סדר פסח בבי"ס
אז ביקשו מאיתנו להביא ליום שישי ביצה קשה ותפוח אדמה.
עכשיו הבן שלי בררן מאד באוכל, אין מצב בחיים שיגע בזה.
גם בגן תמיד ביקשו והייתי מביאה כדי לכבד את בקשת הגננת וסתם היו שמים לו את זה בצלחת והוא היה מתרחק מזה בגועל ואוכל את הלחם עם שוקולד שלו ובסוף הטקס זה היה עף לפח או לעיתים נאכל על ידי ילד אחר.
עכשיו לא יודעת מה הקטע להביא לבי"ס, גם שם יערכו להם שולחנות חגיגיים ויעשו להם סדר קצר ב"כאילו"?
אני לא אוהבת שזורקים אוכל וברור לי שזה יעוף לפח בסיום הטקס אז לא חבל על הביצה והתפוח אדמה? (במיוחד שנשאר לי אחד אחרון)
הבן שלי מצידו מייד אמר שאני לא אביא כי גם ככה הוא לא יאכל.
אבל המורה לא "תתבאס" שלא צייתתי ולא הבאתי?
הילד לא ירגיש "שונה" שאין לו?
תכלס זה בכלל לא מזיז לו להרגיש שונה שאין לו ושהוא אף פעם לא אוכל מה שכולם אוכלים, אבל לי כאילו משהו מציק בזה שהוא יהיה חריג עם כולם יקבלו צלחת פסח מלאה והוא יקבל צלחת ריקה (אפילו שזה מגעיל אותו).
לפני יומיים בקשו מערוך בשביל להכין איתם מצות, כמובן ששלחתי איתו מערוך אפילו שהיה ברור שהוא לא יאכל מהמצות כי לפחות הוא שיטח את עיגול הבצק והפך את הבצק לפיתה בשביל שילד אחר יאכל
אבל כאן זה לא שיש לו איך להתעסק עם החומרים, זה או שאוכל או שמעיף לפח.
ולסיכום חפרתי על פאקינג ביצה ותפוח אדמה שהילד שלי בכלל לא רוצה שאני אביא.
מה אתן אומרות? להביא או שלהתעלם באלגנטיות?
אז ביקשו מאיתנו להביא ליום שישי ביצה קשה ותפוח אדמה.
עכשיו הבן שלי בררן מאד באוכל, אין מצב בחיים שיגע בזה.
גם בגן תמיד ביקשו והייתי מביאה כדי לכבד את בקשת הגננת וסתם היו שמים לו את זה בצלחת והוא היה מתרחק מזה בגועל ואוכל את הלחם עם שוקולד שלו ובסוף הטקס זה היה עף לפח או לעיתים נאכל על ידי ילד אחר.
עכשיו לא יודעת מה הקטע להביא לבי"ס, גם שם יערכו להם שולחנות חגיגיים ויעשו להם סדר קצר ב"כאילו"?
אני לא אוהבת שזורקים אוכל וברור לי שזה יעוף לפח בסיום הטקס אז לא חבל על הביצה והתפוח אדמה? (במיוחד שנשאר לי אחד אחרון)
הבן שלי מצידו מייד אמר שאני לא אביא כי גם ככה הוא לא יאכל.
אבל המורה לא "תתבאס" שלא צייתתי ולא הבאתי?
הילד לא ירגיש "שונה" שאין לו?
תכלס זה בכלל לא מזיז לו להרגיש שונה שאין לו ושהוא אף פעם לא אוכל מה שכולם אוכלים, אבל לי כאילו משהו מציק בזה שהוא יהיה חריג עם כולם יקבלו צלחת פסח מלאה והוא יקבל צלחת ריקה (אפילו שזה מגעיל אותו).
לפני יומיים בקשו מערוך בשביל להכין איתם מצות, כמובן ששלחתי איתו מערוך אפילו שהיה ברור שהוא לא יאכל מהמצות כי לפחות הוא שיטח את עיגול הבצק והפך את הבצק לפיתה בשביל שילד אחר יאכל
אבל כאן זה לא שיש לו איך להתעסק עם החומרים, זה או שאוכל או שמעיף לפח.
ולסיכום חפרתי על פאקינג ביצה ותפוח אדמה שהילד שלי בכלל לא רוצה שאני אביא.
מה אתן אומרות? להביא או שלהתעלם באלגנטיות?