סדר בבלאגן שנוצר...

סדר בבלאגן שנוצר...

אם לא מתאים לכל האנשים ,אפשר לדחות לשבוע הבא... כדי למנוע כל מיני יכול ,לא יכול... תכינו רשימה חיצונית ,דרך הטלפונים של כולם תאשרו הגעה ,שמישהוא יזום מקום מרכזי בשעה סבירה... ואז פשוט להציב עובדות לכולם... והביטולים יהיו על אחריות המבטל בלבד... ולא על גבי הפורום ,על נייר ועט ..

ספיר 2

New member
תמר

זה ממש לא סדר.. אני יגיד לך גם למה.. שבוע הבא אי אפשר להיפגש. אלעזר מגיע מרחוק והוא לומד. רק מחר הוא יהיה בתל אביב. מבינה? הוא יכול רק מחר.. ודרך אגב תמר... אם רשמתי חה..חה.. לא רק אני רושמת. ואת יודעת את זה, הרבה פהה רושמים. אז בבקשה דיי להעיר לי על כל מה שאני כותבת.. זה ממש מרגיז,מעליב, ומעצבן! טוב?!

קודם כל אין צורך להיעלב... תמנעי ..

אני רק ניסיתי לעשות לכם סדר , קחו את הדברים בפורפורציה הנכונה... כמו שרשמתי ,אם מדובר במחר וזה סגור אז שמישהוא יזום רישום מסודר של כל המגיעים... ומשם הלאה ,תתקדמו ..לא להיתקע בגלל קטנות... תחליטו ותבצעו זהוא...

ספיר 2

New member
תמר

אני כן נעלבת....!! זה מעצבן אותי מאוד. זה מעליב ופוגע. ולא עושה לי בכלל חשק להיכנס לפורום. כולם פה מעירים לי על זה.! מה זה מפריע לכם אם אני רושמת "חה..חהה."?! זו זכותי המלאה לירשום מה שאני רוצה (כמובן שלא העלבות וקללות) זו כתיבה חופשית, וכמו שאת לא היית רוצה שיגיבו לך על כל דבר בבקשה אני מיתחננת אל תגיבו לי על מה שאני רושמת. כי זו זכותי לירשום מה שאני רוצה, כל עוד שאני לא מעליבה אף אחד. וטוב צודקת. זה סגור על מחר הפגישה. מי שרוצה לבוא בא! מי שלא יכול אוו לא רוצה אין לי מה להגיד... אנחנו כניראה ניקבע בתחנה המרכזית בתלאביב.. ושם נחפש לנו איזה בית קפה חמוד. מבינה?? מי שרוצה ויכול להגיע שישרשר כאן שהוא בא... ואנחנו נישלח ת'מספרי טלונים של כולם במסרים פרטים. בסדר?

למעלה