סדרי עדיפויות

אבי גבע8

New member
סדרי עדיפויות

אני קורא כאן כבר כמה ימים את ההתכתבויות כאן על מה חסר בעיר וחושב לעצמי כמה נעים לתושבי רעננה שמה שמטריד אותם זו חניה בריכת שחיה וכו... המציאות במזרח התיכון משתנה ,הסלמה עולמית דרמטית בפגעי טבע ,חלק גדול ממוסדות החינוך ברעננה אינם מוכנים לפגיעת טילים ורעידת אדמה (25 גני ילדים ו-10 בתי ספר )ואין תוכניות פיתוח לשיפור הדבר. אכן כל עם מקבל את המנהיגים הראויים לו וכל תושב מקבל את הנהלת העיר הראויה לו,כנראה חניות ובריכות שחיה מועדפים על חיזוק מבנים ומיגון לעת חירום ברעננה כי אך חושב התושב האיכפתי ברעננה. אני קורה לתושבים שאיכפת להם הקיום להיות איכפתיים,והלוואי שאני טועה.

חגיתלה

New member
אני מוצאת טעם נפגם בהודעתך זו

יש בה התנשאות ויוהרה. תושבי רעננה מוטרדים בחודשים האחרונים ממגוון רחב של בעיות הקשורות בהנהגת העיר. וכן. ניצול לטובה או לרעה בכספי ציבור הוא אחד מהם. לצערי לאחרונה כל ההודעות ממך אבי נוגעות ועוסקות בנושא אחד בלבד אשר לדעתך הוא הנושא החשוב בימים אלה. איני חולקת על כך שחיזוק מבנים ואבטחתם לקראת כל מיני צרות טבע הוא חשוב, אבל לא רק זה חשוב. ולבוא ולזלזל במה שמטריד אחרים זו יוהרה. ילדיי לומדים בשניים מבין מוסדות הציבור שעליהם אתה מדבר. ולבוא ולהגיד כי איננו מוטרדים מכך או פועלים לשינוי המצב מבלי לדעת זאת בוודאות זו יוהרה והתנשאות. וחבל. כי בעבר הודעותיך היו בעלות טעם ועניין רב ואהבתי לקרוא את תשובותיך בנושאים שונים.

אבי גבע8

New member
מיגון מוסדות החינוך

נא הפרידי בין הנושא לבין הדרך להשיגה,מכבד את אמירתך באשר לדרך ,כל אחד ודרכו וטוב שכך,מידי פעם אני מעדיף לנער מערכות על ידי אמירה בצבע חזק כשמדובר בחיי אדם,מציע שתתני קולך למען שינוי סדרי עדיפויות העירייה,זה כבר לא צחוק...

חגיתלה

New member
מנין לך שאיני נותנת קולי?!?

בדיוק לזה התכוונתי בהודעתי הראשונה. אינך יודע אם וכמה אני פעילה והיכן. ורק לידיעה - אני דווקא פעילה.

אבי גבע8

New member
חגיתלה

אם את אם לילד\ה בגן ברעננה זה נראה לי הגיוני אך אם את אם תלמיד\ה בבית ספר ברעננה אז הרשי לי לומר לך שועד הורים מרכזי בראשותה של עדינה לא פנו עד היום לעירייה בדרישה לשיפור המיגון.לידיעתך.

אבי גבע8

New member
ועד הורים ישובי

ועד הורים ישובי עוסק במה שנראה בעיניו חשוב. לא אגיב על הביטויים הזולים שאת מפזרת כאן. אגב,לפני חצי שעה היתה פגיעה ישירה של טיל גראד על בית מגורים בבאר שבע ואף אחד לא נפגע כי כולם ישבו בממ"ד.

אבי גבע8

New member
חנה

תקראי על מה עניתי לך ותביני מי אמר דברים לא ראויים. אינני מצפה ממך להתנצלות כי ביטוייך הם ממש בעיה פרטית שלך.

אבי גבע8

New member
"מפזר דיסאינפורמציה. ואין לך מושג ירוק"

הם ביטויים לא הולמים לחבר האתר וודאי לא למנהל פורום. אינני יודע מי מכתיב לך אינפורמציה מגמתית ומין הראוי לדבר איתי באופן פרטי ולא באתר הזה לפני שאת מכנה אותי בביטויים נבזיים כאלו. ליל מנוחה.

2 עובדות פשוטות

"ועד ההורים המרכזי בראשות עדינה לא פנו..." הינו דיסאינפורמציה שמבוססת על היעדר מוחלט של מושג לגבי פעילות הוועד. אני מבקשת לא להפוך את הפורום לזירת ספינים מהסוג הזה ועדיין מצפה להתנצלות.

אבי גבע8

New member
חנה בית הלחמי אין לך מושג על מה את מדברת

מי שנפגש עם יו"ר ועד הורים בתי ספר(עדינה) ועם ועד הורים גנ"י(ליבנת ומיכל) הייתי אני לא את! ישבתי אתם בתוקף תפקידי כיועץ לועד הגנים,בפגישה העלנו את נושא מיגון מוסדות החינוך , ועד גני ילדים עדכן שפנה לחופרי בנושא ודרש ממ"דים לגנים בעדיפות עליונה,עדינה מסרה שלא פנתה בנושא לחופרי ושאינה רואה נושא זה בעדיפות גבוהה. אז מי כאן מפזר דיסאינפורמציה? אני או את? אני מודיע לך שאמשיך בשליחותי זו באתר זה בנאמנות לתושבי רעננה למרות שאת מנסה להשתיק אותי,מחר אגיע למשרדי הנהלת "תפוז אנשים" שהם מעסיקיך וההמשך תלוי בהם.

קצת צניעות, אבי

נכחת בפגישה קצרה בעניין אחר. למיטב זכרוני אינך חבר בוועד ההורים או פעיל בו. הדיון ההזוי הזה נגמר.

אבי גבע8

New member
חנה את חולמת

היתה ישיבה בת שעתיים...אין לי מושג מה עובר עליך...מי מכתיב לך מה לכתוב?

חגיתלה

New member
אבי, למיטב ידיעתי זה לא מדוייק

ואני רואה שגם חנה ענתה לך על כך. אני מנסה להבין מהו האינטרס האישי שלך בעניין. אתה כבר כמה שבועות מקדם כאן עניין אחד בלבד ועונה רק למה שקשור בעניין הזה. הוא חשוב. נכון. אבל יש עוד נושאים חשובים בעיר. ואם נכחת בפגישה אחת מיני רבות, אני מניחה שהעדכון שאני מקבלת מכל פגישה הוא שונה מעדכון מפגישה אחת ויחידה בה נכחת.

ATAF151

New member
תמיד יש דברים חשובים וחשובים יותר

אי אפשר להתעלם מנושא רק כי יש נושא חשוב ממנו. גם אני יכול לשאול אותך איך אתה מתפנק בנושא מיגון מוסדות החינוך, בזמן שיש ערים אחרות שנמצאות בסיכון גדול בהרבה מרעננה. ומצד שני מה פתאום אנחנו מתעסקים בזה בזמן שיש לפחות מיליארד אנשים בעולם שנמצאים בתת תזונה. אתה מדבר על סכנה מסויימת ובינתיים מידי יום אלפי תינוקות מתים בעולם מרעב.

למעלה