סדר..

i love skat

New member
סדר..../images/Emo88.gif../images/Emo210.gif

יש פה מלא מלא חדשים..
[תודה לאל
] ולא כולם מכירים את כולם..בעיקרון כמעט אף אחד לא מכיר אף אחד חח..אז כדי שנלמד להכיר את עצמנו קצת יותר טוב ממה שאנחנו עכשיו.. החלטתי לפתוח שישור עם כמה שאלות, בסיסיות..לפחות שנדע עם מי אנחנו מדברים..
השאלון הוא לא חובה, מי שלא רוצה לענות מסיבות אישיות לא חייב!
שם: כינוי: גיל: מקום מגורים: תחביבים: שיר אהוב: מסנג'ר: אי סי קיו: תמונה:

i love skat

New member
אני אענה ראשונה..../images/Emo13.gif../images/Emo210.gif

שם:אביב
כינוי: אביבי, אביבוש, אביבה, טולי..
גיל:15 מקום מגורים:מושב גינתון חח תחביבים:מחשב, טלויזיה, להיפגש עם חברות, לנהל את הפורום, לצאת לקניונים, לבזבז כסף, לצחוק, לעשות שטויות..ועוד..
שיר אהוב:כל הפליי ליסט שלי
מסנג'ר:[email protected] אי סי קיו:237739419 תמונה:

אני אני אני אני אני $@#!$!@$@!

שם: נופר פרץץ כינוי: נופרעצ' גיל: 13.9 מקום מגורים: באר שבעע סיטיי תחביבים: לישששששון :) שיר אהוב: ייש המוןןןןןן מסנג'ר: אין אי סי קיו: 296685303 [אעא, תוסיפו! יש לי רק את לינוי לורן ורועי המזניח] תמונה: איין לי חחע שין בלוג ותקשיבו 21, 22, 23-> אני מופיעה (:) עאעאעא, כן כן החודש הזזזה, אאאאאא..

לאו14

New member
עונהה../images/Emo13.gif../images/Emo141.gif

שם:ליאור כינוי:לאו גיל:14 מקום מגורים:איזור השרון[לא מפרטת..] תחביבים:לרקוד לישון..טלווזיה מחשב ומסיבות! שיר אהוב:"גשם" של אלי לוזון[מי שלא מכיר "הרחובות ניקו מזמן את הנרות..את נראת לי עייפה...." שיר מדהים] ו"ואת" כמובן!! מסנג'ר:
אי סי קיו:
תמונה:

עונה ../images/Emo39.gif

שם: מורן כינוי: מורני, מומו, מירית(
) גיל: 18 וחצי מקום מגורים: לוד תחביבים: לשמוע מוזיקה, מחשב, טלויזיה, לטייל בקניונים ולישון. שיר אהוב: יש הרבה, וכמה מהם: "כמה עוד אפשר", "רחוק מדי", "מול כול העולם", "בלעדיך" ועוד.. מסנג'ר: חסוי אי סי קיו: חסוי תמונה: אין

תומר 10

New member
עונהה :)

שם:תומר דובב כינוי:תומר 10 גיל:רבע ל-14 מקום מגורים:חיפה תחביבים:אומנות-פיסול, נגינה בגיטרה, לישון,לראות חברים, לראות את הראלו'ש!!!! שיר אהוב:כמה עוד אפשר u2-one love מסנג'ר:דפוק במקצת.. אי סי קיו:אין תמונה:---->

M a y l i

New member
עונה...

שם: מאי יחזקאל כינוי: מאיצ'וק גיל: 14 וחצי מקום מגורים: קיבוץ רמות מנשה תחביבים:לשמוע מוזיקה (בעיקר סקעת) לישון וללכת לבריכה... שיר אהוב: she will be loved, כמה עוד אפשר מסנג'ר: [email protected] אי סי קיו:אין! תמונה:אין... אני לא ממש חדשה פה, אני נכנסת די הרבה ומתעדכנת לגבי סקעת... אז החלטתי להצטרף רשמית!

אני אני אני אני../images/Emo9.gif

שם:לינוי
כינוי:לינוי וסקעת לנ3ח
מקום מגורים:ירולשים
תחביבים:לשמוע שירים להיות במחשב ולעשות ספורט
שיר אהוב:אהבה במשיים,את הלום,הסוד שלי ממך,מאבד שליטה,מאבדת שליטה
מסנג'ר:[email protected]
אי סי קיו:204822762
תמונה:----------------------------------->

הנה אני!! תודה אביבוש ../images/Emo25.gif שם: יעל כינוי:בובית ספוגית מרובעית גיל: 13 מקום מגורים: ליד ירושלים תחביבים: מחשב, חברות שילי, שופינג, לצחוק, לעשות שטויות שיר אהוב: לא יודעת יש פול מסנג'ר: יש, לא פעיל בכלל אולי כבר חסמו אותו אי סי קיו: תיתבו שאתם מהפורום של הראל סקעת- אחרת אני לא מאשרת 197853270 תמונה: אני יוסיף כשאני יהיה במחשב השני- אין לי פה תמונות יפות

למעלה