סדר בסדרה...

dickhead

New member
סדר בסדרה...

אני רוצה להתחיל לקרוא את סידרת רומח הדרקון אבל לא יודע מאיפה להתחיל! יש אגדות, רשומות סידרה רגילה ועוד כמה דברים וכל אחד אומר לי להתחיל ממשהו אחר! אז אנשים אם לא קשה לכם תעשו לי בבקשה סדר בבלאגן ותכתבו לי מה קוראים ראשון מה שני וכו... תודה

Raist

New member
סדר התחלתי

תתחיל קודם כל ברשומות רומח הדרקון. לאחר מכן אגדות רומח הדרקון. כבשן הנשמה אחים לנשק הדור השני דרקוני להבת קיץ

La Gamba

New member
לא!!!

תתחיל עם שישיית המפגשים (עם המון סבלנות) ורק אחרי זה תגיע לרשומות רומח הדרקון.

Raist

New member
לא לא

עדיף להתחיל ברשומות לסיים את הקריאה ברמה הראשונה ואז להתחיל עם ספרים על רקע

La Gamba

New member
מה פתאום, אני אסביר לך את הרעיון

אם אתה מכיר את החבורה לפני שהיא התפצלה, אז אתה מבין יותר טוב את ההפתעה שחש תניס כאשר הוא נפגש עם רייסטלין, אתה מבין את הקשר שבין תניס לקיטיארה, אתה מבין את תניס כאשר הוא חוזר לביתו האלפי, עדיף להתחיל משישיית המפגשים (או כבשן הנשמה)

Raist

New member
לא, תסתכל מנקודת מבט שונה

עדיף שיתחיל לקרוא מהרשומות. כי אחרי שהוא יסיים הוא יתחיל לחשוב לעצמו "רגע, למה תניס מופתע?" ועוד כל מיני שאלות. אז שיתחיל בסיפור המרכזי ואז יקרא את הסיבות. ככה זה יותר מסתורי ויותר מעניין למי שקורא בפעם הראשונה.

אתם מנסים לחסל בנאדם?

למה להציע לקרוא סדרה כל כך מצוינת מספרים בעלי כתיבה כ"כ נוראה? אם כבר- אז את שישיית המפגשים תקרא הכי בסוף שאפשר. בהתחלה תקרא את כל הספרים של מרגרט וייס וטרייסי היקמן, לפי הסדר הבא: *רשומות רומח הדרקון: 1)דרקוני דמדומי סתיו 2)דרקוני ליל חורף 3)דרקוני שחר האביב *אגדות רומח הדרקון: 1)זמן תאומים 2)מלחמת התאומים 3)מבחן התאומים *הדור השני( The Second Generation- אני לא בטוח שיש אותו בעברית) *דרקוני להבת קיץ *The War of Souls(לא תורגם עדיין): 1)Dragons of a Fallen Sun 2) Dragons of a Lost Star 3) Dragons of a Vanished Moon אם אתה רוצה לקרוא בסדר כרונולוגי תקרא לפני כל הספרים שנרשמו את כבשן הנשמה ואחים לנשק, במקרה אחר תקרא אותם בסוף. ואם אתה רוצה לעשות סדר בקשר לסדרה כנס לאתר רומח הדרקון הלועזי:

Raist

New member
בנוסף

באתר רומח הדרקון http://www15.brinkster.com/dragonlance2000 יפורסם בזמן הקרוב סדר קריאה מומלץ

Nuitari Girl

New member
תתחיל מרשומות

ואחרי זה אגדות... אני אישית קראתי אחרי זה את דרקוני להבת קיץ, אבל אולי באמת עדיף שתקרא את הדור השני לפני זה... ואחרי זה מלחמת הנשמות. אחר כך לא נראה שזה ממש משנה מה תקרא, אבל תקרא את רשומות רייסטלין בכל מקרה...

niv_204

New member
טוב, גם אני חדשה כאן. רציתי לדעת

אם ספרי "שישיית המפגשים" תורגמו לעברית ואם למישהו יש מושג איפה אפשר להשיג אותם.. תודה.

Drow elF

New member
well...

if you want to know the story in the real times and so... you better start with "the meetings sextet" and then "resahumot" and the "legends" and so and so.... but if you want to have more fun so skip the meeting because they are not so good...

Nuitari Girl

New member
כן שישיית המפגשים תורגמו

ולמרות שהם לא הכי טובים בעולם, הם לא עד כדי כך מזוויעים, יש יותר גרועים מזה. אה, כן, Drow elF, רשומות באנגלית זה chronicles... אם אתה מתעקש לכתוב באנגלית, תעשה טובה ותלמד את כל השמות כמו שצריך ובלי שגיאות לפני שאתה כותב משהו.

Nuitari Girl

New member
כן שישיית המפגשים תורגמו

ולמרות שהם לא הכי טובים בעולם, הם לא עד כדי כך מזוויעים, יש יותר גרועים מזה. אה, כן, Drow elF, רשומות באנגלית זה chronicles... אם אתה מתעקש לכתוב באנגלית, תעשה טובה ותלמד את כל השמות כמו שצריך ובלי שגיאות לפני שאתה כותב משהו.

Nuitari Girl

New member
כן שישיית המפגשים תורגמו

Drow elF

New member
nuitari!!!!

i know all the names but i dont think that our guest knows them!!!! ok?!?!?!?!!?

niv_204

New member
קודם כל תודה על העזרה..

אפשר לשאול באיזה הוצאה (ואם אפשר את השמות המדויקים בעברית של הספרים ו/או הסופרים)? והאם יש עוד ספרים מלבד "רשומות", "אגדות", "אחים לנשק", "כבשן הנשמה" ו"דרקוני להבת הקיץ" תורגמו לעברית? וכמובן.. מזל טוב על הפורום החדש.

FireDragon

New member
הוצאת אופוס...

כל הספרי הם בהוצאת אופוס...(נראה לי) ו...(כמו שכתוב בכל השירשור) גם שישיית המפגשים תורגמו...

הערה

ההוצאה של ספרי רומח הדרקון עברה לקראת סוף שנות התשעים ממיצוב לאופוס. אופוס הוציאה בהוצאה מחודשת את כל ספרי רומח הדרקון של וייס והיקמן, ומכיוון ששישיית המפגשים הם ספרים לא של הסופרים המקוריים, ניתן למצוא אותם בפחי זבל, בחנויות עתיקות או בספריות- בהוצאה של מיצוב.

למעלה