סהרוריים ואהבלים!

adato

New member
אם הם רוצים פיגועים

איך הם רוצים שלום? זה לא דבר והיפוכו בעיניך?

adato

New member
הבנתי

הם רוצים שלום ולהמשיך ברצח יהודים הוגן אגב זה מסמך ג'נבה

EverMan

New member
בדיוק כמו שהישראלים

רוצים לעשות הסכם שלום ולהמשיך את הפעולות בשטחים ואת הרחבת ההתנחלויות ...

adato

New member
אף ישראלי לא רוצה

המשך בנייה בהתנחלות אפילו אתה הבאת סקר שרוב העם מעוניין בפירוק רוב ההתנחלויות פעולות בשטחים הם לא פעולות של ארגוני טרור זה ההבדל

EverMan

New member
פעולות בשטחים בשביל פלשתינאי

זה בדיוק כמו פיגוע בשבילך. זו פעולה אגרסיבית ומיליטנטית באמצע השטח "שלך".

EverMan

New member
יהיה , יהיה שלום.

כשכל צד יבין את השטויות שהוא עושה.

adato

New member
שיפסיקו את ההסתה בבתי הספר

שיראו נכונות הרי לא יכול להיות שהם עד כדי כך טיפשים הם לא יעיפו אותנו מפה

yosi g

New member
כן לשלום אבל באיזה מחיר הם יסכימו

שאני ואתה לא נהיה כאן , ואם כן אז באפרות שבעתיד יוכלו להשמידנו

youvall

New member
ביליין הוא לא עבודה!!!

מצנע,כמו שאמרתי הוא הסמן השמאלני של מפלגת העבודה ובכלל אני חושב שמקומו האמיתי זה במר"צ..... בורג... תשמע,בקשר לבורג אני מתפלא,אבל מצליח להבין... בורג הוא לא בדיוק מנהיג... הוא הולך אחרי אנשים!!! הוא הרגיש שמצנע וביליין הולכים לעשות משהו וקפץ על העגלה בלי לבדוק מה קורה שם,אבל זו דעתי... ליפקין-שחק,הוא לא מפלגת העבודה!!!!!

yosi g

New member
גם אני כמוך חושב ,לא להכליל

אולם מה לעשות שבמפלגת העבודה לא קולטים שום דבר כבר שנים שהמפלגה הולכת וקטנה ועדיין שוב לא עושים כלום את ביילין הציבור לא בחר והוא עבר עם דיין למרצ, ולא המפלגה הוציאה אותו , במקומו הביאה את מצנע , עוד אדם עלוב שרק רצה להיות ראש ממשלה וכשהסתבר לו שאפילו למדרגות משרד הממשלה לא יגיע פרש. הם שהחליטו שיביאו לעם לא את מה שהוא רוצה אלא יכריחו אותו לאכול את התבשילים הסרוחים שלהם (הסכם ז'נבה), אולם לא מבינים שלעולם אבל לעולם לא יחזרו לשלטון כאשר אנשים כמו ביילין, דיין , בורג, מצנע ודומיהם יהיו במפלגה, או אפילו יהיו שותפים פוטנציילים אפשריים לשלטון המערך בזה קבעו את הכשלון התמידי. בעבר הייתי ממצביעי המערך במשך שנים בשנים האחרונות נדדתי בין שינוי למערך וחזרתי והצבעתי לברק , בבחירות האחרונות הצבעתי לשינוי ומאוד התאכזבתי, אבל המערך כפי שהוא נראה היום ולפי האנשים שבו אינו מהווה אופציה כל שכן כמפלגה שלטת.

יוֹאב

New member
זה מה שמציק לך?

הכלכלה קורסת במדינה, החברה מתפוררת, החינוך בקאנטים, הבטחון נעלם, והמשלחת של ביילין ומצנע מטרידה אותך? זה אפילו לא הסכם - אלה הבנות. אל תשכח שהעם עדיין נתן ל- 52 מנדטים את הזכות לפעול כאופוזיציה. אף אחד לא משלה את עצמו שביילין ומצנע יכולים להחליט משהו במקום הממשלה. אבל אם הממשלה לא מדברת, מישהו צריך לעשות את זה. ואגב, זה לא רק ביילין ומצנע (שני הפוליטיקאים שאני הכי מעריך,אגב), אלא גם ח"כ בורג, רא"ל ליפקין שחק, תא"ל גיורא ענבר וח"כ לשעבר נחמה רונן (חברת ליכוד!).

youvall

New member
יואב...מותר גם וגם!!!

מותר גם להיות מוטרד מהכלכלה והחינוך והחברה וכו'... וגם מעצם העובדה שב"הסכם" ז'נבה חברי המשלחת ויתרו כמעט על הכל-כביש מודיעין ירושלים,ירושלים מחולקת,ערים במדינת ישראל מפורקות... ובתמורה לא קיבלו כלום!!!!!! ביליין חיי באשליה... בטח שאפשר להגיע להסכם.. בתנאי שאנחנו מתקפלים מכל הדרישות שלנו ונותנים להם הכל... ככה לא מגיעים להסכם... ככה הפלסטינאים מקבלים הכל,אנחנו כלום,וביום מן הימים כשנגיע לחתום על הסכם אמיתי הפלסטינאים ירצו מינימום את הסכם ז'נבה!!!!!!! לפעול כאופוזיציה,כן! לפעול נגד רצון העם-לא!!!!! העם ב28 בינואר אמר את דברו-לא רוצים שמאל!!! לא רוצים גדר! לא רוצים הסכם! לא רוצים את מצנע!!! אפילו בפרימריז בעבודה העיפו לעזעזל את ביליין(תודה לאל!)!!! אבל הם בשלהם!!! הם יודעים מה טוב לעם... העם מטומטם ולא מבין!!! כל זה טוב ויפה,אבל בינתיים אין להם מנדט לנהל מגעים עם הפלסטיניאם ולוותר על ירושלים!!!!!!

יוֹאב

New member
העם אכן אמר את דברו

ומפלגת העבודה עדיין קיבלה כ-16% מקולות הבוחר. מרצ עדיין קיבלה כ-5% מקולות הבוחר. הערבים קיבלו כ-7% מקולות הבוחר. זה כ-30% שחייבים להיות כאופוזיציה, ולאופוזיציה יש תפקיד חשוב לא פחות - להיות מבקרי הממשלה ולהציב אלטרנטיבה.

youvall

New member
נכון...

אבל 70% מהעם אמר שהוא לא רוצה לדבר עם הפלסטינאים!!! לבקר את הממשלה-כן! להציב אלטרנטיבה-כן! לבצע ויתורים מיותרים ולא היגונים בצעד נואש להוכיח שיש עם מי לדבר-לא!!!!! בטח שיש עם מי לדבר... כשעושים מכירת חיסול!!!!! לוותר על הר הבית ביטחונית? לוותר לחלוטיין על 3/4 מירושלים ההיסטורית????? לוותר על הר הזיתים???????? למה??? בשביל מה??? בשביל הסכם שהוא אפילו לא רשמי? הרי ברגע שערפאת יגש למו"מ רישמי-זו תיהיה נקודת המוצא... מכאן נתחיל לדבר!!!!! ביליין מכר את ישראל לכל המרבה במחיר,ואז לקח את הערבים!

למעלה