סדר בבאלגן

ofird2

New member
סדר בבאלגן

כנראה לא הבנתם ת'כוונה שלי ושל גסנר אז אני אחדד את הכוונה ונתחיל מחדש היום התאריך ה 39 לחודש אני מכריז על תחרות מתכונים הכי מקורים המנצח על פי דירוגכים בתגובות מ1-27 אזכה בחבילת באפלות עד הבית שנשלח לו בדואר אז קדימה מתחילים!!
 

ofird2

New member
המתכון הראשון

לום וברוכים הבאים לפינת הבישול שלי (גוזייי) היום כהרגלנו נלמד להכין תבשיל טריפולטי ממוצא סיני אשר מקורו מצויי אצל המיצרים התבשיל נקראה "מוסוזוקי". המצרכים הדרושים להכנת התבשיל שמן זח עמוק מין הצומח מהרי ההימליה בבת חפר 2 סכיניי מלח דק גרוס אבל עבה המצויי אצל המטבח באביחץ מעט 4 כוסות פלפל חתיכת שזאם!!!! מפיסת פאן פאן קטן 5 מזלגות חוויג' עם סחוג וחילבה המחיל סיבי אוצ'... גוש באבבום הישר מפי הטבעת מעט מבטא דרוזי או תילנדי על מנט להשחים את המוסוזוקי ליתר ביטחון קחו באפלות ופריגת 60 שקל אופן ההכנה: תקחו סיר גדול בגודל קערה קטנה תערבבו את השמן העמוק עם 2 סיכני המלח הדק עד שיצא בועות צ'יצ'ינג שימו לב עד 27 בועות על מנת שלא יתפוצץ הדג להוסיף 4 כוסות פלפל אבל לא להגזים כדי שישאר מקום לשאזם פאן פאן והלכניס לתנור עד קבלת יאזוההההההההה!! מין הצומח לפני שממשיכים הלאה קחו לגימה קטנה מהפריגת ושאכטה מין הבאפלה קדימה ממשיכים!! להכנת הרוטב: לוקחים סיר קטן בגודל פיסטוק המצויי בגוש ויתקין מרתחים על אש גבוה של גפרור ממתחת מוסיפים מים ואת החויג' ואת הסחוג ואת החילבה וכשאר יוצא ריח וצבע של חקי מבינים שיצא לא טוב אז זורקים את זה כשאר אתם שומעים צ'יצ'ינג מהתנור סימן שהתבשיל מוכן תוציאו את התבשיל מהתנור ותנו לחברך הטוב ביותר הצופה המאושר... תראו מה קורה לו ופתאום הוא מדבר במבטה דרוזי ותיאלנדי ואז תדעו שלא הפסדתם בעתרבות והרווחתם 60 שקל מצופה מטומטם מוסר השכל תנו לאישה להכין אוכל...!! נתראה בשעור מתמטיקה הבא גוזייי!!
 
אוקיי אז ככה...

המתכון הזה, הוא מתכון שעובר במשפחה כבר במסורת ארוכת שעות... זה הולך ככה- מצרכים: כפית אחת של מזלג עם אורז, 4 כוסות של קרח נוזלי, תפוח אדמה ממולא בתפוח עץ, מטבח. אופן ההכנה - קחו שתי כוסות של קרח נוזלי, ותערבבו אותם עם השתי כוסות האחרות עד שייצא דביק... אחר כך תפסו את התפוח האדמה הממולא בתפוח עץ ותכתכו אותו כך שיצא שניצל, יפה... עכשיו לוקחים את הכפית עם המזלג אורז ומכניסים לקערה שבה ערבבתם את הכוסות קרח נוזלי ומחכים שייצא מלוואח. כל הכבוד!!! עכשיו שימו את השניצל והמלוואח ביחד בצלחת. (אני מקווה שהכנתם הכל במטבח ולא מול המחשב כמו מטומטמים...) בתיאבון - bonapetit
 

ofird2

New member
:)

גברותיי ורבותיי בפינתי היום אני אציג לפניכים מתכון בסיסי לדג סיני אשר נמצא בחדרה מאכל זה נקרא "הרצל" על מנת להכין הרצל המצרכים הדרושים הם 3 שיניי עמבה 2 מבחנות של מים 4 חביות של בירה (לא להגזים על מנת לא להישתכר) שרשר אחד גורמה על מנת להפוך את הדג מתמיר להרצל (להכשיר אותו להיות חדראי אמיתי) דג מנחל אלכסנדר 5 כוסות של אבקת חשמל וכמובן לטיגון צריך שמן סנדות אופ ההכנה: לוקחים סיר שכתוב עליו גוש ויתקין (כי זה רק מה שמצויי בבית) ומרתיחים אותו עם השמן סנדות,מוסיפים את כל התבלינים עד שנוצר מוצק קשה.. לוקחים את הדג ובודקים שהוא מורעל כי ככה זה הכי כיף שרים לו א' א' ואם הוא עונה עמק חפר הוא מורעל שמים את הדג בתוך המוצק ומכניסים לתנור כשאר ניהיה חושך בחדר כי ניהיה קצר בבית אז הדג מוכן מוצאים אותו מומלץ להגיש מנה זאת עם שקית על מנת להוציא את כל הנוזלים מהגוף בשקית
 
למעלה