סדר ערב

einit

New member
סדר ערב

שלום, רציתי לדעת מה סדר הפעילויות שלכן בשעות הערב, לביתי בת השנתיים ו-7 עדיין אין לו"ז קבוע של פעילות לפני שהולכים לישון ולכן טקס ההליכה למיטה הוא ארוך ומייגע, כל ערב עושים משהו אחר ונראה לי שזה מבלבל אותה ולא מכין אותה נכון לקראת הליכה לשינה... תודה!!!

ה"סדר" שלנו

ארוחת ערב קצת משחק אמבטיה ייבוש השיער בפן מול ערוץ לולי בקבוק קצת משחק טקס שינה ולא אגיד ךל שאצלנו הוא הולך לישון בקלות

kerenbg

New member
עונה לך

אצלנו זה מתחיל ב19 בערך אחרי שחוזרים מגן שעשועים או מכל פעילות אחרת 19:00 יושבים לאכול 19:30 מקלחת+לבישת פיג'מה+השתוללות במיטה 20:00 סיפור או שהיא יכולה להיות עוד קצת בסלון 20:30 נכנסים למיטה והולכים לישון גג עד 21:00 היא ישנה אבל אני לא נשארת איתה בחדר, היא לבד נרדמת. היא בת שנתיים ו8 חודשים+ בהצלחה

adidimom

New member
הסדר שלנו - בן שנתיים ושלושה

19:00 ארוחת ערב 20:00 משחק רגוע או לולי 20:30 אמבטיה 20:45 סיפור + נעים בגב 5 ד' + בקבוק מים 21:00 שינה עמוקה (נרדם לבד בחדר) לא משנה איזה פעילות עושים לפני, וגם לא מאוד מקפידים על השעות (עד שעה איחור מקס'). רק סדר הפעולות נשאר בעינו.

jojo04

New member
אצלנו

בין 18-19:00 ארוחת הערב. אחרי הארוחה - משחקים עד 20:00. 20:00 - מקלחת. 20:20 - הולכים למיטה. קוראים סיפור לילה והולכים לישון.

עונה

בן שנה + 11 חודשים. ארוחת ערב (בערך ב - 19:30) אח"כ אמבטיה מתלבשים במיטה + סיפור או שניים. לילה טוב ולישון. אחרי תקופה לא קלה של תיזוזים בימים האחרונים הוא הולך לישון בלי לקום אלינו אלא לבד ודיי מייד.

../images/Emo4.gif../images/Emo3.gif

פשוט מאוד.. אמבטיה ולמיטה. לרוב יישר נירדם..(עם מים ומוצץ) ארוחת ערב? אוכל בחוץ או יותר נכון לא אוכל בכלל...(מה עושים איתו? לא אוכל כלום!!!) אתמול ביקש פיצה כשהיינו בחוץ אז קניתי לו הוא אפילו לא נגע בה...גם גלידה לא רצה
עשיתי לו בדיקת דם-הכל תקין אני הייתי בטוחה שאנמי..

mAmA MiSiSiPi

New member
תומר לא אוכל כלום?

זה שרדף אחרי כל צריוס בג'מבורי לא אוכל כלום?

סדר הערב שלנו לגבי השוודית תלוי עד מאוד

באחיות ובאח הגדול שלה. בעיקרון במצב אופטימלי בשבע א.ערב, אחרי כן מקלחת, סיפור ולישון. זה המון פעמים משתנה עקב אילוצי הסעות / חברים שבאים / פעילויות מחוץ לבית / חוגים / צופים וכו' בכל זאת אנחנו מנסים לקבע את השעה שבע גם בשביל הגדולים יותר (בכל זאת בית ספר וגן למחרת).

ר ע נ נ ה

New member
אצלנו בערב

19.30 בערך א. ערב 20.00 אמבטיה 20.30 סיפור עם אור קטן דולק בחדר 21.00-21.30 היא נרדמת במיטה שלה שימי לב שבגיל הזה (שנתים וחצי פלוס) שיגרה עוזרת אבל זה לא אומר שהיא תרדם בתוך כמה דקות... שמתי לב שאצלנו כמו אצל רבים אחרים זה לוקח זמן

yulink

New member
סדר ערב ../images/Emo29.gif

לאחרונה שיניתי את עניין האמבטיה, מגיעים הביתה בערך ב- 5 אחרי הגן טוש עם אמא (נשברתי מעניין האמבטיה לפני השינה) אח"כ משחקים א.ערב בערך ב- 7:00 עולים לישון בערך ב--8:30 - 8:00 ציחצוח, מוצץ סיפור אחד ולילה טוב לרוב ישנה כבר ב- 9:00
נרדמת במזרון על הרצפה ואח"כ אנחנו מעבירים אותה למיטה תמיד יש שינויים, הקטע הקשה הוא לשכנע להכנס איתי לטוש אחרי הגן אבל יותר קשה לשכנע להכנס לאמבטיה ב- 7:30-8:00 בעיקר אם אבא מגיע רק ב- 7:30 ככה יש לנו יותר זמן לשחק שינה מתוקה

down under1

New member
אצלנו הכל גמיש עד במקלחת

יכול לאכול ארוחת ערב ב 6, 7 או 8 תלוי ברמ הרעב הכללית. יכול אחרי זה לשחק או לשמוע סיפור או לראות טלויזיה או... הדבר היחדי שקבוע זה אמבטיה, טקס נשיקות ואז למיטה. היא יודע שהולכים לישון מיד כשאומרים בו נלך לעשות אמבטיה.

שלנו

ארוחת ערב מקלחת/אמבטיה השתוללות והתלבשות במיטה של אבא ואמא פיפי סיפור ושיחות לתוך הלילה עם אבא ואז.. "אבא, מים קרים בבקבוק" ואז..."אמא בואי לעוד חיבוק" ואז "אבא, מה אתה עושה" ואז................ בקיצור, מעבר לכך שאני מאמינה ששגרה היא דבר מבורך, לפעמים, כמו לנו המבוגרים, קשה גם להם להירדם.

אצלינו

ארוחת ערב (לפעמים אצל חברים) אמבטיה סיפור עם בקבוק במיטה פיפי צחצוח שיניים ולמיטה

למעלה