סדר הכתיבה...

סדר הכתיבה...

לא,לא התבלבלתי...מישהו יודע מהו סדר הכתיבה של רומח הדרקון? מכיוון שלאחר שקוראים את כל הסידרה,ומתחילים אותה מחדש מגלים רמזים,או שמות שמוזכרים רק בספרים האחרונים. לדוגמא בכבשן הנשמה מוזכר דאלמר כתחליף לרייסטלים במידה והוא ימות.. על דאלמר לא שמענו עד לאגדות נכון?(חוץ מזה אהבתי את האירוניה שבדבר). מישהו יודע? חביב הקסם

python 4

New member
סדר הכתיבה כסדר הקריאה.

סדר הכתיבה הוא רשומות (1984), אגדות (1986), דשל"ק (1996), כבשן הנשמה (1998) ואחים לנשק (1999). השאלה אם לקרוא לפי סדר הכתיבה או הסדר הכרונולוגי עוררה ויכוחים גדולים בפורום לפני כמה חודשים. אני חושב שסדר הכתיבה הוא הסדר הנכון לקרוא.

PdLrAaTgIoNnUM

New member
לדעתי

אם תקרא את כבשן הנשמה בלי לקרוא את הרשומות ואגדות, אתה לא תבין מה הולך. מה גם שתחשוב שרומח הדרקון זה ספר לילדים בני 4. בכלל, כבשן הנשמה ספר על הפנים

וואי וואי וואי...

אתה הסתבכת עכשיו עם מאפיית אוהבי רייסטלין... הייתי מציע לך לברוח כל עוד נפשך בך ואם לא, מות תומת!!! מוהאהאהאהא Run Forest! Run!!!

midnight dragon

New member
אני חושבת ../images/Emo72.gif

שדוקא כיבשן הנשמה הוא אחלה ספר.. עוד לא סימתי אני עכשיו קוראת אותו ואני חושבת שהוא כתוב טוב לפעמים גם מצחיק ושבסך הכל הוא נחמד

לדונה

New member
ממש לא! ../images/Emo58.gif לכבשן

כבשן הנשמה זה ספר מדהים! כמובן, אין טעם להתווכח על טעם, אך אני בכל זאת אציין שקדם כל, הקוראים סוף סוף יודעים מה הולך במבחן של רייסטלין, שזה דבר שבמשך שנה- עד ששמעתי על כבשן- העלה בי תהיות רבות... חוץ מזה אנחנו גם לומדים שרייסטלין הוא אדם הרבה יותר טוב ממה שאנחנו רואים בשאר הספרים! כל הנשמה האפלה שלו זה בכלל לא הוא! זה פיסטנדנטילוס... אנחנו גם לומדים על הילדות של קרמון ורייסטלין ועל כל ההשתלשלות עם קיטיארה.. איך היא בכלל עברה לשרותיה של מלכת האופל ולמה... איך אפשר להגיד שזה ספר על הפנים?!

KagomeSama

New member
לא שלו?../images/Emo58.gifלכבשן../images/Emo42.gif../images/Emo129.gif

אז נכון, רייסטלין אולי אחוז במעין *דיבוק*... אבל להגיד שהנשמה האפלה שלו זה בכלל לא הוא אלא פיסטי? ממש לא. רייסטלין הוא אולי לא התגלמות הרוע, אבל הוא היה אדם ציני, ממורמר, עוקצני, לא נחמד, נצלן, וכו', עוד לפני המבחן שלו. להגיד שכל הרוע שיש ברייסטלין זה פיסטנדנטילוס זו הגזמה, וזה גם ממש לא נכון.

לדונה

New member
לא אמרתי לגמרי ...../images/Emo58.gif לכבשן

אבל להשוות בין איך שהוא עכשיו לבין איך שהוא היה פעם?! זה אבסורד!

GRAND DARK MAGE

New member
בוא נראה.

אני קראתי רשומות אח"כ כבשן הנשמה ואחים לנשק. אחרי זה אגדות. ועכשיו אני קורא מלחמת הנשמות.

החוכמה לראות בכל בדבר את הרצוי

לא חשוב מה כתוב, העיקר לקרוא את מה שאתה רוצה לעכל.

למעלה