סהרוריים ואהבלים!

youvall

New member
סהרוריים ואהבלים!

ושוב השמאל הקיצוני התעורר ומרים את ראשו המכוער... לאחרונה התבסרנו כי משלחת של פעילי שמאל בראשות יוסי ביליין ועמרם מצנע ישבו לשיחות עם אישים פלסטינאים והגיעו לידי הסכם... שמחת זקנתי בראש חוצות!!!! המשלחת פועלת בניגוד לרצון העם כפי שהובהר ב28 בינואר השנה שבה הובהר ע"י העם,בצורה דמוקרטית,שהוא מעדיף את הימין,מעדיף המשך בניית התנחלויות ושקיעה עמוקה יותר בבוץ הפלסטינאי.... זה מה שהעם בחר!!!!! אבל לא,למה שביליין הסהרורי ומצנע הנגרר יבינו את הרמז ויפעלו להפלת הממשלה בדרכים חוקיות ולפעול במסגרת הזכויות שלהם??? הם מעדיפים להגיע עם הפלסטינאים להסכם מרחיק לכת,שבו ישנו ויתור על כמעט כל סוגייה שרבין ז"ל וברק יבדה לחיים ארוכים התנגדו לשים בכלל על השולחן,קרי,ירושלים!!! בשום מצב,בשום אופן לא יתכן שמשלחת ישראלית תנתק חלק מהבירה ההיסטורית של העם היהודי ותעניק אותה למדינה פלסטינאית!!! אסור שירושלים תחולק,השמאל השפוי,קרי, מפלגת העבודה חייבים לצאת נגד ההסכם הזה הקורע למעשה חלק מהעם!!! לא לחינם העם היהודי תמיד שאף לחזור לירושלים,ולא לחינם נקראת הארץ ארץ ציון,ולא לחינם בהמנון הלאומי שלנו ירושלים מופיעה... מכיוון שירושלים היא חלק בלתי נפרד ממדינת ישראל ואסור לחלק אותה!!!!! בהסכם הזה הצד הישראלי מוותר על המון ומקבל כלום! לא הכרה בישראל כמדינה יהודית! לא ויתור על זכות השיבה-למעשה היום נאמר ע"י אחד מהמנסחים שבהסכם ישראל מתחייבת לקלוט לתוכה מספר מסויים של פליטים-כלומר ויתרנו על עיניין זכות השיבה! לא ירושלים שלמה! לא ויתור על שטחים רציניים והחזרת ערים לתוך ישראל-קרי אריאל! נאמר לנו שהמדינה הפלסטיניאת שתוקם תיהיה מפורזת,לא נשק,אבל תילחם בטרור... איך??? מדובר בסתירה!! כלומר לא תיתכן לחימה מעשית מול אירגוני הטרור ע"י הרשויות הפלסטינאית!!!!! חייבים לעצור את מצעד האיוולת הזה!!! לתמוך בגדר-לפי אינטרסים ישראלים בלבד!!! חייבים לחזור לשפיות!!! חייבים שמאל מתון!!!

adato

New member
מפלגת העבודה הופכת

לאורי אבנרי ויוסף ביילין

youvall

New member
ממש לא!

מפלגת העבודה מורכבת מאנשים טובים ושפויים(דני,ברק,מתן,שלמה,בייגה כו').... אורי אבנרי ויוסי ביילין מזוהים עם גוש השמאל הקיצוני,קרי מר"צ!!! מצנע אומנם נחשב מפלגת העבודה אך למעשה דעותיו מאוד שמאלניות,עד כדי השתייכות אידיולוגית למר"צ... רוב חברי מפלגת העבודה הינם שפויים,שמאל מתון ומרכז.... אז אל תכליל בבקשה!

adato

New member
איך תסביר את זה שרוב

המשלחת הם ממפלגת העבודה? בורג מצנע גם ביילין

יוֹאב

New member
וטוב מאוד שפרס תמך

אתה חי באשליות ומרגיש מפוחד, כאילו המשלחת הזאת תחליט במקום הממשלה. הם הוכיחו, כי ניתן לדבר עם הצד השני ויש עם מי לדבר. לא חשוב כרגע אם אתה מסכים או לא מסכים עם המהות של מסמך ההבנות.

adato

New member
אל תדברו בשם הממשלה

הרי אתם לא חברי ממשלה (בקרוב גם לא תהיו חברי כנסת) ואין לכם זכות לוותר על בירת ישראל עם כל הכבוד מי אתם בכלל שתוותרו על הר הבית? אין לכם בושה? נחמה רונן היא לא ליכוד!!! מזל שהאמריקאים שמים פס על החרא הזה כי עוד היו מחייבים את שרון להתחיל מהבנות אושוויץ מפת הדרכים היא הדרך להתחיל מו"מ

יוֹאב

New member
נחמה רונן לא ליכוד?

נחמה רונן אפילו התמודדה לפני כמה חודשים בבחירות לכנסת במרכז הליכוד, אבל לא הכינה מספיק נקניקיות בלחמניה, אז היא לא נבחרה..

adato

New member
יופי שהיא התמודדה

תנועת הליכוד מתנערת בצורה חד משמעית מהמועמדת הזאת לכן היא גם לא נבחרה זה כמו שאתם מנסים להתנער מיוסי ביילין אבל מצד שני בחיים יוסי לא יעזוב אתכם

יוֹאב

New member
היא חברת ליכוד

אם תרצה ואם לא תרצה. תנועת הליכוד ממש התנערה ממנה... ההצבעה במרכז הליכוד שווה לתחת. הכל שחיתות.

adato

New member
היא חברת ליכוד?

תוכיח היום הגישו תלונה נגדה (ראה הודעה נפרדת) ואני מאמין שגם יעיפו אותה משם אם תרצה או לא

יוֹאב

New member
להוכיח?

אתה אפילו לא שם לב מה אתה מפרסם. הרגע פרסמת ציטוט של חברים מהליכוד שמתלוננים נגדה ודורשים להרחיק אותה. תוכיח עלק.

adato

New member
אז מה זה אומר?

שאולי היא התפקדה לליכוד אבל הליכוד לא רוצה אותה מה שאי אפשר להגיד על מצנע בורג וביילין שהמקום שלהם אצלכם במפלגה

יוֹאב

New member
אם כבר מדברים

אז ביילין חבר מרצ. המפלגה לא בחרה אותו למקום ריאלי לכנסת. הלואי שביילין היה נשאר במפלגה. הוא רק מוכיח לנו שהוא מאחרוני הפוליטיקאים שדבקים במטרותיהם לחתור לשלום

youvall

New member
תודה לא ביליין כבר לא במפלגה!

מצנע,אם תשאל אותי,בפריממריז הבאים גם יעבור למפלגה האמיתית שלו-מר"צ! בורג,כמו שאמרתי נגרר,ברגע שהוא יבין מה קורה שם הוא יעשה אחרונה פנה קדימה צעד! ושוב,זו דעתי הצנועה! ומי אני סה"כ-חבר מפלגה,יו"ר סניף נוער,חבר נוער....

adato

New member
יש לכם בעיות פנימיות

תפתרו אותם ואז תנסו להשפיע מהאופוזיציה

youvall

New member
אין לנו בעיות!

פשוט,יואב פיספס קצת בפורום... הוא שייך כנראה למר"צ! גם לפי החתימה! גם לפי הדעות! גם לפי האהדה לביליין(הטמבל)! רוב חברי המפלגה לא כאלה... רובם כמוני! ורק שתדע,שרוב חברי מפלגת העבודה מתנגדים להסכם ז'נבה!

יוֹאב

New member
לאן הגענו?

חביבי, אני הייתי יו"ר נוער עבודה עוד כשראית את מרקו ונילס בערוץ 1. אתה חוצפן קצת. בינתיים, אני חבר מרכז, ולא אתה. מפלגת העבודה האמיתית, שממשיכה את מורשת רבין, כבר לא קיימת לצערי. פרס תמך מבחוץ בשיחות של ביילין - אז מה תגיד? גם הוא לא עבודה בשבילך?

youvall

New member
יואב יקירי....

זה טוב ויפה שבמפלגת העבודה יש הרבה דעות משמאל למרכז,אבל יש גבול! רבין היה מוסר את ירושלים?-לא!!!!!! רבין היה מוסר את כביש מודיעין-ירושלים?-לא!!!!! יש גבול לכמה שמאלני אפשר להיות! הסכם ז'נבה הוא מכירת חיסול! אנחנו נותנים הכל ולא מקבלים שום דבר!!!!!! אז תרגע! בגלל שאנשים משתנים! דעות משתנות! מפלגות משתנות! אתה,יקירי,עם כל הצער שבדבר,תומך כרגע,לפי מיטב הבנתי,בדעות שמתאימות יותר למר"צ מאשר למפלגת העבודה! כמוך מצנע וביליין! אם הדרך של השמאל המתון לא מתאימה לך,של תיקוני גבולות לטובתינו,קרי השארת אריאל וצפון הרצועה(דוגית,אלי סיני) והבטחת ירושלים וכו' לא מתאימים לך,אני מציע לך להתפקד לירוקים-מר"צ! והיום ומחר וגם אתמול כולם יודעים... יפה ירקוני מטומטמת שמשווה את צה"ל לצבא הנאצי!!!!!

למעלה