סדרת מוצרי הגנה טבעית מהשמש של מורז-ביקור

Fun Fair

New member
סדרת מוצרי הגנה טבעית מהשמש של מורז-ביקור

ביום חמישי לפני כשבועיים, שמחתי להשתתף במפגש בהשתתפות כמה מנהלות פורומים ובלוגריות בפוז עם נציגי חברת "מורז" - מנכ"ל חברת מורז, מנהלת השיווק והנטורופתית הראשית של החברה (טוב, נו, את דעתי החיובית על החברה- כולם מכירים). מטרת המפגש היתה להציג ולהכיר לראשונה את סדרת מוצרי ההגנה הטבעית מפני השמש של החברה. כמה מילים על החברה- מורז היא חברה ישראלית ותיקה (בת 25 שנים..) אשר מתמחה בפיתוח, ייצור ושיווק של מוצרים קוסמטיים ופרא-רפואיים. מדובר על חברה "כחול לבן" למהדרין, משמע- כל הפיתוח, הייצור (כולל גידול הצמחים) והשיווק מתבצעים בגליל. סנובף, במורז לא מבצעים ניסויים בבעלי חיים וכן קיימת ראיה "ירוקה" ואקולוגית, תוך שימוש ברכיבים מתאימים וביטול שינוע החומרים על ידי מיקום המפעל בצמוד בשדה הצמחים. המרכיב העיקרי במוצרים הינו מיצוי של שורש המצח הקרוי ארכובית הציפורים, או בעברית: פוליגונום.
הצמח הוכח כיעיל לעצירת דימומם, טיפול בכיבים כרונייים, איזון רמות סוכר, איחוי פצעים וכו'. כמו כן, חלק ממוצרי מורז הינם בעלי אישור האגודה הישראלית לסכרת ביניהם - שמן לטיפול בפטרת הציפורניים והכפתן (קרם לטיפול בעור כף הרגל). סדרת המוצרי ההגנה בטבעית מפני השמש מכילה 5 מוצרים (מתוכם קבלתי להתנסות 3 מוצרים אשר מודגשים) - קרם הגנה מפני השמש לעור בהיר מאוד, מקדם הגנה 50spf. קרם הגנה מפני השמש לעור כהה ושזוף, מקדם הגנה 15spf. קרם הגנה מפני השמש לעור בהיר, מקדם הגנה 30spf. קרם הגנה מפני השמש לעור הפנים, מקדם הגנה 50spf (הקרם מכיל חומר משקם עור, מה שהופך אותו לקרם פנים + קרם הגנה) קרם הגנה מפני השמש לתינוקות, מקדם הגנה 50spf.. קרם ההגנה לתינוקות הועבר מיד לאחיינית בת השנתיים של הזוגי. מה אגיד ומה אומר? השמחה גדולה! גיסתי מרוצה עד מאוד מהעובדה שהקרם נעים ואין לו ריח "איכסי" של קרמי הגנה אחרים. היעילות שלו מדהימה (אחרת השתובבות בגן, בים ובחצר הבית) והקטנה, ששפשפה את העיניים אחרי שנמרחה, הודיעה בשמחה ש"זה לא שורף!"
כלבנונית מצויה (בעלת עור בהיר מ-א-ו-ד), אני לא זזה מהבית בלי קרמי הגנה. אפילו למייקאפ שלי יש מקדם הגנה... אני כבר שבועיים מתמרחת לי בקרמים לפנים ולגוף ו..תענוג. הריח נעים מאוד, ההרגשה שמנונית לרגע אבל נספגת במהרה ואפילו הצבע (שהציק לי בקרם הידיים) הוא חלבי ולא מאיים. האריזה נוחה מאוד לנשיאה בתיק והמחיר הוגן. לדברי העלון, לקרמים יש יכולת לשקם נזקי שמש. לשמחתי- אין לי רבים כאלו וגם לו היו, לא ניתן לבדוק בתקופת זמן כה קצרה, אך אין ספק שזה בונוס רציני. בשורה התחתונה- מומלץ

היי מצטרפת לפה ../images/Emo13.gif ובאותה הזדמנות ממליצה על

קרם הידיים שלהם! נפלא נפלא! נספג, ריח עדין ועושה ידיים חלקות! חברה מצויינת! וישראלית

foggy night

New member
תודה על הסקירה

נתקלתי היום בפארם במוצרים האלו והיו לי תהיות. אני אוהבת את מורז (הכפתן שלהם מעולה וגם האיקסטוש!) ולא קניתי רק כי קניתי לפני יומיים את תחליב הזהב של אנה לוטן - וגם הוא לחות עם הגנה, אז אין לי צורך להחזיק שניים... נ.ב - אני מוחה על זה שאדומים לא מקבלים מוצרים להתנסות!

Fun Fair

New member
אני אזרוק מילה טובה..../images/Emo6.gif

והמוצרים אכן נהדרים ושווים כל שקל.

pixiER

New member
מצטרפת להמלצה

ואחרי שבועיים של התנסות בתכשירים אני בהחלט יכולה לומר שיש להם לקוחה חדשה ונאמנה... בתור אחת ששמה תכשירי הגנה גם בחורף, וגם כשרק יוצאת לזרוק את הזבל, ומצד שני עוסקת בספורט אינטנסיבי, הקרם הוכיח את יעילותו, נשאר על הפנים והגוף, מגן לאורך זמן, לא שורף בעינים (וזה חשוב!!!! זו הרגישות הכי גדולה שלי והמקור לבררנות בקרמים) ובעיקר, משאיר אותי לבנבנה, כמו שאני אוהבת... זהו הקרם החדש בתיק הקבוע שלי....

למעלה