סדר בבלאגן - כנסו !

סדר בבלאגן - כנסו !

טוב אז ככה ... מסתבר שיש כאן יותר ילדים שפגשתי\אני מכירה\ יודעת מי הם\ או שהם יודעים מי אני, ממה שחשבתי (עכשיו במקרה מסתבר שהייתי בקבוצה של רנה ביוסי יפה, ואיך לא, היא יודעת מי אני ... טוב נו מה לעשות, שכטר נתן לי תתפקיד של הקרצייה שמכריחה את כולם לשתות ומסתובבת הלוך חזור וצווחת "מים מים" כשכולם מנסים לעבוד) אז שכל אחד יכתוב בבקשה מאיזה מועצה הוא ובאיזה טיולים הוא היה של השנה האחרונה (שזה בעצם רק יוסי יפה וטיול חנוכה בינתיים) אני הייתי בשניהם ואני מגלבוע!

טוף.. :)

אני.. ליאור ראובני ממועצה דרום שרון וגמני הייתי בשניהם!! והיה ממש כייף!! (פעם ראשונה שלי בשני המקרים.. ובטח שלא האחרונה!!! )

אוי דרום שרון בטיול חנוכההה ...

נכון אלה שבתמונות באתר של הטיול חנוכה מדרום שרון? אז איתם רבתי!!!! פוסטמים .... אבל בטח לא ראית, רק פעם אחת הם עשו מזה רעש, כשבעטתי באחד מהם (הגבוה הזה עם הכובע הכתום והפלסטר בפרצוף) ואז כולם התחילו לצעוק עליי! זה היה ביום השלישי בפסגה של ההר המאוווווווווווד גבוה וגם היה את הבן של הזמרת הזאת וחבר שלו אבל גם זה לא היה בולט ולא כלל הרבה אנשים.

הגבוה הזה שכן שלך!?

תכניסי לו כאפה בשמי!!!! (תגידי לו זאת מהמופע רוק הוא כבר יבין) יש לי עוד התחשבנות עם האידיוט הזה!!!!

S a l i t

New member
רגע, אבל לא אמרת איך קוראים לך!

אני סלעית סילבר והייתי גם ביוסי יפה וגם בחנוכה משצ"ית (משמע קבוצת י"ב
)

לא יודעת מי את

וכשהייתי בקבוצת י'ב בואי נחשוב ... בטיול חנוכה כמה פעמים בחושך, רק פעם אחת זה היה לכמה זמן כשגל המעצבן הזה השטיח אותי על הרצפה כי לקחתי לו תפנס שהוא לקח לי ולחן(מהפורום)!!!!! וביוסי יפה ... באחד הטיולים חיפשתי אח של אחת הגרעינריות שהייתה לנו ואז יונתן הדפוק הזה אמר לי שזה הוא וזה לא הוא, פשוט לא זכרתי אותו, ואז הוא צחק עליי שהאמנתי לו והוא סתם עיכב אותי, כי כביכול הייתי אמורה לדעת מי הוא. לא שזה מעניין אבל ... אני מנסה לחפש קשרים חחחח

עוד מישהו??? ואגב אני יגיד בשביל חן

היא הייתה בטיול חנוכה היא מגלבוע ומאוד יכול ליהיות שאתם יודעים מי היא,היא עושה הרבה רעש, בעיקר אם אתם מבאר טוביה או מטה אשר חחחחחחחחחחחחחחחחחח

אה .. נו אני פה ממזמן ...

נורית טרומפית מגלבוע אבל זה לא יגיד לך כלום ... כמו שכבר ראית כל מקרה לגופו ... תגידי לי באיזה טיולים היית ואיזה מועצה ואולי אני ימצא לך הסבר מתאים. כמו שראית גם יש לי הרבה סיפורים :) חחחח

א ל ו ש ה

New member
השנה לא הייתי במפעלים- לא יצא.

אבל הייתי בשנים קודמות. אני אלה. מש"צים מרמת הגולן.

ואני לא הייתי לפני ...

לא בטיולי ט-י'ב כי פשוט לא הייתי עוד בכיתה ט' וגם לא בתנועה בכלל (אבל זה לא כל כך רלוונטי לנושא ...)

אני זוכרת שהיינו עם גלבוע ביוסי יפה

אבל החלק היחיד איתם שאני זוכרת היה כשכמה בנות שרו לגרעינר ג'ינג'י אחד מאצלכם משהו על דינוזאור-עולה-חדש זה היה.. רועש אני גילי ברייר והייתי ביוסי יפה וגם בחנוכה

kedeman

New member
בועז!!! אחלה איש!!!

הוא הדריך אותי (וגם את בועז שפה בפורום) בסמינר מתעניינים

מאוו Boaz

New member
לשנינו קוראים בעז בלי ו'

זה ממש מפריע לי אז בבקשה ממך שי אני נעלבתי כהוגן... במיוחד שבסמינר אני תיקנתי אנשים.. אני דורש לתקן את הטעות!!!!!!!!!!

אז גם את יודעת מי אני ...

השיר על בועז הגרעינר זה "בורים הוא דינוזאור עולה חדש דינוזאור עולה חדש בוריס הוא דינוזאור עולה חדש וככה הוא עושה .." ואז יש חיכויי דינוזאורים משעשעים כמובן שכווווווווווווווולם זוכרים אותו הפסיכי הזה! (ואגב הוא הגרעינר של טלי) ואני? אם היית בקבוצה של רנה, שכטר, גיל, עופרי, עומר וכו' אז אני זאת שעברתי עם המים כל הזמן ... הביאו לי תתפקיד של הקרצייה (שכטררר!!!!! אנשים קוראים לי "גברת מים" בגללך!!!) כל הזמן צווחתי מים מים והכרחתי את כולם לשתות אבל הכי מצחיק היה כשמישהו נתן לי להעביר את הבקבוק מים הערבי חחחחח לכולם היה מה להגיב על זה! ואגב זה היה ביום שפתחנו תשביל .... חחחח איזה חמוד אסף הגרעינר שלכם "גמרנו! יש שביל חדש במדינת ישראל!" בדרמטיות חחחחחחחחח יום מצחיק!

לא יודעת אם הייתי בקבוצה הזו..

ואני לא זוכרת גברת מים. אולי שרת לו את זה רק בסוף כשנפגשנו? זה היה ביום השני כששרו לבעז ההוא.. וביום השני לא נראה לי שהייתי בקבוצה של אסף (הוא גרעינר שלי). לאט- לאט אני מתחילה לשחזר את זה

למעלה