סדרת מד"ב טובה

[TNT]

New member
סדרת מד"ב טובה

תיגידו איזה סדרות מד"ב טובות יש כיום חוץ מאנטרפריז וסטארגיט? בארץ כרגע אין כלום שלא בשידור חוזר חוץ מאנטרפריז אבל אני רוצה לדעתאם יש למה לצפות או מה להוריד דרך אגב הסדרה מלאך שחור היתה רק שתיי עונות נכון?

HyperNovA

New member
אממ יש לי כמה הצעות...

אוקיי אז ככה: יש ב AXN את אנדרומדה, שהיא אגב מבית היוצר של ג'ין רודנברי. סידרה טובה מאוד והיא כעת משודרת בעונתה השלישית. הסידרה היא נחמדה ועתירת אפקטים, אך היא לא מגיעה לקצוות של היבלות על כפות הרגליים של STAR TREK... מצטער
נראה לי שעדיין משדרים את QUANTUM LEAP בערוץ 10, שזאת סידרה מאוד טובה ואפילו מצויינת משנות השמונים אני חושב. הסידרה היא על חוקר שכל פרק מגיע לגוף של מישהו אחר בהיסטוריה וצריך לעזור לו על מנת להמשיך לגוף הבא. בכל מקרה, השחקן הראשי בסידרה הוא לא אחר מאשר השחקן שמגלם את קפטן ג'ונתן ארצ'ר... רק קצת צעיר יותר...

[TNT]

New member
אין לי AXN

למרות זאת אנדרומדה יש לי כמעת את כל הפרקים על המחשב מהעונה הראשונה וכמעת את כל העונה השלישית למרות שבצפיה אני עדיין בסוף העונה השניה דרך אגב מישהו רוצה לעשות החלפות בפרקים יש לי עוד כל מני סדרות וכמה סרטים. בכל מקרה אנרומדה באמת אחלה סדרה אבל אבל אחרי שאני אגמור לראות אותה אני לא יודע מה להוריד העונה הבאה עם בכלל הולכת להיות כזאת לא נראה לי תשודר בקרוב בכל מקרה מזל טוב לכוכבת הסדרה לקסה דויג ולמיקל שנקס. דרך אגב הסדרה מלאך שחור מרגיזה אותי בגלל שהרעיון שעומד מאחורי הסדרה הוא טוב אבל הסדר ... לא!! (אבל מי יכול להתלונן כשג'סיקה אלבה על המסך) ודרך אגב בינתיים שמתי לב שיש איזה סדרת מד"ב חדשה בערוץ שלוש אודיסאה 5 אבל זה ממש לא נראה לי שווה צפייה

רנדל

New member
אפרופו מלאך שחור

ביום חמישי בערוץ 3 בכבלים התחילו עונה נוספת של מלאך שחור, ואני חייב להודות שלא ממש עקבתי אחרי הסדרה (פרק פה ופרק שם), אבל בפרק ששודר אמש נהרגה הדמות המרשעת הראשית, שנראתה בתחילה מוכרת לי מאיפה שהוא, (אוליי בגלל חוסר הקמטים באף), ואז נפל האסימון - זו היתה ננה ויסטור (אם אני לא טועה) הלא היא קירה נריס מחלל עמוק 9... מעניין מתי יחזירו אותה (את DS9)....

Lu Tze

New member
אודיסאה 5 נראית לי כמו סידרה נהדרת.

גם רעיון יפה, אבל אהבתי במיוחד את דרך הביצוע. לעזאזל, הפרק הזה הזכיר לי את הפן האנושי בטרק יותר מרוב פרקי ENT וויאג'ר (למרות שבמקרה של וויאג'ר המשימה קלה במיוחד, ויסלחו לי כל אוהדי הסידרה).

itstzar

New member
בקשר לזינוק לאתמול אתה לא מעודכן../images/Emo13.gif

לפני שבועיים סם בקט זינקבפעם האחרונה לתוך קפטן ארצ'ר בעונה השנייה של אנטרפרייז

Bajoran Priest

New member
המממ-המממ.......מממ...מ..מ..מ..מ...

יש גם את ג'רמיה שבדיוק סיימה עונה. סדרה שווה צפייה לעניות דעתי. ויש את באפי שהסתיימה לא מזמן בארה"ב אחרי שבע עונות ואת אנג'ל שתתחיל עונה חמישית בקרוב.(זה אמנם פנטזיה ולא מד"ב, אבל אי אפשר להיות יותר מדי בררניים)(וחוצמזה אלו סדרות טובות). ואם נסתכל טיפה יותר לעתיד אז אמורה להיות סדרת בת של סטארגייט.

HyperNovA

New member
באפי ?! פיכס !

אני חושב שאני הטרקי היחיד ששונא את הסידרה באפי... עד היום לפחות, משיחותיי עם טרקים מחול הבנתי שאם אתה טרקי, אתה חייב גם לאהוב באפי. בכל מקרה אני לא אוהב ! סידרה משעממת, ריקנית ושטוחה שקצת אבל קצת חוזרת על עצמה. בכל מקרה, לגבי ג'רמיה, היא סידרה מצויינת מבית היוצר של מה שמו שיצר את בבילון 5. האמת גם ניתן לראות את זה בקלות. אני התחלתי לראות בבילון מעונתה השנייה, ולקח לי משהו כמו 4,5 פרקים כדי בכלל להתחיל להבין מה קורה בלי להרדם, ואז פשוט הסידרה הפכה למתרתקת. כך גם בג'רמיה, שבתחילה הייתה די יבשה ולאט לאט תפסה כיוון. חבל רק שהעונה נגמרה... למישהו יש מושג כמה עונות יש לה ? והאם מתכונים לצלם עוד ? אגב, דראיתי תקציר לסידרה שתחליף אותה, אודיסיאה 5 --- מ-ש-ע-מ-ם ZZzzZZ

elrondd

New member
ג'יי מייקל סטרניסקי

התחיל בבילון 5 (למעשה היה תסריטאי בTOS) עבר לכדוה"א הקונפליט האחרון ועכשיו ג'רמיה

sysiphus

New member
JMS לא קשור ל-E:FC

הפרויקטים הגדולים של JMS היו בבילון 5 (וקרוסייד) והעכשווי - ג'רמיה. יחד עם כמה חלטורות קודמות בסדרות מצוירות נוסטלגיות - He-Man, Captain Power ו-The Spiral Zone. אה, ויש לו קרדיטים בסדרה הגריאטרית "רצח במשיכת קולמוס". הפיילוט של Earth: Final Conflict נכתב ע"י ג'ין רודנברי למי שלא יודע, ומייג'ל החליטה לקחת את הפיילוט ולהפוך אותו לסדרה. לכן היא נקראת Gene Roddenberry's Earth: Final Conflict... כדי להוסיף להדרה ויוקרתה. לא נראה לי שזה עזר לה, היא בכלל קיימת עדיין...?

Chakotay

New member
היא קיימת...אנדרומדה

היא המפיקה הראשית שם, אבל האמת שאני לא מת על הסדרה.

Bajoran Priest

New member
לא אומרים פיכס על אוכל.

וברצינות, צר לי שאתה חושב כך, אבל על טעם וריח אין להתווכח. בכל מקרה, הרשה לי להביע התנגדות קיצונית לתיאור שנתת. ובקשר ל"חוזרת על עצמה", ובכן, זה ברור שלא התעמקת בסדרה או בביקורות עליה, כי הסדרה הראשונה שעולה לי בראש כ"לא חוזרת על עצמה" היא באפי. באחריות. מה שכן אני לא מבין את הדחף של אנשים להביע ביקורת קיצונית על נושאים שהם לא מבינים בהם.. אני יודע שאני לא עושה את זה..(משתדל לפחות)

HyperNovA

New member
אתה צודק

גם אני שונא שאנשים מביעים דעה על דברים שהם לא מבינים בהם, כמו חברים שלי שיורדים עלך ST ואומרים שזה סתם זבל עם חלליות וחייזרים שרק חנונים צופים בזה... לכן יכול להיות וכנאה שבאמת הביקורת שלי מוטעית. אבל אני צפיתי בפרקים אחדים ובוא נגיד שלא אהבתי...

Bajoran Priest

New member
עכשיו זה כבר נשמע יותר טוב :)

מאיזו עונה ראית את הפרקים? העונה הראשונה(לדעת רבים) ממש לא משתווה לבאות אחריה, ובכלל, בכל סדרה, לא כל שכן סדרות כמו סטאר-טרק ובאפי, המשמעות העמוקה נמצאת מאחורי השורות והבנה של הסדרה דורשת צפייה ביותר מפרק אחד, או אפילו כמה פרקים(ובמיוחד בסדרה כמו באפי עם עלילה מתמשכת מורכבת. מה אמרת על בבילון? בפרקים הראשונים שראית כמעט נרדמת כי לא הבנת כלום?). בוא ניקח דוגמא- נאמר שמישהו במקרה פותח את הטלוויזיה ומגיע לאחת מסדרות הטרק. מה הוא רואה? "קפטן, אנחנו מותקפים!" "המגינים ב47% !" וכו' וכו' הוא מעביר ערוץ. למחרת הוא פוגש במקרה עוד פרק. הפעם הטכסט הוא זה- "קפטן, הם קוראים לנו." "און סקרין" "אם לא תחזירו לנו את הגביש שלנו נשמיד אתכם!" "כוננות אדומה!" "המגינים ב47% אחוז!" הוא שוב מעביר ערוץ. מה המסקנה שלו? שסטאר-טרק(לצורך העניין, הדוגמאות הנ"ל יכלו להופיע בכל אחת מהסדרות) זאת סתם סדרה שטחית, שחוזרת על עצמה וחסרת כל תוכן משמעותי. אני ואתה וכולנו יודעים שזה לא נכון.

Bufreak

New member
../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif

באמת חבל לי שאנשים ממהרים לשלול את הסידרה. נסו לראות כמה פרקים. אני יכול אפילו להמליץ על כמה פרקים שיוכלו לשנות את דעתכם בקלות. ו"באפי" ממש לא ממחזרת
כל עונה היא שונה לגמרי מהעונות האחרות. Take my word for that...

Lu Tze

New member
ואם כבר הזכרת בטעות 47,

אני מניח שהרוב כבר קראו את זה, אבל אולי יש איזה אחד או שניים שלא. אגב, שווה להיכנס לחלק של ST ב-ISF. לאחרונה הם מעדכנים שם המון.

TUVIX

New member
אתה לא לבד גם אני שונא אותה

ובקשר לג'רמיה SCIFI הזמינו עוד שני עונות בקשר לצילומים לא ידוע עדיין עם התחילו בהם

למעלה