סדר יום

אושר מ

New member
סדר יום

7:00 אושר מתעוררת לקול השעון המעורר. 7:30 אושר שמה לב שלא קמה מהמיטה עדיין 7:40 אושר מחפשת נואשות אחר מפתחות המכונית. 7:48 אושר מוצאת את המפתחות במשרד ולוקחת את הילדודס לבצפר. 09:00 מירב מתקשרת להגיד לאושר לבוא ב 12:30. 10:00 אושר שמה לב שאחותה שהיתה אמורה להיותב בצפר נמצאת בבית. 11:00 שי חוזרת מהצבא, עושים תוכנית עבודה לסופ"ש. 12:20 אושר יוצאת למירב ודואגת ששי תקח את נמרוד מבצפר ברבע לאחת. 12:40 אושר מעירה את שי. 12:42 שי מתקשרת להגיד לאושר שלוי לקח את האוטו שלה, ונשאר רק הברלינגו שהיא לא מוכנה לנהוג עליו כי אף פעם לא נהגה בו. 12:45 אושר יוצאת באמצע התור ממירב ונוסעת להביא את נימי, חזרה למירב. 12:47 אושר מגלה שנימי לא מוכן לצאת מהכיתה. 12:50 אושר משכנעת את נימי לצאת וחוזרים למירב. 13:30 מגיעיםה ביתה אחרי מירב. 14:30 לוקחים את קסם מבצפר. 14:45 לוקחים את נימי לחוג. 15:45 לוקחים את קסם לחוג ואת נימי מחוג אחד לחוג אחר. 16:45 לוקחים את נימי מהחוג ואת קסם לחוג אחר. 17:30 לאושר יש תור לרופא עיניים. 17:45 צריך לקחת את קסם מהחוג ולהביא את פלג לנמרוד. באמצע איפשהו אני צריכה גם ללכת לשמור על תינוק חולה בשם רגב, כדי שאמא שלו תלך לישון, אחרי שהוא כבר שבוע עם חום 40 מעלות. והגענו רק עד חמש ומשהו. אם אי פעם אמרתי למישהו שאני רוצה ילדים, נראה לי ששיניתי את דעתי.

חחחחחחח../images/Emo6.gif

אושר אמא???
אושר? יש מדהו שאת רוצה לספר לנו?

צימעס

New member
לא שולחת אותם לחוגים! ../images/Emo3.gif

המועצה שלכם לא מסיעה לבתי"ס ולחוגים?

tali_le

New member
את מוזמנת אליי לחוויה מתקנת

3 ילדים חמודים בני 6, דתיים - חוזרים ב- 14:30 הביתה - רצים אליי עם חיבוק ומתעניינים מה הכנתי להם לאכול לפעמים מצטרפת תינוקת קטנה בת שנה וחצי - שגילתה לאחרונה את כוח הכבידה ועדיין עושה ניסויים עם כל דבר שהיא רואה (ואני לא אפרט עכשיו על העז והכלבה) בקיצור - אם אמרתי פה המון פעמים שאני לא רוצה ילדים - אני חוזרת בי רשמית טלי העריקות והשלווה

ואני חשבתי שעם הגיוס

ירד עול המטלות בלפחות חמישים אחוז. אני חייבת לדבר עם אמא שלך דחוף. דחוף. או - שכשחושבים על זה - את פשוט עדיין לא למדת להגיד להורים שלך שאת רוצה חופש מהמטלות האלה. למה שי כלב? היא כבר ילדה גדולה, יש לה אוטו שווה, רשיון וגם מטרות בחיים. היא לא יכולה להסיע את המפונק הקטן לאן שצריך?

אושר מ

New member
שי ממש לא מפונקת

ובדר"כ אפילו עוזרת יותר ממני... אבל שי לא ישנה כמה לילות רצוף לפני זה, בגלל איזה תחנה מעצבנת שמכריחה אותה לעבוד בלילה. (סוד: גם לאור יש רשיון, אבל לאור היה מבחן במתמטיקה. זה קדוש).

למעלה