סדר פורומי חדש

אבו-דני

New member
סדר פורומי חדש

--- העיקרון שלא נמחקת הודעה בגלל שיש חירות לכל אחד להביע דיעה... נמצא כי הקונספציה הזו כאן נכשלה- אנחנו פשוט לא באנגליה. כל הודעה שלא קשורה לסוסים תמצא את עצמה היישר בפח האשפה. תמונות יעלו רק בקובץ אחד או מספר מועט וכל מי שחשקה נפשו להתקוטט אני מניח שהנהלת הפורומים תשקול פניה של בעלי עניין לפתיחת פורום האבקות מילולית מן הסתם. שיהיה לנו בהצלחה ועוד הערה קטנה- מספר גולשים נחסמו (אני לא מאמין שעשיתי זאת אבל זו עובדה) ויחזרו רק עם התחייבות לשימוש בפורום בשפה נאותה ולא מעליבה. ופטור בלא כלום אי אפשר... אם מאן דהוא הרגיש שדבריי כוונו אליו או אליה אין בהערה שלי כוונה לפגיעה ולו נפגע מצר אני על כך שבת שלום לכולם.

S H I L G I

New member
אתה יול לתרגם לי..? חחח..כנס..

למה אתה מתכוון כשאתה מדבר בשפת בג'יבריש: אם מאן דהוא הרגיש שדבריי כוונו אליו או אליה אין בהערה שלי כוונה לפגיעה ולו נפגע מצר אני על כך שבת שלום לכולם

i love rama

New member
עברית קשה שפה!.... ../images/Emo3.gif ו...

באמת לא יזיק תרגום!.... חח....

Just A Firefly

New member
תרגום...

למקופחי ההבנה (השפה המליצית משתלטת גם עליי, או מה?!) - כלומר, לאלו שלא הבינו את דברי אבו - דני: הוא התכוון שאחד מכם מרגיש שהדברים שהוא כתב מכוונים אליו - דברים אלו נאמרו לא במטרה לפגוע ולהעליב. ואם כן, הוא מצטער על כך. שבת שלום. בסיידר? ברור עכשיו?

למעלה