סדר בבית המשפט

oceanblaze

New member
סדר בבית המשפט ../images/Emo88.gif

[סדר ב-302.
] נכון שאמרתי את זה המון פעמים בעבר, אבל לא ממש התרחש כאן שינוי.. אז הנה, אני מבקשת שוב. כאן זה פורום בקסטריט בויז. לא מיץ תפוזים ולא פורום אוף טופיק. אז נכון שאין כ"כ מה לחדש בקשר לבקסטריט כרגע, אבל לא צריך להפוך את הפורום כולו לפורום אוף טופיק. מדי פעם נפתחים כאן שרשורי
, וזה בסדר. זה מצוין אפילו. כל עוד לא חורגים מגבול הטעם הטוב.. מישהי רוצה לשתף אותנו במשהו - סיבה טובה לפתיחת אוף טופיק. ובשרשור אוף תעשו מה שבא לכן! [כמובן במסגרת חוקי הפורום
] אבל כשמתנהלות שיחות שלמות על גבי הפורום זה מוגזם. ואני לא מתכוונת בשרשורי אוף.. אלא בכל סוג שרשור, קשור לבויז או לא. אם אני אעשה סריקה קטנה של הפורום, בהרבה שרשורים קיימות שיחות פרטיות ארוכות. אם התחלתן שיחה כלשהי, ואחת מרגישות שזה ממש לא קשור לפורום [או מתפרש על גבי שרשור שלם
] בבקשה תמשיכו אותה במקום אחר. יש מסנג'ר, מסרים, אייסיקיו..לא חסרה דרך. וכמובן, הכל בכוונה טובה. אני לא באה לתקוף חס וחלילה.
אני רק רוצה להפוך את הפורום למקום שיותר כיף לקרוא בו. כי מה שהולך בפורום בתקופה האחרונה גורם לי לא לקרוא את רוב ההודעות, וכמובן שזה יוצר אווירה לא הכי טובה בפורום. לפחות בשבילי..

עטר9

New member
אוקיי....../images/Emo13.gif

ת'אמת את צודקת גמאני מתי לב לזה.. אני אשתדל לא לקיים דיונים לא קשורים כמו מה שאמרת...

poster girl

New member
../images/Emo45.gif!!

מסכימה איתך לגמריי! באמת שמתי לב לכך שמתנהלות בפורום המון שיחות שלא קשורות לפורום או לבויז בזמן האחרון. אע"פ שאני בד"כ לא מדברת על דברים שלא קשורים לבויז בפורום, אני גם ישתדל יותר לא לנהל שיחות אישיות/לא קשורות [לפורום] בפורום. תודה

למעלה