סדרות

RenanaD

New member
לא לא, הסיפור עם סטייסי היה מוגזם

הם כפו אותו מהר מדי, וזו היתה פשוט שטות. חצי סדרה היא חפרה על החנות שלה, ואח"כ תוך חצי פרק העיפה אותה קיבינימט. ואז גם החליטה שמתחשק לה להיות אמא, ובמקום שג'יין תהיה המבוגר האחראי ותשים סוף לטירוף - היא עוד תמכה בה. נו, שוין

&nbsp
השחקן המחליף מכוער! מכוער! לא אכפת לי שגרייסון יחזור בתור מישהו אחר, כל אחד אחר, ושאף אחד בעולם לא יבין מה עובר עליה שהיא כבר סיימה להתאבל והמשיכה הלאה לגבר אחר. אבל למה הוא כ"כ מכוער, אלוהים

limors2

Well-known member
אני גם בקושי זוכרת

התכוונתי לראות אותה ובסוף לא היה לי כוח, אז חצי הרצתי וראיתי ממש בחלקים כדי לראות מה קורה בסוף

limors2

Well-known member
כמעט תמיד נמאס לי מדברים בשלב כלשהו

היא הייתה כיפית ונחמדה אבל לא מעולה, הצטברו לי הרבה פרקים ופתאום קלטתי שלא ממש בא לי להמשיך לראות.

RenanaD

New member
חחחחח אוקיי

אני הייתי ממש הפוך עם הסדרה הזו, נהניתי מלא ושמתי את כל היתר על הולד עד שהיא נגמרה.

o0Invisible0o

New member
תיקים באפילה 420

אעהההההההההההההההההההההההההההההההההההההה!!!!!!!!!!!!!!!!!
טוב, מעונה 2 הסדרה הזו הולכת ומשתבחת עם כל עונה שחולפת וההומור והמודעות העצמית הורסים אותי. משובח, משובח.
העונה הרביעית היא הראשונה שבה יש איזשהי הכרה שמאלדר וסקאלי הם גבר ואישה רווקים עם משיכה הטרוסקסואלית שיש להם רק אחד את השני ויש להם בעיות אמון בכללי והם מסוגלים לסמוך רק אחד על השני...אז.....היו רמיזות וקנאויות [אבל בעיקר בעלות גיבוי על טבעי כלשהו] אבל שום דבר רציני.
ואז הפאקינג פרק המופלא הזה שהתחיל עם תינוקות שנולדים עם זנב, אישה שטוענת שהיא שכבה עם חייזר (ומתגלה שהיא מתכוונת ללוק סקייוולקר
) ומתפתח לשרברב אומלל שיש לו את היכולת לשנות לצורה לכל אדם היה כ"כ גאוני.
מהרגע שהוא הופך למאלדר לא נשמתי בערך, בהתחלה מרוב צחוק (הנסיונות שלו להיות מאלדר ולהתנהג נורמלי זה כמו באפי-פיית' מתחלפות בבאפי, גאוני!!!) ואז התגובות שלו על מי הוא מאלדר (על זה הולכים כספי המיסים שלי? נראה ככה אבל חבר של גיקים? איפה המיטה שלי??
) ואזזזזזזזזז הוא החליט ללכת להתחיל עם סקאלי אבל השרברב מחליף צורה הזה ממש חכם. מביא לסקאלי יין, רוצה לדבר איתה פשוט כדי לדבר באמת, להכיר אותה (מאלדר תמיד ענייני בצורה כואבת, לא פלא שהיא לא מסוגלת לספר לו כלום גם כשהיא עוברת דברים ממש קשים כמו..נניח מגלה שיש לה סרטן, או כשאבא שלה מת וכאלה..
) ומשם הדרך לכמעט נשיקה קצרה. ואז כמובן מאלדר מפציע והיא בשוק.
וכמובן כמובן שהם מתעלמים מזה לחלוטין ולא מדברים על זה בכלל וחודש אחרי שמר שרברב קורא למאלדר במיוחד בשביל לדבר איתו ומוסר לו שהוא לוזר סקאלי מנסה להגיד לו משהו, אבל באמת..וזה "אתה יודע שאתה לא לוזר, כן?" והטמבל הזה מפספס את כל מה שקרה ועונה עם "אבל אני לא מר שרברב" אההההההההה היא כמעט התנשקה איתו רק כי היא חשבה שהוא אתה!! למה אתה טיפש!!

ובכל הזמן הזה רק חשבתי כמה מסכנה סקאלי, שהיא נפתחה ככה בפני מאלדר ולרגע חשבה שהוא רוצה להקשיב לה ולהכיר אותה וזה בכלל היה סתם מישהו שמנסה להשכיב אותה.
פפפטטט. יש בי עוד קצת תקווה כי סוף עונה וזה אבל אוף, איזה מקרה אבוד הם.
&nbsp
(אע. אני יודעת קצת ספוילרים להמשך אבל נו..)
&nbsp
זהו. הוצאתי את הכל. בספק אם מישהי תקרא ואם כן, אם ניתן לעקוב בכלל אחרי כל קשקושי..

RenanaD

New member
"גלי" 601

באמת שהיה פרק... בסדר גמור
ואפילו אהבתי 2-3 שירים, "Uninvited" היה אחלה. ו-"Let It go" בסוף, כשסו היתה בסופה

מה שכן, אני חוששת מהבאות. אופיר הזהיר על התדרדרות ואני לגמרי מאמינה לו

למעלה