סדרת ספרים משונ קצת...

greenkid

New member
סדרת ספרים משונ קצת...

הצלחתי להשיג שישה ספרים (יצאו בארץ ב1994) שממשיכים את אירועי הטרילוגה אחרי שהושמד כוכב המוות השני ולוק שיחרר את אנקין והרס את הקיסר... בספרים האלה מגלים שלפאלפטין יש בן שנקרא טריקלופס ונכד שנקרא קן והוא גר באיזו עיר אבודה של הג'דאי שמנוהלת על ידי דרואידים בסוף אותו קן מצתרף למורדים ועוזר להם לכלוא את את נביאי הצד האפל בתוך העיר או משהו כזה מכיוון שאני לא ממש מתמצא בכל מה שקרה אחרי הסרטים רציתי לשאול אם המידע בספרים האלה הוא אמיתי או שאלה סתם ספרים של סופר כושל שלא היה לו מה לכתוב אז הוא החליט לכתוב סתם סיפור שקשור למלחמת הכוכבים אם מישהו יודע מה קרה אחרי הסרט השישי אני אשמח מאוד אם הוא יוכל להגיד לי אם המידע הזה נכון ואם לא מאיפה אני יכול להשיג ספרים עם מידע נכון לגבי כל האירועים שקרו אחרי הסרט השישי

ROZELESS

New member
כשאתה אומר 94 .. זה עושה לי גל של

נוסטלגיה .. כי אני זוכר שחבר שלי קנה אותם טריים מהמכבש .. ואני בכל אופן אהבנתי אותם ... אהבתי את האיורים שהיו בספר בכל אופן ...

המידע אמיתי... זה באמת קרה (?!)

מה שבאמת קרה אחרי הסרט השישי זה חשבון הבנק של לוקאס שוה הכפיל את עצמו... מעבר לזה, זה הכל פרי דמיונו של סופרים אלה ואחרים, בתיאום עם אנשיו ומשרדו של לוקאס... הוא לא מתנגד לעוד תמלוגים...

Lu Tze

New member
תקשיב לי טוב:

תאסוף את הספרים. תניח אותם בשק. התרחק לפחות 100 ק"מ ממקום מגוריך (רק אל תעז להתקרב למקום מגוריי עם הספרים האלה). הנח את הספרים. בקש ממישהו אש (או אם אתה הטיפוס שאוהב לבוא מוכן, קח איתך גפרורים). הצת את האש. הדלק את השק. נוס על נפשך. קראתי ספר אחד מזה, אני קורא לזה "צמרמורת: גירסת מלחמת הכוכבים", זה כתוב בצורה כל כך חובבנית וגרועה... אה!!! הדבר היחיד שבגללו סיימתי את הספר הייתה העובדה שלמי שכתב את זה לא היה ממש כח אז הספר הוא בן 100 עמודים מקסימום והמילים שם בנויות משתי הבהרות ומטה. אין לספרים האלה שום אישור רישמי וטוב שכך! מה שקיין אמר נכון.

lord moul

New member
גם אני קראתי אותם...

קן, ילד מעצבן ומיתלהב.. יותר גרוע מאנקין... אבל יש EU יותר גרועים...

Lu Tze

New member
EXPANED UNIVERSE

כל מיני ספרים קומיקסים ושאר ירקות שממשיכות (או מקדימות) את הסרטים. ולמול, תן דוגמא אחת של EU יותר גרוע מזה. לא מאמין שמישהו יכול להיות בעל כישרון כתיבה יותר גרוע מזה.

lord moul

New member
אני לא מדבר על רמת הכתיבה

אני מדבר עם העלילה. מצאתי ספר שקוראים לו: THE BRAIN SPIDERS ATTAK WTF?!

Sith Master

New member
לקחתם ללב../images/Emo19.gif

ספרים כמו "הכפפה של דארת' וויידר" הם ספרי ילדים. רשמית. לכן אין לקחת ללב, ולתת אותם לילדיכם (VP זה רמז).

למעלה