סדרת בית

Tinkerblack

New member
סדרת בית

אם לשבט הייתה סדרת בית(כמו למשל שלסדרה חברים יש את הסדרה ג'ואי או לסדרה סיינפלד היה סדרה על איליין אחרי זה) אז אם הייתם יכולים לבחור על איזה דמות הייתם הכי רוצים לראות תוכנית שתמשיך להיות מעניינת, ומרתקת ותתמקד רק בה(לאחר שהשבט מתפרק) איזה דמות הייתם בוחרים? תבחרו דמות שתהיה גם מעניינת, אם זה באיך שהיא מתנהגת, או במה שהיא עוברת בעולם החדר, אם זה ילד קטן כמו מאוד או בריידי שצריכים לגדול ככה קטנים בלי הורים ובלי כלום וכתבו למה בעצם בחרתם דווקא בדמות הזאת והייתה נראה לכם שתהיה לה את הסדרה הכי טובה והכי מענינת שיש

סדרת בת*

AKA ספין-אוף. בארור שסלייד
למה להסביר

vegan girl

New member
לואד כמובן

זאת תמר.... VEDS GIRL דפוש תרצח אותי... התשתדרגתי...

Mrs Garfieldon

New member
אמ...*חושבת*../images/Emo184.gif|לירון|../images/Emo23.gif

אני חושבת שזאת צריכה להיות דמות שולית שכזאת... לא אחת מהיותר ראשיות... אולי גל. זה יהיה משהו כמו "איזה אסון! הרול הימני יצא חצי מילימטר יותר ארוך מהרול השמאלי!"

Tinkerblack

New member
אם אתם לא תורככים פאקינג להגיב

אחרי זה אל תשלחו לי מסרים על זה שחסרים כל הדיונים שעשיתי שהיו פעם אוקיי!?!? כי באמת ניסיתי לחשוב על דיוןם ורק שניים וחצי אנשים מגיבים... אז אם אני עושה מה שמבקשים ממני ועושה עוד דיונים כמו פעם או אפילו מנסה להחיותאת הדאד פורום הזה שתפו כאן פעולה אנשים לא תמותו מזה יום טוב

קרניjack

New member
שלי../images/Emo104.gif

הכי מעניינת נראה לי היתה סידרה עם ראם, עם כל השגעונות שלו והכל, אבל הייתי רוצה סדרה על ג'ק או ואד! בכל אופן אם היה המשך לכוח לחיות הייתי רוצה סדרת בת למייגן ושגיא

Ivy Riddle

New member
אמ...

אמבר כי היא ממש דמות מעניינת כנ"ל גם רם עפם כל השגעונות שלו וגם גל ווד כי אני ממש אהבתי אותו ולמה לא מחזירים את שסה? (כן מאוד אובסבית בנושא)

ב ו צ י

New member
אמממ.. אני מניחה שאבוני../images/Emo12.gif../images/Emo3.gif

כי אבוני היא הדמות הכי מורכבת שהאופי שלה הכי השתנה בהלך העונות.. אני מניחה שהדמות של יוכלה להתפתח עוד לכל הכיוונים וגם משם להמשיך ולהשתנות.. לכן סידרה שתיהיה רק עליה תיהיה מספיק מעינינית כדי למשוך קהל

קטרפי

New member
אוף, בשביל מה../images/Emo35.gif../images/Emo110.gif

יש דמויות כמו לקס שבהתחלה ניראה סתאם מניאק, אבל ככול שהסידרה התפתחה ראו כמה הדמות שלו מורכבת ומתוסבכת יותר ממה שאפשר לחשוב (ובגלל זה הוא גם נהייה הדמות האהובה עליי ובכול הצביקה פיקים שכתבתי הוא היה הדמות הראשית) אבל לדעתי, ספין אוף על דמות מסויימת יכול רק להמאיס אותה. בשביל מה צריך את זה בכלל

מיוני

New member
אמממממ../images/Emo107.gif

קשה בעיקרון הייתי שמחה על כל סדרת בת אבל הייתי שמחה אם היו עושים סדרה על ראם(מקווה שאת סולחת קרן) ועל אבוני כי אין מה לעשות היא שולטת וכמובן שגם את שיר שולטת!!!!!!

למעלה