סדר באיים

miki872

New member
סדר באיים

היי חבר'ה, הנסיעה הולכת ומתקרבת ואיתה כל התכנונים המוקדמים שלי

אני רוצה לעשות לעצמך קצת סדר באיים של תאילנד, זה מה שלא כ"כ יושב לי טוב.

עפ"י איך שהבנתי:

קוסמוי-פוקט: סוגשל ת"א, לא להתעכב יותר מדי
קופנגן: אי המסיבות הנצחיות
קו טאו: צלילות מגניבות
קו צ'אנג: משעמם נורא.

כל השאר אין לי מושג, וזה מעצבן! יש לי שבועיים וחצי בערך באיים, אני רוצה לדעת לאן אני נכנס!
אם מישהו יכול להאיר את עיניי, גם אם טעיתי לגבי אחד האיים וגם לחדש לגבי אחר, אני אשמח!

sani48

New member
מיקי

אהלן,קודם כל חבל שלא ציינתה עם מי אתה טס, כי יש מקומות שמתאימים יותר לרווקים ,ויש מקומות שקטים שמתאימים יותר לזוגות,חוץ מזה גם בלי קשר היה כדאי שתרשום מה הציפיות שלך מהמקומות,שיהיה יותר קל להמליץ לך על איים שיתאימו לך,על כל מיקרה לבנתיים אני יכול להגיד לך שקוסמוי אמנם אי מסחרי מאוד,ובאמת יש שם הרגשה של עיר,אבל עדיין לחברה רווקים לדעתי זה אחלה אי,עם הרבה פינוקים,וחיי לילה טובים,חוץ מזה שגם אתה מגיע עם בת זוג,אז אתה לא חייב לישון בחוף צאונג,שזה החוף המרכזי,אתה יכול ללכת למשל ללאמי,ששם פחות צפוף,ובעיני גם יותר יפה,לגבי קופנגן,זה באמת אי מיספר 1 בכל מה שנוגע למסיבות,וגם מבחינת האוירה והשמחה והאנשים,חוץ מזה גם בעיני מכל האיים המתוירים זה אחד האיים שהכי פחות יתקלקל,ואם יוצאים מהדרין(איפה שכל הישראלים תקועים להם),אפשר להנות גם מהיופי הפראי של האי,והמבחר הרב של החופים השקטים שם,לגבי קוטאו,אני לא מומחה לצלילות,אבל על תצפה ליותר מדי,לדעתי דווקה בצד שני של האיים,באזור של קופיפי הצלילות יותר יפות(המים שם יותר צלולים),לגבי קוצנאג,אישית לא ישנתי שם,לפי מה שידוע לי מאנשים שהיו,נחמד שם,אבל יכול להיות באמת שאם אתה הולך לשם בתור רווק אתה תשתעמם,לגבי פוקט,זה האי הכי מסחרי בתאילנד,ובאמת יש לא מעט אנשים שהיתאכזבו ממה שהולך שם,אבל לרב זה אנשים שישנו בחוף פאטונג,שזה באמת לא חוף יפה במיוחד,אבל יש לך אפשרות ללכת לחופים שקטים ויפים הרבה יותר,והפלוס שיש שם הרבה אטרקציות,על כל יש לך רק שבועיים וחצי,,אז זה לא הרבה,ועדיף לך לדעתי להיתמקד באיים שקרובים אחד לשני,אני הייתי הולך על קוסמוי 5 לילות,קופנגן שבוע,שאר הזמן קוטאו אם אתה בעיניני צלילות,או שבמקום קוטאו,תסע לפאטייה(שעה וחצי מבנקוק),זה אמנם לא אי,אבל יש שם חיי לילה טובים,אם תצטרך לדעת עוד משהו תגיד,תעשה חיים

miki872

New member
תודה רבה!!!

אני טס עם עוד חבר שלי, אבל יש חברה שמחכה בארץ

הולכים להנות, באיים זה מסיבות בטן גב, לוא דווקא חיפשתי המלצות, אלא יותר בקטע של לדעת מה בדיוק קורה בכל אי כדי שאני לא אגיע מופתע לגמרי.

עשית לי קצת סדר, תודה!

treksale

New member
אני מחלק את האיים ככה

קופנהגן אווירה סבבה מסיבות מחירים טובים
קוסמי מבוגר יותר יקר יותר והמוני יותר
קופיפי יקר מבוגר אבל מדהים ביופיו
קוטאו ספרי צלילה חובה !!!!!
קוצאנג אף פעם לא מצאתי סיבה לסוע לשם
קנצנבורי טעימה אחרונה של חוף לפני הנסיעה הביתה

הייתי במצבר כמעט שנה וחצי בתאילנד כמעט שנה העברתי בקופנהגן

kogawa

New member
שם זה קובן-האוון - "נמל הסוחרים" (-:

למרות שהאוכלוסיה הערבית המאכלסת את דאון-טאון קופנהגן מבטאת זאת אחרת...
ובאמת הגיע הזמן שמישהו יעשה סדר באיים שלא יהיו מפוזרים ככה משני צידי חצי האי המלאי.
ממליץ לרכז במקום אחד ולחבר ליבשת...

prizman

New member
אני מניח שלשיטתך

גם JERUSALEM לא נמצאת בישראל אלא רק YERUSHALAYIM
זה די מתחיל לשעשע.

קנצנבורי טעימה אחרונה של חוף לפני הנסיעה ...

ידידי,קנצנבורי בכלל אינה אי...
אתה אמיתי?

למעלה