``סהר``

שירז**

New member
``סהר``

עבודה נהדרת , השקעה ותמיכה אין סופית, אוקיי אז ככה, יושבת שעתיים כבר באתר סהר,(יש לי עודף זמן היום לטייל)למען האמת לעולם לא העמקתי בעבודה שלהם כמו שעשיתי היום, קראתי כל אחד מהמאמרים שלהים לגבי ``דיכאון``.התאבדיות`` , ו``כ אני רוצה להגיד לכם חברים אומנם מדי פעם מצאתי את עצמי מעבירה פה ושם הרצאות בתחום , אבל הם פשוט עושים עבודה נהדרת , ניכנסתי לצאט שלהם ושוחחתי עם אחד התומכים מהצאט שאלתי וחקרתי, לגבי אוכלוסית היעד שיושבים ומנהלים את המקום הזה, ומה מידת ההשכלה של אלה שנותנים יעוץ, ואוזן קשבת איך הם עושים את זה? קיבלתי את כל התשובות,, ידעתם שהם מעבירים קורסים לכל המתנדבים בפורום סהר? ממש השקעה, אותך אני מאשימה אי מאג`ין אם לא היית שולח אחרי את הבולשת והחשד לגבי תומכת מסהר..סביר להניח שהיה לוקח לי יותר זמן לבדוק את המקום, שאני אומרת מאשימה הכוונה היא לטובה לא לרע חלילה, נו עכשיו אתה כבר בטח בטוח לגבי החשד אם אני משם או לא, נכון?. בכל מקרה סביר להניח שאעקוב מקרוב אחרי הפורום הזה בטח לא אהיה מעורבת בנתיים, (אני כל כך רוצה לחשוף את המחקר שלי כאן אבל בנתיים ישאר עימי כמו שזה) אז זהו זה מה שרציתי להגיד ולשתף אתכם, המשך ערב נעים ,

e-magine

New member
או קיי שירז וגם את רואה שהחשד

היה בסך הכל חיובי ביותר. למה שלא תכתבי לסהר בעצם הודעה על מה שאת חושבת, כדי לחזק גם אותם, ולהגיד להם גם שאני ``שלחתי`` אותך? כמובן אני לא לוחץ. בסוף עוד תברחי לפורום שלהם ותשכחי אותנו.

e-magine

New member
ולידיעתך, שאלת הגיל עלתה שם

ומהבוקר פוצל הפורום של סהר לשניים: צעירים ומבוגרים. אנחנו פה נצמדים לאחדות. :)

שירז**

New member
המשך סהר

שבדקתי ראיתי שהאתר פוצל למבוגרים , וצעירים, חלקם הביעו תמיכה , חלקם התרעמו אבל ראיתי גם שהוסבר להם למה הם עושים את זה, בכל מקרה אי מאג`ין הם שאלו אותי אם אני נוכחת בפורום שלהם די הרבה , ואם אני מהתומכים או הניתמכים, אמרתי אני מהבודקים בנתיים, ובטח לא מהניתמכים , סביר להניח שאם אגיב זה יהיה מהצד התומך, אז אולי עוד אספר להם מי העביר אותי את הקורס של ``סהר``. בכל מקרה אני רואה שדי שקט כאן היום משום מה יש לי הרגשה שכן ניכנסים כאן לקרוא ולא כותבים , הותיקים תמיד שורדים בפורמים מסוג זה, עכשיו אם אני עוזבת או לא, אני כאן בנתיים, ולא מחוייבת לאף פורום כותבת כאן כי די נוח לי לחלוק משהו שמשותף לי אישית, ולמקצוע, טוב אני חייבת לרוץ מחכה לי עבודה עוד,, שאר הפורמים די קשים לדעתי , הכוונה למצב הנפשי שבו נימצאים הניתמכים שם, משהו עמוק , צעקה חרישית לעזרה, הלוואי שיוכלו להעזר בכוחות של כל אלה שיכולים לתת להם גם אם זה יד וירטולית, יש בו כוח מסויים, טוב אמשיך א``כ ביי

e-magine

New member
טוב האמת קצת התאכזבתי

כתבתי הודעה אישית ב - 10 לחודש, אף אחד לא התייחס, נתתי אתמול ``מתכון`` לא התייחסו,נתתי לינק מלא מאמרים, לא התייחסו, כנראה שבעצם החברים פה רואים מין שוטר תנועה שרק דואג למחוק הודעות פוגעות וכיוצא באלה.

שירז**

New member
קראתי ובדקתי

אי מאג`ין מצטערת שלא הגבתי משום מה סהר די העסיק אותי אתמול וגם היום קצת הייתי חייבת להתערב קצת גם שם, בכל מקרה תראה מי נימצא כאן?ליאור נימצאת במבחנים ולא מרשים לה להתחבר, לוני גם לא כאן כי כנראה בגלל ליאור, סרפד קצת נעלמה מקווה שתחזור להגביב , וכל אלה שעוברי אורח כאן סביר להניח שלא מממש נוטים להגיב, אני מבטיחה להגיב בהזדמנות , וסביר להניח שיהיו לך ימים של שקט כזה אתה יודע בכל זאת זה לא פורום כמו סהר למשל זה שונה , בתכנים שלו , אני מקווה שיגיעו ויביעו את דעתם בכל הנאמר כאן, אגב אף אחד לא רואה בך שוטר תנועה אני חשובת שזה זכותך למחוק הודעות שאין שום קשר לפורום הזה, כולם יודעים מה מטרת הפורום הזה וצריכים לכבד אותו כמו שזה, יהיה בסדר קצת זמן הכל יסתדר ,

סרפד

New member
אני לא הכי שייכת לכאן

לא יודעת אם אני מכורה. אני מכורה לסיגריות זה בטוח. נתקעתי לילה בלי סיגריות, שקלתי חומצת מלח במקום... ואני ``נוזלית``, רוצה לזרום, ומוגבלת בכל מקום. וכל משפט שני ``יזרקו`` אותי לאיזה ``פורום תמיכה נפשית`` ששם ``מקומי``. לא יודעת, אולי אני רואה יותר מדי סרטים של וודי אלן. לא בא לי. זה טבעם של פורומים, זה טבען של מסגרות. אבל אי אפשר להגיד שנעלמתי, תראי כמה הודעות השארתי ביומיים האחרונים. אבל עדיין, מכורה או לא מכורה, אני לא שייכת לכאן.

e-magine

New member
משהו על וודי אלן, אולי את זוכרת

ותוכלי להגיד לי באיזה סרט הקטע הזה. איש אחד מספר לידיד שלו: ``מצאתי שרינק נהדר`` הידיד שואל: ``כן, למה אתה הולך אליו? עונה האיש: ``כי אני מרטיב בלילה במיטה.`` שואל הידיד: ``ומאז שאתה הולך לשרינק הזה, אתה כבר לא מרתיב?`` ענה האיש: ``אני כן מרתיב, אבל עכשיו אני מרגיש שלם עם זה...``

סרפד

New member
צריך לשאול את הבקל``ש

הוא זה שמביא אותם כל הזמן לאחרונה, את הסרטים של וודי אלן, ואני - הזכרון שלי דפוק רציני. לא יודעת אם הקטע הזה הוא כל כך על וודי אלן או יותר על התרבות האמריקאית, ועל הפסיכולוגיה בת זמננו, כמובן הוא מצחיק בכל מקרה. אבל אפשר לצטט משפט של הפסיכיאטר מ``לפרק את הארי`` שהוא גם על וודי אלן וגם קצת רלוונטי לפורום. ב``לפרק את הארי`` הדמות הראשית הוא סופר נוירוטי מכדי להיות מסוגל לחיות במציאות (שם החיים שלו הם סבך אחד גדול ומטורף) ולכן הוא חי באמנותו. את אחד הסיפורים שהוא כתב הפסיכיאטר מפרש ככה: ``You want the world to adjust to the distortion you`ve become`` ``אתה רוצה שהעולם יתאים את עצמו/יסתגל לעיוות שהפכת להיות``. בסרט אחר, מפורסם יותר, אבל שוב הזכרון שלי... בטח ``אנני הול``, וודי אלן חותם במשל הבא: אדם ניגש לפסיכיאטר ומספר לו שאחיו חושב את עצמו לתרנגולת, כל היום הוא מדדה בבית ועושה פאאאאה-פקפקפקפקפק-פאאאק (או שאיך שעושה תרנגולת). שואל אותו הפסיכיאטר ``למה אתה לא מאשפז אותו?``, אז האח עונה ``הייתי מאשפז אותו אבל אני צריך את הביצים...`` (וסליחה שאני מחריבת בדיחות מקצועית). וזו דעתו על יחסים (בקיצור קטלני) - הם מטורפים, מכאיבים ואין בהם שמץ הגיון, אבל אנחנו בכל זאת ממשיכים לרצות אותם כי אנחנו צריכים את הביצים... וזה אפילו עוד יותר רלוונטי להתמכרות לאינטרנט. אני, אגב, מזדהה עם הסיפור הראשון, - אני רוצה שהעולם יתאים את עצמו אלי. אבל אני לא רואה בעצמי עיוות. כן, כולם רוצים שהעולם יסתגל אליהם ולא להפך, אבל אצלי זה קצת יותר חזק.

שירז**

New member
שייכת או לא,,

סרפד את כאן איתנו חולקת ומשתפת בדעותייך , את תהיה איפה שתרגיש בנוח כולנו כאן איתך תרגיש בנוח

e-magine

New member
יש לי הסכם עם סרפד

אם היא עוזבת, אין פיצויי פיטורין, עז היא לא עוזבת...

שירז**

New member
פיצויים?...

תאמיני לי סרפד אתמול עברתי על האתר של אי מאג`ן על כל ההודעות שם באמת לא תקבלי פיצוייים אם תעזבי את המקום כאן, את הכי ותיקה שם ויש חן מסויים בהודעות שלך שם, את יודעת יכולת ליצור כימיה של שיחה טובה ורצינית על דברים בחיי היום יום , או בכלל שקשור לעבודתנו, חוץ מזה אם תעזבי מי ישאר לפקח כאן על החדשים?....(חוץ ממך אי מאג`ין) היום אשאר כמעט על תקן של אורחת אין לי כוח להגיב לאחרים לא יודעת יום מתיש כזה, אמרת לפני כמה הודעות שאין לי כוח להגיב לכל אחד זה לא רק אצלך אני חושבת ניראה לי שלי יש ימים שבעצמי אני סחוטה מלהגיב, לכן בוחרת לפעמים את זכות השתיקה , מן רואה ואינה ניראית,,, תראי סרפד אני חושבת לפי מה שעברתי על ההודעות שלך גם כאן וגם באתר של אי מאג`ין שאת די מוצאת שפה משותפת גם אם לפעמים אין קשר לפורום המחשבות והדיעות מתקבלות די יפה כאן (יש לך אישור מאי מאג`ן) בכל מקרה את מוצאת איך להשתלב ניראה לי בכל מקום , תגידו ההרגשה של חוסר להתחבר בזמן אחרון זה רק אצלי או גם אצלכם?...... ז:א שאין לי כבר את כמות הזמן והשעות שהייתי משקיעה באינטרנט, לא יודעת אולי בגלל סיום המחקר , או סתם נימאס לי לשבת שעות כאן, או כמובן התלונות של בן הזוג שהוא לא מבין מה אני עושה כאן , או איך זה אפשרי לשבת שעות באינטרנט ולעשות ולחפש אתרים , אני חושבת שעייפה בתקופה האחרונה מהכל לכן מוותר לשבת שעות על גבי שעות, (שאני אומרת שעות בהחלט זה לא בכמות השעות שלך אי מאג`ין ) אצלי הכי הרבה היה מסתכם בשלוש שעות ליום וגם זה בשעות הערב כי בבקר הייתי עסוקה בעבודה אחרת,, נו טוב אקצר כאן ניראה מה יש לכם להגיד , האם זה זמני או משהו שעובר ?...... האם בן הזוג משפיע על היכולת שלנו להתחבר פחות?.. העייפות גוברת על הרצון?.. או שסתם עוברים מהתמכרות אחת לשניה ? או שכלום לא נכון סתם עוד שבוע כזה של התשה,, טוב יאלה אקצר להיום נישמע אותכם מה יש לכם להגיד על זה ?...... המשך ערב נעים

e-magine

New member
טוב שירז רק תזהרי :cool:

בסוף תלכי שבי אחרי אי-מג`ין (חצי בצחוק חצי ברצינות, כמו כל דבר אצלי, כמעט)

סרפד

New member
מסכן שכמותך

נהיינו שטחיים מדי וחסרי סבלנות - אנשים משתנים, כמו שאמרת... חיובי ביותר, נכון? זה מראה שאנחנו לא קופאים על שמרינו, לא ``תקועים``, והכל בסדר אצלנו. אמרת - אמרת. חוץ מזה, באיזושהי הודעה בדיון על תפקודך כמנהל פורום אמרת שלעתים קרובות יש לך מה להגיד וגם דחף חזק להגיד. גם לי היה פעם דחף להגיד. אבל מתישהו, לא זוכרת מתי זה התחיל, התחלתי לשאול את עצמי בשביל מה. לפעמים לפני שאני מתחילה לענות, לפעמים באמצע, לפעמים בכלל לפני שאני שולחת, אני נעצרת לרגע ושואלת ת`צמי: ``רגע, למה?`` (עם שווא ב-ל`). ואין לי תשובה. לא שאני בדיוק שותקת, כפי שאפשר לראות בפורום הזה, אבל בעצם עדיף לקרוא ולשתוק. וחוץ מזה, התחלתי להגיב על כמה מהודעותיך בעבר וזה דרש ממני טיפה מאמץ וגם התחיל לצאת קצת ארוך, אז גם הלכה לי המוטיבציה (זה בורח לי מהר בימינו) וגם זה לא לעניין האורך. אז זה ביחס אלי.

e-magine

New member
וודאי שאפשר

או שתלכי ללינק או שתכנסי דרך הפורומים של תפוז, באשכול תמיכה, יש פורום תמיכה נפשית לצעירים ופורום תמיכה נפשית למבוגרים, שניהם של סהר.

שירז**

New member
ברוכה הבאה רוח,,,,

אכן יש התעניינות מסויימת בסהר ועומד מאחורי זה סיפור קטן, לא רציני כי אם נחמד, לסהר הגעתי יותר נכון בגלל אי מאג`ין אם שמת לב גם הוא כותב שם,, ויש מ``ס הודעות שלי גם שם שכתבתי אותם היום פעם ראשונה, אם תעברי על חלק ממהודעות שלנו כאן תביני איך הגענו לסהר, חוץ מזה שכמו שאמרתי ``סהר עושה עבודה ניפלאה ומאחלת להם באמת המון הצלחה! אגב ראיתי וקראתי את התגובות שלך שם גם,, תצליחי

e-magine

New member
רוח, אני מוסיף

שירז כתבה תגובה לשירה פה בפורום. בשים לב לתגובתה, אני הפניתי אותה לאתר סהר כי חשבתי שזה יעניין אותה ומסתבר שצדקתי.

למעלה