סדר בסימן הכוכבים

• פותח הנושא G13
  • פורסם בתאריך

G13

New member
סדר בסימן הכוכבים

שלום וחג שמח לכולם, בין לבין כתבתי מאמר קטן, מוזמנים להיכנס חיבוק של חג גבי

nomi12

New member
משהו חסר הגיון בנומורולוגיה,

העולם נחלק ל-9 מספרים? איך יכול להיות שאדם שנולד ביום מסויים יהיה בעל גורל דומה לאדם אחר שנולד 5 דקות אחריו? משהו לא מסתדר כאן לגמרי??? זה כמו להגיד שהעולם נחלק ל-12 מזלות?

TRANSFER

New member
היי

לפי הנומרולוגיה העולם לא נחלק ל-9. זה כמו שתגידי שבאסטרולוגיה העולם נחלק ל-12. קודם כל אין רק 9 מספרים, אלא יש אין-סוף. לכל משמעות יש מספר, הנומרולוגים היותר איכותיים מקדישים לכל מספר משמעות ובסוף לפי התוצאה הסופית נותנים גם פירוש. כלומר: אם תאריך הלידה יצא: 16=7 או יצא:25= 7 אמנם 2 התוצאות הם 7, אך מה שמרכיב את ה-7 אלו מספרים שונים, יום הלידה וחודש הלידה מסמלים משמעות כל אחד בנפרד. דבר שני, יש עוד מספרים שמגדילים את אותו טווח מספרים, כגון: 11, 22 ויש כאלה שאומרים גם 33, אלו מספרים נעלים ומיוחדים מאוד שלא מצמצמים אותם. דבר שלישי, יש עוד נושא רחב היקף, שקשורה לנומרולוגיה והיא: תורת השמות והאותיות. אין ספק שזה עולם רחב ומגוון שמאפיין את האופי של האדם בצורה חזקה. השילוב בין המספרים לאותיות הוא אין סופי, וכך ניתן לבנות מפה נומרולגית ייחודית לאותו בן אדם, הסיכוי שלאדם תהיה אותה מפה נומרלוגית בדיוק לאדם אחר בעולם הוא אפסי.

nomi12

New member
אכן יותר הגיוני, אך לפי המאמרים כאן

הדברים לא נשמעים מורכבים כל כך??? אני בהחלט מאמינה שלאותיות יש כח. אך עדיין אני לא קונה משום שלא יתכן שכל האנשים שנולדו ביום מסויים והתוצאה תהיה 25 יהיו בעלי גורל ואישיות זהה?

TRANSFER

New member
לא-

כי ליום הלידה יש משמעות ולחודש הלידה... עם החיבור לנושא האותיות, המפה לא פשוטה וייחודית לכל בן אדם. כי הסיכוי שיהיה בעולם: חיים כהן , ששם אביו: משה, ושם אימו: רבקה. ונולד ב- 01/01/1970 הוא אפסי.

neophile

New member
ממש לא מדובר באישיות זהה

אלה שאנשים שנולדו באותו היום - מחזור החיים שלהם יהיה דומה נומורולוגיה לא עוסקת באישיות אלה היא אומרת לך באיזה מחזור אתה נמצא עכשיו כמובן שנסיון לכפות על המציאות העכשווית שלך איזה שהוא קיטלוג על פי מספר הוא מאוד דו מימדי האם ניתן לסכם את ההווה במספר שנמצא על מטריצה דו מימדית? בוודאי שלא !

eynat6

New member
נעמי

זה כמו ההורוסקופים או התיאורי מזלות שיש בתפוז או בוואלה..מאוד כללי, רק נותן מושג. אבל אני ואת יודעות שזה יותר מזה.. וכך גם נומרולוגים לגבי מספרים.

נומרולוגיה יותר מורכבת ממה שנדמה

התעניינתי קצת בנושא. לעשות מפה נומרולוגית זה דבר מורכב ומאוד ספציפי, מזכיר את המלאכת המחשבת של המפה האסטרולוגית, רק שלפי מה שהתרשמתי, התשובות שלה היא קצת יותר חד משמעיות. כאילו האסטרולוגיה פורשת על השולחן את כל האפשרויות והנומרולוגיה נותנת "תקציר מנהלים". אבל עדיין, יכול להיות שזו התרשמות שלי ושהיא מורכבת הרבה יותר מהרבדים שאני הגעתי אליהם. בכל מקרה, כן, הנומרלוגיה הבסיסית מורכבת מ 9 מספרים ארכיטיפיים (לא הרבה פחות מאסטרולוגיה שמורכבת מ 12) אבל אם רוצים להעמיק יש גם את מספרי המאסטר- 11 ו 22. ויש גם מספרים איזוטריים כמו 0, 10, 12, 23.

החזירו לי אותו ../images/Emo13.gif

G13

New member
אני מתיחסת

לנומרולוגיה כאל תמונה שחור-לבן ולאסטרולוגיה כתמונה צבעונית. בנומ' הכל מצומצם למספר אחד, ואין ויכוח, כי תאריך לידה זה הדבר היחיד ביקום שאי אפשר לשנות, או להסביר. להבדיל , באסטרולוגיה, שינוי של 5 דקות נותן מפה שונה , ופירושים רבים לה.

למעלה