סדר בבלאגן - כנסו !

אז את לא יודעת מי אני .... חחחחח

ואולי שרתי לא יודעת לא זוכרת את זה אבל כשלא היינו ב2 קבוצות ישבתי עם כמה ט'ניקיות (לא זוכרת תשמות שלהם אבל הייתה אחת מחניאל אחת מאביחיל אחת מכפר חיים ואחת מכפר ויתקין וזה נורא הצחיק אותי כי דווקא הישובים האלה- כל הגרעינרים מעמק חפר והמשפחה) ואחת מהם הייתה אחות של הגיטריסט מניג'ה 28 (להקת יריב)

זה שלא מצאנו!

חיפשנו את חברי הלהקה ביום האחרון של טיול חנוכה, כשחיכו שימצאו תגניבות ... ניב הזה היה לא יודעת איפה ולא מצאנו אותו ופגשנו תסולן (שניראה לי מאוד חמוד דרך אגב) מה שעיצבן אותי היה שהוא הציג אותי כ"בת דודה של .."! וחוצפן! לא באתי כי אני בת דודה של אף אחד! באתי בחניכה שלו!אז אמרתי לו את זה, ואז עוד הוא אומר לי שאני לא חניכה שלו!!! (כי הוא לא גרעינר במושב שלי אלא במועצה) אבל כאילו אני טרומפית ... אני חניכה של כולם בדיוק באותה מידה! זה היה ממש מעליב!

דווקא עם גלילתחתון לא היינו\הסתבכנו

בטיולים האלה ... במקרה כמובן חחחח ... למרות שבעצם היינו איתכם באוטובוס בדרך ליוסי יפה, אבל לא היה איזה משהו מעניין סתם התרוצצתי עם בשמת מצורן כל הדרך... אבל יש לכם גרעינרית חמודה (ולא יודעת איך קוראים לה)

אז תמסרי לה ד"ש מהילדה שישבה

מאחוריה וכל הזמן דיברה עם כל הגרעינריות למרות ש99 % שלא יהיה לה מושגגגג על מה את מדברת אבל לא משנה האמת גם אני לא ממש זוכרת אותה אני רק זוכרת שהחלטתי שהיא מאוד חמודה

למעלה