סדרת פילים

תמרוטמן

New member
סדרת פילים

הסורק, כהרגלו, התעלל קצת בצבעים המקוריים של הטושים היקרים שלי, בסופו של דבר אני פשוט אצלם את הכל במצלמה הדיגיטלית... יש גם כמה פילים שיוכלו להתאים לתערוכה הירוקה שפה..
אתם מוזמנים להעניק לכל פיל שמות חיבה. אני טרם הספקתי

eranoz

New member
כל פיל פה זה פיל אני ממש מורשם

אני חושב שהם יכולים לתפוס מקום של כבוד בתערוכת ה"פיל הפילאי" הם פשוט עושים לי את זה לחלוטין ובגדול
הפילים האלה גזעיים והדבר האחרון שאתה יכול להגיד עליהם זה שהם אפורים. אבל גם עם התוית ירוקים הם לא ממש מסתדרים. תביאי פיל שהוא גם ירוק וגם גהה בזה לא פיל שהוא בין השאר גם ירוק. אבלללללללל בכל מקרה זה רעיון אדיר לתערוכה ואם מנהלי הפורום יסכימו אין לי בעיה להכריז עליה

באמת פילים לעיניין :)

מלא בהומור, מזכיר לי את הצסנה מדמבו הפיל המעופף שדמבו והחבר העכבר עפ הקול המעצבן שלו משתכרים.

eranoz

New member
אפרתושולי פליזזזזזזזזזזזז../images/Emo92.gif

בואו נארגן גם תערוכת "הפיל הפילאי"

עטרה ב ט

New member
אוי, הפיל ששוכב על הגב כל כך מקסים!

איכפת לך אם אני אעתיק אותו ואמסגר ?

תמרוטמן

New member
הפילים שלי לא שוכבים על הגב..

סוריאליסטי, סוריאליסטי, אבל בכ"ז - התחשבות במימדי הענק שלהם.. :) הפיל השלישי סתם מוזר מארץ המוזרים, השפעה משיעור חסר תכלית בבי"ס... אבל הוא אתגר לשכל - תמצאו את הפיל! :)

SC

New member
תמר ברוכה הבאה לפורום

החביב, הזה. פילים משגעים, התאהבתי בכל אחד מהם. סגנון מעניין מאוד וכן זה נכון הסורק אוהב לעשות צרות אבל אפשר להתגבר עליו. יש כאן דרישה מערן להקים גלריה של פילים, אז בשמחה אני מאוד אוהב פילים ויש לי כבר כמה עבודות בנושא ואם תהיה הענות מצד החברים נפתח גם גלריה כזו. אז קדימה מוכשרים שכמותכם לשרשר פילים בבקשה
שולי

למעלה