סדרת מרגנית

Danial***

New member
סדרת מרגנית

תמיד אהבתי את סדרת מרגנית, יש לי בבית ספרים רבים מהסדרה. גם מהישנים יותר ,שלצערי כבר לא יוצאים לאור, וגם מהחדשים יותר. לכך כשקראתי בעיתון לפני כמה ימים שניתן לעשות מנוי על סדרת מרגנית, שמחתי מאוד. אני כבר עשיתי מנוי ויכולה לספר לכם שהמנוי הוא ל6 ספרים, במחיר מאוד משתלם ושהבחורה הנחמדה מההוצאה גם שולחת אימייל עם כל הפרטים, ועם רשימת הספרים שעתידים לצאת במהלך השנה - כך שאפשר להזמין גם מהם ולקבל אותם ברגע שהם יצאו לאור. מאחר ואסור לפרסם מספרי טלפון - אם מישהו מכם מתעניין אשמח לשלוח לכם את מס' הטלפון והשלוחה המתאימה במסרים הפרטיים.

Boojie

New member
מרגנית זו לא הוצאה, זו סדרה.

ההוצאה היא זמורה ביתן. (או זמורה לבד, תלוי בתקופה).

Rivendell

New member
גרר.. אני יודעת את זה, האצבעות שלי

לא
(שונאת שזה קורה. אני חושבת מהר מדי).

Arana

Well-known member
מנהל
יש כרטיס חבר מועדון?../images/Emo3.gif

מקבלים הנחה עם המנוי הזה? יש למרגנית המון ספרים נהדרים, אבל התקציב, התקציב...

Danial***

New member
בטח שיש הנחה!

6 ספרים ב258 ש"ח במקום 398 ש"ח (140 ש"ח הנחה). לדעתי, עם הספרים הנפלאים שיוצאים בסדרה זה משתלם. אני, אישית, ממליצה בחום על כולם אבל בעיקר על "טאק לנצח", "כפר אשמדים", "ילדת הגבעות" ו"העי"ג".

mm130

New member
כפר אשמדים? ../images/Emo18.gif

שנאתי אותו. כל עמוד בו. בכל זאת קראתי
. לאורך כל הספר הרגשתי שזה חיקוי של הארי פוטר (יכול להיות שהוא ייצא בכלל לפניו?), הסוף היה קיטשי- והספר הציג עלילה פשוטה בלי בשר. יאק.

Danial***

New member
ואני דווקא אהבתי.

זה אכן יצא הרבה שנים לפני הארי פוטר וזה ממש לא חיקוי שלו. ואני מודה, הרעיון של הספר לא מקורי - ילד נשלח לפנימיה עם מורים מוזרים ודברים מיסתוריים מתרחשים סביבו - רעיון חרוש ביותר. אבל, דרך הכתיבה של הסיפור וההומור השחור העוקצני - עושים את הספר הזה לספר טוב. הרעיון חרוש ולנו הקוראים, אני מודה שהסוף קצת צפוי, אבל לא הרעיון הוא העיקר - אלא איך משתמשים ברעיון. אני אישית, קראתי אותו כבר כמה פעמים וכל פעם נהניתי וצחקתי מחדש.

למעלה