סדר הכנת ארוחה
כשאתם מכינים ארוחה גדולה, 10 אנשים ויותר,מהו סדר הכנת הדברים? הכל באותו יום? או שאולי מתחילים יומיים קודם? אני, כמו שלמדתי לבחינות ככה אני מכינה ארוחות, תמיד מתכננת להתחיל יומיים קודם כדי לא להלחץ, ובסוף יוצא שברגע האחרון אני מתחילה וההכנות מסתיימות כשאאורחים מגיעים. אז החלטתי לשנות את זה: ביום שישי מגיעים אליי 20 איש. ארוחת מזנון (יותר קל). בתפריט: פשטידות למניהן- הכנה יום קודם. לזניה - ביום הארוחה. סלטים- ביום הארוחה. עוגות - ביום הארוחה. ופה השאלה, את הפשטידות, מכניסים למקרר ליום או שמשאירים בטמפ' החדר עד לחימום החוזר? אשמח לעוד רעיונות תכנוניים, מה כדאי להכין יום קודם ובכלל, איך נערכים לארוחה גדולה?
כשאתם מכינים ארוחה גדולה, 10 אנשים ויותר,מהו סדר הכנת הדברים? הכל באותו יום? או שאולי מתחילים יומיים קודם? אני, כמו שלמדתי לבחינות ככה אני מכינה ארוחות, תמיד מתכננת להתחיל יומיים קודם כדי לא להלחץ, ובסוף יוצא שברגע האחרון אני מתחילה וההכנות מסתיימות כשאאורחים מגיעים. אז החלטתי לשנות את זה: ביום שישי מגיעים אליי 20 איש. ארוחת מזנון (יותר קל). בתפריט: פשטידות למניהן- הכנה יום קודם. לזניה - ביום הארוחה. סלטים- ביום הארוחה. עוגות - ביום הארוחה. ופה השאלה, את הפשטידות, מכניסים למקרר ליום או שמשאירים בטמפ' החדר עד לחימום החוזר? אשמח לעוד רעיונות תכנוניים, מה כדאי להכין יום קודם ובכלל, איך נערכים לארוחה גדולה?