סדר עדיפויות

havzitzi

New member
סדר עדיפויות

קשה לתושבים הותיקים שסדר העדיפויות של המועצה {איזה גינה לטפח קודם} שונה במחשבתה משאר התושבים. אבל אין מה לעשות, נצטרך לחכות בסבלנות עד שיסיימו את הבנייה החדשה ואת גינותיהם ויעברו לגינות בשכונות הישנות יותר. גם לפי דעתי אפשר לבצע כמה פעולות בבת אחת, אבל אז זה ייצור בלגאן ותוהו ובוהו בכל המושבה וכל ציר או כביש יהיו סגורים,וגם אי אפשר לבזבז את כל הכסף בחודש אחד. אז לפחות עושים, נכון השופוני קצת מעצבן כי מסדרים לתיירים שרואים את הכניסה למזכרת ולא לתושבים בתוך מזכרת. גם אצלנו ברחוב מלוכלך תמיד, והגינה הציבורית לא מטופחת... אני גרה כאן שלוש שנים ואני ממתינה.... רונית, באמת נמאס לי להתלונן כי כבר כואב לי הראש ואני כל הזמן בוכה בגלל שלי איכפת ולאנשים אחרים לא {ואני לא מבינה למה אנשים לא כמוני} אבל נקיון סביר של לפחות כל יום ברחוב, כי משום מה יש אנשים לא מתורבתים שזורקים זבל ברחוב {אני לא מבינה איך אפשר לעשות זאת} אצלנו ברחוב אשכול , אנחנו לא נהנים מיום אחד של רחוב נקי......אני הולכת קצת במושבה, אז בתחנת אוטובוס מלוכלך, מתחת לספסל, קצת לכלוך על הכביש, קצת על המדרכה. וזה מדכא. כי רציתי לגור במקום פסטורלי ובסוף הוא לא כזה לטעמי. אז זה מאכזב....

מענה לפנייתך

שלום, מאד מקוממת אותי תגובתך שאנו קודם כל בונים את הגינות החדשות. אם את גרה באשכול את יודעת שרק לאחרונה סיימנו את שיפוץ גן יואב הנמצא לידך בעלות של חצי מליון ש"ח. השבתי לך כבר קודם שאנחנו אוטוטו (סיימנו בימים אלו את שלב המכרז) יוצאים לשיפוץ כללי בגן לוזון הנמצא בעורף רחוב אשכול בעלות של מליון ש"ח !!! משעולי רחוב שז"ר, בהמשכו של רחוב אשכול שופצו רק לאחרונה, ורוצפו - 3 במספר ! באבן משתלבת. רחוב אשכול בזמן הקרוב יוצא לשיפוץ כללי. תאמיני לי שאין לי מושג על מה את מתלוננת.

havzitzi

New member
רונית

לא התלוננתי על השיפוצים, רשמתי לכולם שצריך להמתין בסבלנות כי כל פעם משפצים משהו אחר, כי הרי אי אפשר לשפץ הכול בבת אחת. דבר שני גן יהודית קרוב אליי, ולא מכירה את שאר הגנים.... ור ק בסוף רשמתי כדרך אגב שהרחוב מלוכלך, ולזה באמת אין צורך להמתין.

havzitzi

New member
לאחר שקראתי את הודעתי כמה פעמים

אולי באמת לא הבינו את המסר שלי, אז התכוונתי לאמר שקשה לעשות ולשפץ את הכול בו זמנית , ומה שקיים זה כבר טוב כי לחדשים עדיין אין גינות, וצריך להמתין בסבלנות, כי המועצה הבטיחה לשפץ לכלום. ואני יודעת שבקרוב יהיו שיפוצים ברחוב אשכול ואנו מצפים לזה בקוצר רוח. אבל לגבי לכלוך רגיל אני יודעת שיש מקום לשיפור, אפשר לנקות את הרחובות כל יום. לא?

מענה לפנייתך

יש לנו מכונת טיאוט שעוברת בכל הרחובות 3 פעמים בשבוע. מעבר לזה ישנם מטאטאים ידניים שעובדים בימים האחרים. לצערי הרב, ישנם לא מעט תושבים שדואגים ללכלך והאכיפה שלנו בענין קצת בעייתית. חשוב שאתם כציבור תגלו עירנות ואכפתיות וגם תתרמו לנושא, פשוט להעיר לאותם גורמים מלכלכים. לאחר שיפוץ גן לוזון (שאמור להיות מיוחד במינו) אני מקווה שהתושבים ידעו לשמור עליו. בכל אופן אבקש ממנהל הנקיון להגביר את הנקיון במקום. יום טוב, רונית.

למעלה