מאחורינו, והוא עמד בסימן קרופורד. השחקנית הדי-אלמונית שהעבירה שבעה בוחרים ביום הראשון, היא זאת שגם הפילה את תשעת הבוחרים שנותרו עם נצחונות על בנצ'יץ' ופטקו. או כמו שאומרים- "קרופורד נתנה, קרופורד לקחה, יהי שם... אמממ מה אמרתם שהשם שלה?".

השבוע נשחק בסידני, עוד טורניר מדרגת פרמייר. אני עדיין לא התאפסתי על הזמנים באוסטרליה והחלוקה המעצבנת שלהם בין נשים לגברים, ולכן יצא שרק עכשיו נזכרתי שהטורניר מתחיל כבר בשעות הלילה שבין שבת לראשון אצלנו. אני אעלה בכל זאת טופס בחירה למשחקי היום הראשון, אבל אם נראה לכם שלא ניתן מספיק זמן לאנשים אז תגידו ומקסימום נתחיל גם את הטורניר הזה מהיום השני.

סדר הניקוד:
יום 1 1
יום 2 30
יום 3 60
יום 4 90
יום 5 200
יום 6 (בלי בחירה) 320
יום 6 (גמר) 380
יום 6 (ניצחון) 470

טבלת המירוץ
הגרלת הטורניר (שימו לב שמשחקי המוקדמות יושלמו רק היום)

יום 1

טופס הבחירה
טבלת הבחירות

אם אף אחד לא מתנדב לפתוח בדברים אני אפתח

מה מעדיפים סידני או אוקלנד?
&nbsp
האמת שאוקלנד נראה הרבה יותר כיף, שחקנים יותר בכירים

אהלן עומר 20001 וברוך הבא למשחק

לפי איך שמילאת את הטופס אני מניח שאתה מכיר את כללי המשחק הבסיסיים, אז אני רק אחדד כאן את עניין ההדחה מהטורניר.
כל שבוע יש משחק חדש (בהתאם לטורניר המשוחק), כאשר רק מי שהשחקנית שהוא בחר ניצחה ביום הראשון יכול להמשיך הלאה ולבחור שחקנית ביום השני וכך הלאה. כל מי שהשחקנית בה הוא בחר הפסידה נאלץ לחכות בסבלנות לשבוע הבא לתחילת הטורניר הבא.
&nbsp
הטורניר הנוכחי (סידני) כבר התחיל, ולכן רק ה11 שבחרו ביום הראשון בשחקנית מנצחת ממשיכים ויבחרו היום שחקנית ביום השני. זה לא הוגן לצרף אנשים באמצע טורניר, במיוחד לא כאשר ישנם חבר'ה שנפסלו עם בחירה מפסידה ביום הראשון.
נשמח אם תצטרף אלינו למשחק סואיסייד ביום הראשון של הטורניר הקרוב- אליפות אוסטרליה הפתוחה (2000 נקודות למי שיצליח לזכות ולנחש את כל הטורניר...).
&nbsp
(במקרה של הטורניר הספציפי הזה העליתי אפשרות שאולי ניתן לכולם להתחיל רק מהיום השני בגלל שפרסמתי את הטופס ליום הראשון רק שעות ספורות לפני תחילת המשחקים, אבל נראה שהיו מספיק אנשים שהספיקו להצביע ואף אחד לא כתב כאן שהוא לא הספיק אז הוא מבקש דחייה, אז הטורניר הזה יתנהל כרגע ומי שהודח ביום הראשון נשאר מודח. אגב, אחד המודחים האלה הוא אני אז בכלל זה לא נראה לי אתי במיוחד שאני אחליט על ביטול ההדחות ביום הראשון... נחזור וניפגש שבוע הבא עם פתיחת טורניר הסואסייד של אליפות אוסטרליה. ואם אתה בעניין של סבב הגברים אז נראה לי שהסואסייד שלהם בטורניר סידני מתחיל הערב)

יום 4

ארבעת בוחרי שמיידלובה ויאנקוביץ' הודחו, ושבעת בוחרי סטוסור והאלפ קבילו הזדמנות פז להדיח את יוסי מראשות הדירוג לראשונה העונה.

שימו לב שהמשחקים בטופס הבחירה מסודרים כמעט תמיד על פי הלו"ז, העזרו בזה כדי להימנע מלבחור משחקים שכבר החלו.

טופס הבחירה
טבלת הבחירות
טבלת הניקוד

מחר לא אהיה מול מחשב עד לשעות הלילה המאוחרות, אז מי שיעבור את היום מוזמן לשרשר את בחירתו ליום החמישי כאן. אסכם הכל בהמשך.

שים לב שכבר בחרת בבנצ'יץ'.

בחרת בקוזנצובה גם ביום הראשון וגם ביום הרביעי (אתמול), ובגלל זה הבחירה שלך אתמול הפכה לבנצ'י'ץ (הבחירה המשנית שלך).
אם לא תכתוב כאן בחירה מחודשת אני אחשיב את זה כאילו בחרת היום בהאלפ.

מומלץ לכולם לתפוס כל פעם הצצה בטבלת הניקוד לפני שאתם בוחרים, לא תמיד זוכרים מי בחרתם באותו השבוע.

dmamet

New member
מה שלא שמתי לב זה שכבר בחרתי בקוזי

הבחירה אם כן היא:
האלפ (פויג)

למעלה