סדר פסח

פשוש2K

New member
סדר פסח

באתי היום לעזור לאמא בנקיונות הבית לקראת פסח. התחלנו לנקות את החדר של מאור ולראשונה (כ-9 חודשים אחרי שמאור נהרג בתאונת דרכים) גם להזיז דברים. החדר נשאר כמו שעזב אותו באותו יום ראשון. המחשברות והספרים שלו באי-סדר מדוייק, הדיסקים שלו מאורגנים למופת, הבגדים שלו מסודרים בארון ושלל אמצעי ההקלטה שלו מחוברים וממתינים לאגור את יצירותיו. כמובן שבכל התקופה השתמשו בחדר ודברים רבים נוספו אבל המראה הכללי הוא בדיוק כמו שהשאיר כאן, בדרכו לסיבוב קצר של כמה דקות. לפתוח את המחשבות ולראות את התאריך האחרון שכתב, לנקות אבק מספר ולהסס אם מותר להוציא את הסימנייה ממקומה או שיש לה חשיבות, לראות פתקה קטנה ששירבט ולנסות לחשוב על ערכה כיום ואז להחליט אם לזרוק או לשמור... כל כך הרבה מחשבות וכל כך הרבה כאב. עכשיו כשאני מציץ בפינת המסך אני רואה שהשעון של המחשב לא הוזז לשעון קיץ. צריך להזיז אותו כי בעל-הבית איננו. כל כך הרבה מחשבות וכל כך הרבה תהיות על איך ומה, ולמה ומדוע ומה יש לעשות ומה לא כדאי, ומה הוא היה רוצה ומה היה מעדיף שלא, ועוד ועוד. רק רציתי לשתף אתכם במחשבות לשעת לילה מאוחרת ואולי לשמוע על איך אחרים נוהגים בחפציו של יקירם... שיהיה סופ"ש רגוע,

yfat73

New member
אני לא יכולתי..

לעשות את זה, וגם אימי ואבי לא היו מסוגלים, אז חיכינו 4 שנים עד אשר באה חברה של אימי והוציאה את כל הבגדים של מלכי מהבית. גם היום יש המון דברים של מלכי בבית, אבל את הבגדים ואת הנעלים שלה ועוד כמה דברים הוצאנו מהבית. גם מצעים שלה נתנו, כי לא יכולנו לראות אותם בבית. צריך לקחת את הזמן, ואם רוצים להוציא את הדברים מהבית מהר,אז להעזר באדם ניטרלי (עד כמה שאפשר) כדי להוציאם מהבית. אני בטוחה שאם תבקשו ממשהו ניטרלי הוא יסכים לעשות זאת עבורכם.

למעלה