סואסייד נשים דוחא

סואסייד נשים דוחא

אני אתקצר את סיכום הטורניר שעבר (גם כי הרגע גיליתי שהטורניר בדוחא מתחיל עוד שלוש שעות אז כדאי קודם לפרסם את טופס הבחירה, וגם כי אין כל כך מה לסכם...).

בעוד שלוש שעות, כאמור, יחל טורניר הפרמייר 5 בדוחא. זוהי חלוקת הנקודות בסואסייד:
יום 1 1
יום 2 70
יום 3 125
יום 4 225
יום 5 395
יום 6 450
יום 7 (בלי בחירה) 550
יום 7 (גמר) 620
יום 7 (ניצחון) 900

כמו שכבר קרה במצבים של פרסום הסואסייד רגע לפני המשחקים, אם יהיו הרבה אנשים שיגידו שהם לא הספיקו לבחור, יכול להיות שנתחיל את המשחק ממחר במתכונת של שישה ימים.

הגרלת הטורניר
טבלת המירוץ

יום 1

המשחקים מסוודרים על פי לוח הזמנים. שלושת הראשונים יתחילו בשתיים וחצי שעון ישראל, האחרונים כבר בסביבות שמונה בערב.

טופס הבחירה
טבלת הבחירות

נלבי3

New member
אני חושב שקצת לא הוגן לפתוח טורניר 3 שעות לפני המשחק הראשון

יום 2

קודם כל אענה כאן להערתו הצודקת של נלבי- גם אני חושב שזה לא הוגן לפתוח טורניר 3 שעות לפני המשחק הראשון. זה כמובן צתב של בדיעבד ולא תוכנן מלכתחילה, וכתבתי במיוחד בגלל זה בהודעה הראשית שאם יהיו הרבה אנשים שיגידו שהם רצו להשתתף אבל לא הספיקו לבחור אז נתחיל את המשחק מהיום השני. בפועל השתתפו 11 שחקנים ביום הראשון (שזה לא כמות גבוהה במיוחד, אבל ביחס למצב התנועה כאן השנה זאת כן כמות מכובדת), מתוכם שבעה הספיקו לבחור לפני המשחק הראשון, והאדם היחיד שהתלונן על זה (ובצדק, שלא יובן אחרת) עבר גם הוא, אמנם לא עם וקיץ' שהיתה אמורה להיות הבחירה שלו במצב מושלם.
כמובן שבטורנירים הבאים אני אמשיך לנסות לפתוח את הסואסייד מוקדם ככל שהזמן שלי מאפשר, אבל בטורניר הזה אני חושב שאין צורך בפתיחה מחודשת מהיום השני.
(וזה המקום להזכיר שאם יש מישהו שרוצה ומוכן לקחת חלק פעיל בניהול הסואסייד הוא מוזמן לעשות זאת בשמחה, זה יוכל לחסוך מצבים כאלה בעתיד)

ולענייננו- הבחירה הפופולארית אתמול היתה כמובן וקיץ', שזכתה לאמונם של שבעה בוחרים (ואני מניח שאם כולם היו בוחרים בזמן אז היה עדר מוחלט). הבחירה האמיצה יחסית שייכת לנלבי שבחר בפוטינצבה.
המודח היחיד שלנו אתמול הוא יוסי מרובה המספרים שבחר בשמיידלובה יריבתה של פוטינצבה.

טופס הבחירה
טבלת הבחירות
טבלת הניקוד

גם אני לא הספקתי...לא הכי הוגן, להבא עדיף להתחיל ביום שני...

המטרה היא שכמה שיותר אנשים ישחקו בכיף, לא שננסה לחקות כמה שיותר טוב את הפורום העולמי...

מקבל. אז אם לא מאוחר מדי תסו להצביע היום

אבל צריך רק לראות שגם יוסי יספיק לבחור היום כי לא פייר שהוא הודח ביום שהסתבר כלא חשוב.
&nbsp
אני יודע שקצת מצחיק שגם את ההודעה הזאת אני כותב אחרי שיום המשחקים החל, אבל לצערי רק עכשיו התפניתי להיכנס לפורום (וגם אני עוד לא בחרתי היום). אני מצטער אם ההחלטה להתחיל כבר ביום הראשון למרות שהסואסייד פורסם רק כמה שעות לפני תחילת המשחקים פורשה אצלך כפדנטיות לחוקי הפורום העולמי. גם המטרה שלי היא בסך הכל שיהיה כאן לאנשים כיף וחשבתי שיותר כדאי להרוויח יום משחקים נוסף. בפעם הבאה שיווצר מצב דומה אעדיף באמת לבטל את יום המשחקים הראשון ושכולם יספיקו להתחיל מהשני.
&nbsp
אגב, לדעתי יש פתרון טוב יותר והוא שמי שרוצה לבחור ביום הראשון בסואסייד שעוד לא הספקתי לפתוח לו טפסים ושרשור פשוט יפתח בעצמו שרשור ויכתוב שם את בחירתו ליום הראשון. אני כבר אשרשר לשם אחכ את הטפסים וההודעה הראשית. לא צריך לחכות דווקא עד שאפרסם את הטפסים, ואין סיבה שאנשים יפספסו השתתפות במשחק הכיפי הזה רק בגלל אילוצי הזמן שלי. (ובאופן כללי אם יש כאן עוד מישהו אחד או שניים שרוצים לקחת על עצמם את פתיחת הטפסים הם מוזמנים תמיד)

kingRF

New member
או אם "אין כוח" לפתוח שרשור - במסר פרטי

שלומי ואני צועקים את זה כבר שנים. פשוט וקל.

תודה על ההתחשבות, וסליחה אם נשמעתי ביקורתי מדי

פשוט פה בפורום ההרגלים הם להתחיל בימי שני או שלישי, אפילו אם הטורניר מתחיל ביום ראשון(ויש לא מעט כאלה במהלך העונה)
&nbsp
ברגע שמשנים את ההרגלים, אנשים מפספסים(יש כאלה אני מניח שנכנסים לפורום רק בשביל הסואסייד)
&nbsp
בכל מקרה אני מסכים עם רוח הדברים, תמיד אפשר לפתוח\לשלוח מסר
רק תזכור שכאשר מדובר ביום שאף אחד לא לוקח אותו ממש בחשבון, אין סיכוי שזה יקרה(ועובדה שעד שאתה לא התעוררת, 3 שעות לפני תחילת היום, אף אחד לא חשב להמר)
&nbsp
להבא פשוט עדיף לוותר על יום, אפילו אם הוא מעניין וגדוש משחקים
סואסייד גם ככה זה משחק לא קל, לא צריך להקשות אותו עוד יותר

&nbsp
לילה טוב

יום 3

אני אעשה קצת סדר בבלאגן-
הטורניר נפתח שוב אחרי שביום הראשון לא כולם הספיקו. בסופו של דבר מי שניצל את זה הם לאונרדו וסקיקר שהצטרפו אלינו היום ועברו ליום השלישי. לצערי יוסי מרובה המספרים כנראה לא הספיק לראות את ההודעה על כך, אבל בגלל שהוא השתתף בטורניר זה נחשב לו כאילו הוא השתתף מהיום ולא מאתמול (כדי שלא יופלה במתן הנקודות לעומת אנשים שהצטרפו יום אחריו).
חוץ ממנו הודחו אתמול גם בוחרי סביטולינה, שבדובה וגרסייה.
הבחירה הפופולארית היתה יאנקוביץ' עם שני בוחרים, ובהעדר בחירות אמיצות מלכתחילה, ניתן את הבחירה האמיצה לאביבי ששרד משחק קשה קשה של ווזניאקי.

טופס הבחירה
טבלת הבחירות
טבלת הניקוד

theUnheard

New member
בחירה ליום 4

פשוט לא אהיה זמין מחר בבוקר...
בחירה ראשית - VINCI
בחירה משנית - WOZNIACKI

יום 4

יום מלא בהדחות מפתיעות עבר על טורניר דוחא, אך משחק הסואסייד שלנו חמק כמעט מכל אותן הפתעות, והיום אנחנו נםרדים רק מלאונרדו וזהו, אחרי שהקאמבק המדובר של ספארובה בה הוא בחר לא צלח.
הבחירה הפופולארית היתה מוגורזה עם ארבעה בוחרים, הבחירה הקצת אמיצה לדעתי שייכת לskicker על הבחירה בפטקו מול גספריאן.

טופס הבחירה
טבלת הבחירות
טבלת הניקוד

יום 5

נותרנו רק שלושת בוחרי וינצ'י. אין טעם לפתוח טפסים, שרשרו לכאן את הבחירות שלכם.
(טבלת הניקוד תתעדכן עד סוף הטורניר, מוזמנים להסתכל)

הבחירה שלי ליום 5 - סוארז נבארו (ז'נג)

מי שלא יכול לבחור דרך הפורום יכול לבחור בטופס הבחירה

של היום הקודם. רק שיציין שם שזן בחירה להיום.
(אגב זה נכון בכל טורניר בו מצב כזה קורה)

למעלה