סדר וניקיון

NightElf

New member
סדר וניקיון ../images/Emo99.gif

היום בבוקר סיימתי סידור של החדר, סידור שאני עובד עליו כמה ימים לא ברציפות, ועכשיו הכל מבריק, הספרים מסודרים פלס, המצעים על המיטה ישרים ומתוחים, הבובות על המיטה מחובקות ויושבות ישר (אל תשאלו...), הבגדים במקומם, אין ניירות מיותרים (אפילו מצאתי חשבון מים מלפני שבועיים שמיהרתי לשלם באינטרנט היום...
), ובכלל, כשנכנסתי לחדר, זה היה פשוט תענוג להתענג על הניקיון והסדר, ואני שואל, לא כדאי שכל יום זה יהיה ככה...?

מותר לי

New member
פעם אחרונה שרציתי לשטוף ריצפה

זה הסתיים ברהיטים מוזזים... עד עכשיו המקרר בחוץ והמגרות באלכסון, וכל הכבלים של המחשב בגולגול מוכנים ומזומנים לשניה שאחליט לטאטא שנית את הבית ולשטוף אותו... פעם אחרונה שרציתי לקפל כביסה כמעט איחרתי לעבודה... אז הגרביים במגרה וכל השאר עדיין בשקית. פעם אחרונה שרציתי לנקות את השירותים גיליתי שהאקונומיקה נגמרה... פעם אחרונה שרציתי להדיח כלים הבנתי שגם אם הם יעמדו עוד חודש זה לא יזיז לי כי אני לא צריכה אותם כרגע ואין לי מקום בארון... פעם אחרונה שרציתי לסדר את המסמכים נוכחתי לראות שאין לי ניילונים בשביל לתייק אותם... החלפתי מצעים, עכשיו סל הכביסה מלא + זרקתי את זר הפרחים הנבול לפח, נשארתי עם הדלי שפתאום אין לו מקום... וזה חוץ מהדלי של הזבל שויתרתי עליו לטובת שקית-ענק שמכילה בערך פי 6 מהדלי... שישאר איך שזה, וזהו!

NightElf

New member
אצלי היה משהו דומה...

דבר הוביל לדבר, סידרתי את שולחן המחשב, והעברתי לשידה ליד, סידרתי את השידה ליד והעברתי לארון וכן הלאה... לכן זה לקח לי מספר שעות לא רציפות. אבל בסוף הכל נקי ובמקום
(עד הבלגן הבא...
).

../images/Emo99.gif

מילים כדורבנות. אני נותן למנקה שלי להתמודד עם הבלאגן והלכלוך והולך בינתיים לעשות שופינג. אחחח, חיי הבורגנות

Noaal

New member
יותר מדי בורגני

לא רוצה לחשוב מה יהיה על החתול שלך לכשהוא יגדל...

pixiER

New member
בחור כלבבי...../images/Emo13.gif

במיוחד לאור העובדה שהמנקה שלי באה בשעות אחה"צ ונגררת לערב, אני פשוט שונאת לחזור הביתה כשהיא שם, אז אני מסתובבת לי ברחבי תל אביב, וחוזרת לבית נקי ומצוחצח

מותר לי

New member
../images/Emo25.gif

תזכיר לי מה זה שופינג... אתה עובד כל החודש כמו חמור כדי להצליח לקנות שקית חלב במכולת הסופר יקרנית
וכבר קם החכם שהציע לי תאילנדית... אבל בבית שלי אף אחד לא יגע!!! עוד אחת מאלפי השריטות שלי...

Bell23

New member
הרבה יותר טוב ככה, אבל

אולי זאת רק אני (בלאגניסטית עם תעודות) אבל כשאני צריכה לבחור בין להחזיר משהו למקום ובין להגיע לעבודה בזמן, אני משום מה בוחרת באפשרות השניה. כמובן שאז זו הופכת להיות תגובה מוכללת - להחזיר למקום או לראות טלויזיה, להחזיר למקום או לדבר בטלפון, להחזיר או ללמוד - וכן, היו מקרים שאני העדפתי ללמוד במקום לסדר!! אני רואה את זה כמחלה, ככה אף אחד לא יכול להאשים אותי
ואם כבר סדר וניקיון: עשיתי סדר אצלי בחדר ועדיין לא מצאתי את תעודת הזהות והרשיון שהייתי בטוחה שאבדו איפהשהו בחדר... כנראה שיש מחיר למחלה שלי..

NightElf

New member
אבל אין כאן עניין של לאחר...

בבוקר למשל, לא תמיד אני מספיק לסדר את המיטה, רוב הפעמים לא אפילו, אבל אם יש זמן, זה הרבה יותר נחמד שאני אסדר ואחזור הביתה והמיטה תהיה מסודרת, כמו עכשיו שחזרתי הביתה והחדר עדיין מסודר וכיפי

מתי אתה בא לבקר אותי?

אני לא זוכרת איך הרצפה שלי נראית, אפילו את הכביסה הנקיה לא מיינתי (למי ששכח, כביסה זה אחד התחביבים הכי הכי שלי), על השולחן אני לא אדבר, והבובות... אין לי מושג איפה הן! נאור - הושיעני נא!

NightElf

New member
../images/Emo12.gif

אולי נפתח סטאז' בניקיון וסידור הבית? אני אדריך את כולם ואתם תנקו לצלילי החליל שלי...
אני בטוח שצפניה ישמח...

Mיקי_

New member
אני רוצה הפוך...

אני אלכלך או יותר נכון אבלגן ואתם תבואו להדגים את הסטאז' אצלי בבית... לא אכפת לי לצלילי איזה חליל העיקר שיסתדר לבד...

מותר לי

New member
אל תתאמץ!!

תבואו אלי מבחינתי כבר עכשיו... בלאגן זה הטבע השני של הבית שלי

Mיקי_

New member
א. אל תדאגי אני לא מתאמצת

אני בת... ב. לא התכוונתי ללבלגן בזמן אמת, כבר עכשיו שורר כאן בלגן... ובין סט'אז לסא'אז אי מבטיחה שהבלגן יחזור לסורו...

מותר לי

New member
עזבי, אני סתם עייפה ../images/Emo6.gif

ועושה המון שטויות בלי קשר... (כותבת חצי הודעה ובמקום לחלון הוספת תגובה אני לוחצת "שלח"
) אני הבאה בתור!!

אין דבר כזה!

כל שבוע אנחנו מנקים.. שבוע אחד ניקיון 'חפיף', שבוע שני ניקיון רציני (מאוד רציני). אין כמו בית אחרי ניקיון טוב.. :)

גישה יפה!

נראה לי שאני אאמץ אותה, באמת אין לי כח לנקות יסודי כל שבוע. אני מתייאש אחרי שאני מנקה יסודי חצי בית, ואז חצי בית מבריק, וחצי בית ג'יפה.

iditush forever

New member
אין מצב שהבית יהיה מלוכלך או מבולגן

אני חולת נקיון וחייבת שהדירה תהיה נקיה ולא רק למראית העין אלא גם נקייה ממש!! בלי חוכמות ובלי קיצורי דרך. פעם בשבוע אני עושה נקיון יסודי שזה בדרך כלל או ביום חמישי או שישי בימים הפחות לחוצים שלי. בדרך כלל ביום כזה אני מפעילה שתי מכונות כביסה וזה לאחר שבוע שלם בלי כביסות.. נקיון יסודי של המטבח, חדר אמבטיה ושירותים (הרבה אקונומיקה..) מנקה אבק ממשטחים, חלונות, תמונות וכו', ספונג'ה ייסודית ביותר, תלייה של הכביסה, קיפול, לסדר שמיכות, ניירת שמתפזרת בכל מקום. למען השקט הנפשי שלי ולמען בריאותי אני חייבת שהדירה תהיה נקייה אחרת אני פשוט מרגישה רע עם זה, ולכן אני מנדבת מס' שעות בדרך כלל משהו כמו 3 שעות לנקיון הדירה בצורה רצחנית... וזה למעו מטרה נוספת שלא אצטרך לנקות את הבית עוד פעם במהלך השבוע אחריו. מספיק לי פעם אחת בשבוע אבל פעם אחת שתהיה ייסודית ביותר. כלים ואם יש עוד כביסות אני עושה במהלך השבוע ללא שום קשר. אני לא יכולה ללכת לישון אם יש לי כלים בכיור. פשוט לא. מה לעשות, אני ייקית באופי וגם בעדה.... עידית

omri120

New member
שיוווווווווווווו עידיתתתתתתתתתת

תבואי לנקות לי את הבית אולי??? אפילו בתשלום ...
ו....כן כן..חברים...חזרתי לכאן לאחר היעדרות של מספר שבועות!! בברכה עומרי

למעלה