סדרת הטרק החדשה...

deddy23

New member
סדרת הטרק החדשה...

אני מניח שבזמן שכולם עסוקים היום בשאלה עוד כמה עונות תמשך אנטרפרייז, אם היא תרד אחרי העונה הנוכחית כמה עונות היא עוד תמשך וכו' אין הרבה אנשים ששואלים את עצמם מה תהיה סדרת הטרק הבאה (ואולי בעצם כן...). אז עכשיו אני שואל אתכם - מה ההצעות שלכם לסדרת הטרק הבאה אם בכלל תהיה כזו אחרי אנטרפרייז ועל מה תהיה מבוססת? האם אתם חושבים שצריכים לעשות את הסדרה הבאה ישר אחרי אנטרפרייז או אפילו עוד בזמן השידור שלה כמו בעבר או הפעם לחכות קצת זמן ואז להעלות משהו חדש לשידור? אני אישית חשבתי על הסדרה הבאה ואיך היית רוצה שהיא תהיה, כל הסדרות עד עכשיו עסקו לרוב בפדרציה עם נגיעות קטנות או גדולות במינים אחרים. מן הסתם ישנם מעריצים של הסדרה שמתחברים יותר לגזעים האחרים כמו הקלינגונים או הוולקנים וכו'.. לכן הרעיון שלי הוא הסדרה : Star Trek: spicies סדרה שמתמקדת דווקא בגזעים האחרים ולא רק בבני האדם כשהרעיון המרכזי הוא בכל עונה להתמקד בגזע אחר ובאותה עונה לתת את "ההיסטוריה המקוצרת" של אותו גזע - ההגעה לחלל, המפגש עם גזעים אחרים - המלחמות, הפגישה עם בני האדם מנקודת המבט החייזרית וכמובן בהמשך העתיד היותר רחוק של אותו גזע.. - זה משהו שונה אבל אני די בטוח שזה יכול להיות יותר מרענן מעוד סדרה על הפדרציה בעבר או בעתיד היותר רחוק לא?

deddy23

New member
תוספת - זמן העלאת התוכנית..

לדעתי צריך להיות תקופה מסויימת אחרי הסיום של אנטרפרייז - שנה או שנתיים אח"כ - כדי ליצור ציפיה, במיוחד אחרי כל מה שקרה וקורה עם אנטרפרייז (כמובן שמה שקורה עכשיו בעונה הרביעית מצויין מבחינתי...)

אודו

New member
זמן

המתחיל במלאכה אומרים לו גמור, צריך לתת לאנטרפרייז את מקומה הראוי בטרק, אבל תמיד אפשר לשפר: לדעתי צריך בתחילת העונה הבאה פתאום לקפוץ נגיד שמונה שנים קדימה: האנטרפרייז NX-01 כבר לא הספינה היחידה, עכשיו היא כבר דגם ביצור המוני, אפשר להגיד גם שהיא הכי פחות טובה בגלל כל הלקחים שנלמדו ממנה ויושמו בדגמים הבאים. ארצ'ר, עכשיו כבר כלב קרבות זקן, נלחם ברומיולנים במלחמה הגדולה. מייואת'אר נהרג, פלוק איבד את ידו השמאלית וטריפ התחתן עם הושי (או מישהי אחרת..). יש כל כך הרבה דברים שאפשר לעשות במצב הזה. מי בכלל אמר שסדרת טרק חייבת לשמור על קו זמן של עונה=שנה? מה שיהיה בכלל טוב זה עם תהיה הפסקה בת שנתיים, בה המפיקים יפזרו רמזים, ושבעוד שנתיים פתאום תחזור העונה החמישית, לוגו שונה, שיר שונה, ועברו שנתיים גם. זה יהיה מגניב וטוב לעסקים לדעתי.

S h a y 9 9 9

New member
אבל ככה הם יאבדו את כל הצופים שצברו

במשך 4 העונות האחרונות ואנשים עוד שנתיים ישמעו על עונה חמישית של איזה סידרה ישנה ואף אחד לא יצפה בה.

S h a y 9 9 9

New member
אני לא בעד

בעיקרון סדרת טרק חדשה זה תמיד מלהיב ומיוחד אבל אני מרגיש שכרגע קצת מיצאו את עולם הטרק וצריך להמשיך להשקיע באנטרפרייז ולא לנסות משהו חדש. ולגבי ההצעה שהצעת- זה נשמע כמו משהו שרק מעריצים מאוד אדוקים ירצו לראות כי זה סותר את הרעיון המרכזי של סטאר טרק- לראות לאן בני אדם הגיעו- העיניין עם כל הגזעים האלו זה שהם מהווים צדדים באישיות של הגזע האנושי- וולקנים מייצגים הגיון, קלינגונים מייצגים את האלימות ומשחקי הכבוד, רומלונים מייצגים אימפריילזים, פרנגים מייצגים שחיתות כלכלית וקפיטליזם וכו' וכו'. חוץ מהבורג כל הגזעים מייצגים צדדים מסויימים במין האנושי ואפשר לראות איך בכל פרק הגזעים האלו משפרים עצמם ע"י התרחקות מקיצוניות והתקרבות לבני אדם. אם תהיה סידרה שתעסוק רק בגזע מסויים או כל פרק גזע אחר או משהו כזה זה יהיה קצת חסר תכלית מבחינת מסר.

deddy23

New member
דווקא ההפך..

בגלל מה שאתה אומר אני חושב שזה כן לכיוון של המסר - אם כל גזע מייצג צד באנושות אז בהחלט יש מה להרחיב על גזע, אבל הרעיון לא היה זה - הרעיון היה לתת "סטאר טרק" מנק' מבט שונה - הרי גם אנטרפרייז לא הייתה הרעיון הראשוני של ג'ין רודנברי.. אבל כל אחד ודעתו - אישית אני לא מעריץ אדוק של אחד הגזעים פשוט חשבתי שיהיה מעניין לראות איך דברים שראינו בתחילה מנק' מבט של בני האדם נראים מנק' מבט של הגזעים האחרים ולו רק לשם הרחבת היקום של סטאר טרק...

papal

New member
גם אני לא בעד

איזו סדרת טרק אני הייתי רוצה לראות?? תלוי אולי סדרה שתפתח את הסיפור של סוכני הזמן= וכל התקופה של המאה ה 25 אבל אז הסידרה לא תהיה מי יודע מה טרקית אלה יותר וויאג'רית סטייל (תלוי איך יעשו את זה) ואני לא חובב וויאג'ר מעבר לזה אין לי הרבה רעיונות אבל מה שהכי לא הייתי רוצה לראות זה סדרה על האקדמיה כי זה פשוט יהיה גירסאת טרק של סמולויל או במילים אחרות איכס!!!

BORG 972

New member
!../images/Emo46.gif חוץ מהבורג? היי!

הבורג מייצגים צדדים במין האנושי. (דמוקרטיה\דיקטורה מוחלטת) לפחות במה שהמין האנושי יכול\עלול להגיע אליו בניגודיות לפדרציה.

S h a y 9 9 9

New member
ממש בשוליים

אין תרבויות אנושיות שבהם כולם מחוברים למוח מרכזי... זה כל כך מטאפורי לדיקטטורה עד שזה מאבד את הקשר למטאפורה לגמרי. גם בדיקטטורה מוחלטת אין שליטה על המחשבות של הנתינים ולמרות שיש כיבוש מדינות שכנות אין לכובש תחושת שליחות של להביא שלמות לעם הנכבש.

הבורג

מייצגים את הקומוניזם הסטאליניסטי (בניגוד לקומוניזם המארקסיסטי, שדווקא מופיע בסטאר טרק בצורה קצת אחרת), בו אזרח שלא מסכים לאידיאולוגיה השלטת (דהיינו, לא מסכים אם דעותיו של הדיקטטור) נשלח ל"חינוך מחודש", והרבה פעמים לא יוצא ממנו. כמו כן, הסובייטים טענו, בדומה לבורג, שאזרחיהם הם המאושרים ביותר בעולם וניסו לכפות את דעותיהם על ארצות אחרות. ואגב, אין גם תרבות על פני כדה"א בה הכסף הוא ערך עליון. האם זה אומר שהפרנגים מאבדים את המאטפורה?

איך ידעתי שמישהו יגיד את זה

האמריקאים עוד לא הגיעו לרמה של הפרנגים, למרות שברור שהפרנגים מייצגים את הקפיטליזם.

תתש

New member
אפשר לעשות מיני סידרה

של 5 או 6 פרקים של מקסימום 6 גזעים ובמקום שהמפיקים יבחרו לבד אפשר לתת לקהל להצביע באתר של ST ולדעתי זה צריך להיות על: הוולקנים, רומיולאנים (או אפשר לעשות מיני סדרה אחת שתתאר את שני הגזעים עד להיפרדות ומשם כל אחד בנפרד), קלינגונים, טרילים(שלפי דעתי הם הכי מעניינים עם כל הקטע של השיתופים ואיך הם נוצרו), בורגים, הדומיניון לשלל גזעיו, ואו הפרנגים או הברין המיסתוריים.

n i v1

New member
בקשר לזמן

חשבתי על זה גם. שימו לב שכל זמן שסדרת הטרק היא לא טובה, אנחנו רוצים הפסקה וזמן לנשום. ברגע שהסדרה טובה- אין לנו בעיה שהיא תימשך ושיבואו גם אחרות, רק שיהיו טובות כמוה. על כן, וכמו שהבורג אומרים: time is irrelevant

למעלה