סדר בבלאגן

dana2909

New member
סדר בבלאגן

אני רוצה להתחיל בזה שאני מאחלת לשלי בהצלחה בהמשך דרכה, ומזהירה אותה מלהתרחק מפה, זה עדיין הבית שלך את יותר מרצויה כאן. הפורום עובר בימים אלה תהפוכות ושינויים. אבל אנחנו בעד שינויים, שינוי זה תמיד טוב. זה גורם לנו להסתכל איפה היינו ולאן אנחנו הולכים. הפורום מטבעו דינמי, מהרגע שהתחילו המפגשים, והאנונימיות הלכה ונעלמה וגם האופי של הפורום השתנה בהתאם. יצרנו כאן קהילה די מגובשת, אבל – וזה אבל גדול, תמיד מוכנים ורוצים לקבל חברים חדשים (וישנים) ודעות חדשות (וישנות). אני רוצה לנצל את ההזדמנות כדי להזכיר שהפורום הזה בשורה התחתונה הוא פורום תמיכה, שמיועד לתת, יחד עם קיטורי יום ראשון וא-קיטורי יום שני, גם מענה לבעיות אמיתיות, מקום לחיזוקים, שוויצים (מישהו דיבר על אוכל?) וחיבוקים וירטואלים. מי שזה לא מתאים לו, הרשת מספיק גדולה וחופשית כדי לחפש מקום אחר. דבר אחרון, הכוכבית קיימת כדי לעזור, וכדי לאפשר להשתמש במעטה החשאי של האינטרנט לשתף במצוקות ובעיות, אם אפשרות זו תנוצל לרעה היא תרד (ואני לא אוהבת את הקול המורתי הזה!) אז להמשך יצירת המון בעיות פורות, החל "מאיפה עושים את הסדר השנה?" ועד "איך לעזאזל חותכים את המצה בדיוק באמצע?" כדי להביא לפתרון מהיר מהאנשים הכל כך יצירתיים פה. יש
??

../images/Emo32.gif וסליחה מהמצה,

יש לי שאלה יותר חשובה: מה זה "הוספת תגובה מהירה"? לא שמתי לזה לב עד היום והייתי שמחה לדעת אם זה משהו שיעזור לי גם בחיים האמיתיים.

shellyland

New member
בחיים האמיתיים

לא כדאי להוסיף תגובות מהירות. רצוי לחשוב עליהן קצת קודם.

למעלה